+ 381 64 33 65 035
+ 381 64 33 65 035

Apartman A0

Apartman A0

Savamala, Beograd

od centra: 0.8 km

OD

20€
REZERVIŠITE SADA

Garantovanost rezervacije

CENOVNIK

Dnevne cene po apartmanu (za 1-2 osobe)

1-2 noćenja

35€

3-4 noćenja

30€

5-6 noćenja

25€

7+ noćenja

20€

Noćenje za ekstra osobu

10€

Deca ispod 12 godina - BESPLATNO

Novogodišnji praznici (min 10 noć)

200€
40 mkv

DIMENZIJE

2

BROJ OSOBA

1

BROJ SPAVAĆIH SOBA

1

BROJ KUPATILA

2

BROJ KREVETA

KRATAK OPIS APARTMANA


Apartman - A0 Suteren 60 m2. Odlično opremljen, smeštaj za 4 osobe, ima dnevni boravak, trpezariju, spavaću sobu i kupatilo. Odaberite ovaj apartman Terazije, i nekada kraljevski kompleks dobra su baza i jeftin smeštaj u centru Beograda. Oskudno svetlo u stanu, ovaj stan izdvaja, kao nužnu potrebu usled nedostatka novca, kao dobro rešenje. Nenametljivi Beograd na vodi ili Savamala, naš je sused.


Apartman se nalazi u mirnoj jednosmernoj ulici sa odličnim saobraćajnim vezama prema Novom Beogradu, Zemunu i svim delovima Beograda. Apartman sadrži: Veš mašinu, mašinu za suđe, TV, WiFi, mikrotalasnu peć, toster, peškire, peglu.. Apartman ima kablovsku TV, centralno grejanje...   Stan ima parkirno mesto u unutrašnjem delu dvorišta zgrade.

40 mkv

DIMENZIJE

2

BROJ OSOBA

1

BROJ SPAVAĆIH SOBA

1

BROJ KUPATILA

2

BROJ KREVETA

Apartmani Beograd - pozovite nas

POZOVITE NAS

+ 381 64 33 65 035

Moguće plaćanje elektronskim karticama

SADRŽAJ

APARTMANI BEOGRAD

U BLIZINI

APARTMANI BEOGRAD

parking: plaća se i rezerviše

garaža - plaća se i rezerviše (0.5 km)

od centra: 0.8 km

od autobuske stanice: 0.1 km

od reke: 0.3 km

od aerodroma: 16 km

Apartmani Beograd - Kontakt email

Želite više informacija?

ZNAMENITOSTI

  Deo Etnografskog muzeja "Manakova kuća" savršena arhitektura; eksponati narodne umetnine, iskustvo starih majstora na delu. Ušće šoping centar velelepna zgrada nekada CKJ, omiljeno okupljanje i kino dvorane okupljaju veliki broj mladih ljudi. Nezaobilazna i jednostavna linija ka Novom Beogradu.

  Jugoslovensko Dramsko Pozorište kulturni bastin Bojana Stupice i Jovana Cirilova. Teatar savremene i moderne glumačke izvedbe. Moderan Cvetni trg i park Manjež ruke su samog pozorišta.

  Trg Slavija, udaljen 900 metara, nova fontana novo je obeležje Beograda, u potkovici sa Trgom Republike, prodefilovali ste Nemanjinom ulicom i ulicom Kralja Milana.  

  Dobrodošli.

  Apartmani Beograd - Centar, jeftino, stan, na dan, smeštaj Rakoc.

OKOLINA

  Apartman je u neposrednoj blizini Železničke stanice i Savske obale gde su mnogobrojni Splavovi Beograda. Savsko pristanište i Savski kej, od nedavno izuzetno atraktivno šetalište.

  Naravno Balkanskom ulicom stiže se vrlo brzo do Trga Republike, Starog dvora, Skupštine, Zelenog venca....  Nenametljiva sredina vrlo dobra lokacija a nadasve jeftino, može se tvrditi da je izbor ovog stana dobro rešenje.

  Apartman se nalazi na uglu Gepratove, Balkanske i Milovana Milovanovića, u neposrednoj blizini trga Terazije. Balkanska ulica u starom oronulom ruhu balkanske kraljice, na svoj način, tiho dočekuje prolaznike.

  Beogradski sajam, Ada ciganlija i mnogi splavovi, svemoćna beogradska zabava i ludi provod. Savsko jezero letnja morska oaza Beograda.

  Dobrodošli.

BORAVIŠNA TAKSA

  Apartman A0 na najprometnijoj lokaciji u Beogradu, sasvim tih kutak u dvorišnom delu zgrade, koji izlazi na Savski trg. Sama zgrada lepo izgleda, predratna višespratnica sa liftom, nenaglašene fasade jednostavna i lepa.

  Savsko pristanište i novo uređena obala budići Beograd na vodi, za svakog posetioca, nezaobilazna maršuta s kraja Kalemegdana do savskog mosta ibrojnih klubova.

  Prodavnice: marketi, konditorske radnje, bakalnice, pekare i poslastičarnice, kao i brojni hoteli nedaleko su od zgrade gde boravite, vaš smeštaj u ovom stanu i na ovoj lokaciji izuzetno je jeftin.

  Dobrodošli.

  Luksuz, centar, stan na dan, apartmani Beograd, smeštaj Rakoc.

VELIČINA I BROJ LEŽAJEVA

  Direktna komunikacija Beogradski Aerodrom 16 km; jedna je od prednosti boravka u ovom stanu. Beogradski sajam i Ada ciganlija još jedna mogućnost da se odlučite za jeftin smeštaj u SUTERENU.

  Dvosoban apartman, smeštaj na dan za dvoje u centru Beograda.  Autobuska i Železnička stanica prve su slike po dolasku u stan. Neposredna blizina Savskog keja i okolni mir gde je  gradska vreva svedena na minimum, doprinosi da stan ne izmakne. Jeftin smeštaj u Beogradu.

  Nedostatak stana je nedovoljno prisustvo svetlosti a u prolećnim danima svežina u stanu jer je apartman u suterenu i čuva vas od visokih temperatura. Komotan dnevni boravak i još komotnija spavaća soba, deluju potpuno prijatno i čine stan zanimljivim.

  Dobrodošli. 

  U Beogradu, dvosoban, centar, na dan, apartmani, smeštaj Rakoc.

VAŠ KOMENTAR

APARTMANI BEOGRAD

SVI KOMENTARI

APARTMANI BEOGRAD