+ 381 64 33 65 035
+ 381 64 33 65 035

Apartman A26

Apartman A26

Knez Mihajlova, Beograd

od centra: 0 km

OD

55€
REZERVIŠITE SADA

Garantovanost rezervacije

CENOVNIK

Dnevne cene po apartmanu (za 1-2 osobe)

1-2 noćenja

75€

3-4 noćenja

65€

5-6 noćenja

60€

7+ noćenja

55€

Noćenje za ekstra osobu

10€

Deca ispod 12 godina - BESPLATNO

Novogodišnji praznici (min 10 noć)

850€
90 mkv

DIMENZIJE

6

BROJ OSOBA

2

BROJ SPAVAĆIH SOBA

1

BROJ KUPATILA

3

BROJ KREVETA

KRATAK OPIS APARTMANA


Apartman u centru Beograda, 90m2, na Trgu Republike, centralnoj tački Beograda, na prvom spratu u zgradi sa liftom. Enterijer je veoma prijatno uređen i pruža potpunu komotnost za pet odraslih osoba. Poseduje dnevnu sobu sa udobnim trosedom, dve spavaće sobe sa dva bračna ležaja i jednim singl ležajem. Kuhinja je vrlo mala, sa trpezarijom u antreu, kupatilo i odvojeni toalet.


Trosoban apartman, kapacitet 6 osoba, zgrada uz Narodni Muzej . Takođe sadrži i centralno grejanje, dva klima uređaja, digitalnu televiziju, plazma TV, wireless internet i parking mesto na minut hoda od stana. Gostima je na raspolaganju privatno parking mesto kao i garaža. U neposrednoj blizini stana je pešačka zona, Kalemegdan i Skadarlija. Zadovoljstvo je biti u  apartmanu na toj lokaciji.

90 mkv

DIMENZIJE

6

BROJ OSOBA

2

BROJ SPAVAĆIH SOBA

1

BROJ KUPATILA

3

BROJ KREVETA

Apartmani Beograd, apartman Dositej Apartmani Beograd, apartman Dositej Apartman A26, stogi centar Apartman Dositej, stogi centar Apartman A26, stogi centar Beograda Apartman Dositej, Beograd centar Apartman Dositej, Beograd apartmani Apartman A26, Beograd centar Apartman A26, Apartmani Beograd Apartman A26, Apartmani u Beogradu Apartman Dositej, apartmani Beograd Apartman Dositej, apartmani u Beogradu Apartman Dositej, stan na dan Apartman A26, stan na dan Apartman A26, smestaj beograd Apartman A26, smestaj u beogradu Apartman Dositej, smestaj beograd Beograd apartmani, apartman Dositej Beograd apartmani, apartman A26 Smestaj Beograd, apartman Dositej Smestaj u Beogradu, apartman Dositej Apartmani u Beogradu, apartman Dositej Apartmani u Beogradu, apartman A26 Apartmani Beograd, apartman A26
Apartmani Beograd - pozovite nas

POZOVITE NAS

+ 381 64 33 65 035

Moguće plaćanje elektronskim karticama

SADRŽAJ

APARTMANI BEOGRAD

U BLIZINI

APARTMANI BEOGRAD

parking: plaća se i rezerviše

garaža - plaća se i rezerviše (1 km)

od centra: 0 km

od autobuske stanice: 1 km

od reke: 1 km

od aerodroma: 17 km

Apartmani Beograd - Kontakt email

Želite više informacija?

ZNAMENITOSTI


  Ulica Laze Pačuja,  uhvaćena Trgom Republike, temelj je Narodnog Muzeja. Narodno pozorište i spomenik Knezu Mihailu brišu tragove nekadašnjih kapija.

  Kalemegdan, toponim starih i teških vremena, prepun mladosti i ispisanih biografija; turistima panorama za odmor i uživanje i kratka stanka u razgledanju.

  Narodno Pozorište i Narodni Kolarčev univerzitet sa Studentskim trgom, centar intelektualne i univerzitetske sredine. Vasina ulica veznik događaja u Beogradu

  Dobrodošli.

  Apartmani Beograd - Luksuzni, centar, jeftino, stan, na dan, apartmani, smeštaj Rakoc.

OKOLINA

  Vasina ulica u kojoj je smešten apartman A26 buduća pešačka zona, je ulica muzeja: Narodni muzej, Etnografski, Muzej kinoteke, Pedagoški muzej...

  Skadarlija, boemska četvrt u Beogradu, restorani u starim kućercima podsećaju na davna vremena. Šetnja kaldrmom vodi vas do čuvene Bajlonijeve pijacei.

  Kalemegdan i obala Save druga je slika Beograda, sjedne strane vojvođansku ravnici i trom Dunav a na drugoj savski mostovi i panorama Novog Beograda.

  Zemunski keja i Kula Sibinjanin Janka, za svaku su preporuki. Predah i uživanje uz Dunav i alase, specifično je  iskustvo Sremske ravnice.

  Dobrodošli.BORAVIŠNA TAKSA

  Apartman A26 iza zgrade Narodnog Muzeja, kutak Beograda zasenčen samom zgradom i Čika Ljubinom ulicom, pruža svakom gostu lakoću kretanja, nogu pred nogu, kada je reč o razgledanju istoriskih i kulturnih institucija.

  Trg Republike, osunčan plato slikom posetilaca, svakodnevna je razglednica života beograđana. Kafei, bašte i cvetne oaze sastavni su deo stana u ulici Laze Pačua - Vasina br. 3, ukrug fasada Narodnog muzeja osenčena silueta novog izdanja.

  Prodavnice: veliki marketi, konditorske radnje, bakalnice, pekare i poslastičarnice sve u krugu zgrade gde boravite, vaš smeštaj na ovoj lokaciji prvorazrdni je događaj.

  Dobrodošli.

  Luksuz, centar, jeftino, stan na dan, apartmani smeštaj Rakoc.

VELIČINA I BROJ LEŽAJEVA

  Apartman kao smeštaj za kratkoročni najam u strogom centru zahteva razumevanje i jedne i druge strane, vlasnik mora shvatiti gosta i obrnuto. Stepen gradske vreve koji je prisutan u Vasinoj ulici, lokali u suterenu i spratna visina međusobno su povezani.

  Razumevanje predstavlja, uspostavljen odnos u vidu cene i kvaliteta samog stana. Izraženim osećajem pokušavamo da umanjimo za svaki stan nedostatke i otklonimo ih ako je u našoj moći. Apartmani Rakoc, naša otvorenost vaše je poverenje.

  Nedostatak apartmana A26 je antre kao prolazna trpezarija koja krije uvučenu malu kuhinju. Spavaće sobe su relativno tihe, stim što jutarnji gradski prevoz doprinosi toj relativnosti.

  Dobrodošli. 

  U Beograd, luksuzni, centar, jeftino, apartmani, na dan, smeštaj Rakoc.

VAŠ KOMENTAR

APARTMANI BEOGRAD

SVI KOMENTARI

APARTMANI BEOGRAD