+ 381 64 33 65 035
+ 381 64 33 65 035

Apartman A21

Apartman A21

Centar, Beograd

od centra: 0 km

OD

45€
REZERVIŠITE SADA

Garantovanost rezervacije

CENOVNIK

Dnevne cene po apartmanu (za 1-2 osobe)

1-2 noćenja

65€

3-4 noćenja

60€

5-6 noćenja

55€

7+ noćenja

45€

Noćenje za ekstra osobu

10€

Deca ispod 12 godina - BESPLATNO

Novogodišnji praznici (min 10 noć)

550€
50 mkv

DIMENZIJE

4

BROJ OSOBA

1

BROJ SPAVAĆIH SOBA

1

BROJ KUPATILA

2

BROJ KREVETA

KRATAK OPIS APARTMANA


Dvosoban apartman, 50 m2, smešten u Čika Ljubinoj 16 u pešačkoj zoni, centar Beograda, 2 sprat u zgradi sa liftom. Apartman je miran, komforan i moderno uređen. Poseduje dnevni boravak u okviru koga je trosed na izvlacenje, udoban za dve osobe, spavaću sobu, bračni krevet, kuhinju i kompletno opremljeno kupatilo. Apartman sadrži klimu, telefon, pristup brzom internetu, TV, kompletnu kuhinjsku i kupatilsku opremu.


Smeštaj u Beogradu, fenomenalna lokacija, zadivljujuća tišina, veoma je mli broj apartmana na dan  u tako ekskluzivnoj zoni. Najlepše zgrade Knez Mihailove ulice vaši su prvi susedi, trgovi, fontane i parkovi na najbolji način ulepšavaju vam boravak. Sam stan prijatno zaklonjen od sunca uz dosta svetlosti i topline, klimatizovan, vrhunski kvalitet opreme, besprekorne čistoće uz ostale pogodnosti čini da budete veoma zadovoljni.

50 mkv

DIMENZIJE

4

BROJ OSOBA

1

BROJ SPAVAĆIH SOBA

1

BROJ KUPATILA

2

BROJ KREVETA

Apartmani Beograd - pozovite nas

POZOVITE NAS

+ 381 64 33 65 035

Moguće plaćanje elektronskim karticama

SADRŽAJ

APARTMANI BEOGRAD

U BLIZINI

APARTMANI BEOGRAD

parking: plaća se i rezerviše

garaža - plaća se i rezerviše (0.1 km)

od centra: 0 km

od autobuske stanice: 0.8 km

od reke: 0.5 km

od aerodroma: 16 km

Apartmani Beograd - Kontakt email

Želite više informacija?

ZNAMENITOSTI

  Umrežena ulica: Trg Republike, Srpska akademija nauka, Studentski park, Topličin venac i Kalemegdan, svaka opisana lokacija nalazi se bukvalni ispred apartmana.

  Filozofski fakultet i dominantna figura Petra Petrovića Njegoša duhovni svetionici, svetle kao dobar duh  nad vremenom i prostorom. Narodni Muzej, Narodno Pozorište,

  Kalemegdan, šumovito brdo Beograda, iznad Save i Dunava, najlepša panorama kontonentalne Srbije. Muzeji, ZOO park, stari bedemi, košarkaški i teniski tereni,  razgledanica koja ne bledi.

  Dobrodošli.

  Apartmani Beograd - Luksuzni, centar, stan, na dan, apartmani, smeštaj Rakoc.

OKOLINA

  Stan u Čika Ljubinoj ulici, centar Beograda Akademski plato i Fontana koja deli Knez Mihailovu ulicu sastavni su deo apartmana, pored stana je i velika prodavnica - samoposluga.

  Ulica u kojoj je smešten apartman A21 ulica je Španskog kulturnog centra, Narodnog muzeja i dečijeg pozorišts Boško Buha, zajedno se šire na trg Republike.

  Skadarlija, boemija i gastronomija u Beogradu, restorani turističke namiguše, prigušeni svetiljki krije izjave mnogih ljubavi, stare kućice podsećaju idile davnih vremena.

  Kalemegdanna kraj Knez Mihailove druga je slika Beograda, Gradska biblioteka, Rimski bunar i gradski zavod za urbanizam sa pogledom na Dunav otvara panoram Novog Beograda.


  Dobrodošli, na dobroj ste adresi.

BORAVIŠNA TAKSA

  Smeštaj na dan, apartman A21 senka i tišina karakterišu stan u Čika ljubinoj ulici.  Sve institucije su na par koraka od stana, zanimljiva i pre svega atraktivna lokacija u strogom centru.

  Trg Republike i Kalemegdan, najbliže i najznačajnije tačke na turističkoj mapi Beograda.  Pešačka zona prvog značaja,  Knez Mihailova ulica i mnogi restorani, nogu pred nogu, oba smera.

  Vaš smeštaj, apartmani na dan, usluga: marketi, konditorske radnje, bakalnice, pekare i poslastičarnice sve u krugu zgrade gde boravite.

  Dobrodošli.

  Luksuzni, centar, stan na dan, apartmani, smeštaj Rakoc.

VELIČINA I BROJ LEŽAJEVA

  Kratkoročni najam u strogom centru, apartman kao smeštaj na ekskluzivnoj lokaciji, retka je mogućnost, poslovnost i vreva gradskog jezgra ne ostavljaju mnogo prostora.

  Istančanim sluhom pokušavamo da umanjimo svaki minus u stanu i otklonimo sve eventualne probleme. Apartmani Rakoc, naša otvorenost gradi vaše je poverenje.

  Nedostatak apartmana A21 ulazni antre kao prolazna trpezarija, koja povezuje dnevnu sobu i malu kuhinju. Spavaća soba je najveća soba stana. Komotno kupatilo opuštai umiruje.

  Dobrodošli smeštaj Rakoc.

  U Beograd, luksuzni, centar, jeftino, apartmani, na dan.

VAŠ KOMENTAR

APARTMANI BEOGRAD

SVI KOMENTARI

APARTMANI BEOGRAD