+ 381 64 33 65 035
+ 381 64 33 65 035

Apartman A28

Apartman A28

Centar, Beograd

od centra: 0.8 km

OD

35€
REZERVIŠITE SADA

Garantovanost rezervacije

CENOVNIK

Dnevne cene po apartmanu (za 1-2 osobe)

1-2 noćenja

55€

3-4 noćenja

45€

5-6 noćenja

40€

7+ noćenja

35€

Noćenje za ekstra osobu

10€

Deca ispod 12 godina - BESPLATNO

Novogodišnji praznici (min 10 noć)

0€
71 mkv

DIMENZIJE

6

BROJ OSOBA

2

BROJ SPAVAĆIH SOBA

1

BROJ KUPATILA

3

BROJ KREVETA

KRATAK OPIS APARTMANA


Apartman - A28, Balkanska 38,  na I spratu 71m2 u zgradi sa liftom, i Balkanska ulica deo su padine Terazija. Autobuska stanica i povezanost gradskog saobraćaja prednosti su ovog stana. Apartman za poslovne ljude ili porodicu u centru Beograda na korak od Vlade Republike Srbije, svih Ministarstava, Slavije, Kliničkog centra i Narodne Skupštine.
Stan ima parking mesto u unutarnjem delu dvorišta zgrade.


Apartman ima dve terase i dvostrano je orijentisan Apartman A28 se sastoji se od: hodnika, dnevnog boravka, 2 spavaće sobe, odvojene trpezarije s kuhinjom, kupatila sa kadom i dve terase. U stanu TV, kablovski program, WiFi. Stan je opremljen sa: fenom za kosu, pegllom, mikrotalasnom, mašinom za suđe, mašinom za pranje. NESPRESSO aparat, posteljina, peškiri, bade mantili, papuče, šamponi. Gotovo sve je novo u stanu.

71 mkv

DIMENZIJE

6

BROJ OSOBA

2

BROJ SPAVAĆIH SOBA

1

BROJ KUPATILA

3

BROJ KREVETA

Apartmani Beograd - pozovite nas

POZOVITE NAS

+ 381 64 33 65 035

Moguće plaćanje elektronskim karticama

SADRŽAJ

APARTMANI BEOGRAD

U BLIZINI

APARTMANI BEOGRAD

parking: plaća se i rezerviše

garaža - plaća se i rezerviše (0 km)

od centra: 0.8 km

od autobuske stanice: 0.2 km

od reke: 0.3 km

od aerodroma: 16 km

Apartmani Beograd - Kontakt email

Želite više informacija?

ZNAMENITOSTI

   Trg Republike i Terazije iz Kolarčeve ulaznica je turističke mape Beograda. Narodno pozorište i Narodni muzej  trg i trag neimarstva i bogastva.

   Kulturni centar Beograda i Dvorana kulturnog centra obiluju kino prestavama i izložbama, stara sećanja Beograda; nezaboravna i turistima i domaćinima.

   Palata Terazije, prvi neboder na Balkanu, Teraziska česma, simbol slobode, ulica Kralja Milana sve doSlavije spomenik do spomenika, aleja plata i dvorova starog Beograda.

   Dobrodošli.

   Apartmani Beograd - Luksuzni, centar, apartmani, stan, na dan, smeštaj Rakoc.

OKOLINA

  Apartman je u neposrednoj blizini Finansiskog parka i Vlade Republike Srbije, bolnice Narodni Front i Autobuske stanice.

BORAVIŠNA TAKSA

  Apartman na Savskom trgu, Železnička stanica, deo Beograda uz Savu. Beogradski sajam, Savsko jezero i Savski kej to je naš Beograd .

  Savamala i Savski kej prepuni Kafea i trošnih kućica, cvetnih bašti, oaza je koja izumire. Beograd na vodi sastavni je deo stana i Balkanske ulice kao i Savski trg. Beograda na vodi,  svi zajedno čekamo.

  Restorani nacionalne kuhinje, mali marketi, bakalnice, pekare sve u krugu zgrade gde boravite. Smeštaj na ovoj lokaciji u blizini Ade ciganlije može biti povod za dobar odmor.

  Dobrodošli.

  Centar, jeftino, stan na dan, apartmani, smeštaj Rakoc.

VELIČINA I BROJ LEŽAJEVA

  Trosoban apartman, smeštaj za svaku priliku, najam uređen za šestoro u centru Beograda.  Železnička i Autobuska stanica su u neposrednoj blizini, Sava,  Savsko jezero, Savski splavovi, Savski kej, mi vas čekamo.

  Višespratna zgrada sa liftom, prvi sprat sa terasom još jedna nelagodnost, i ako je sve novo spoljna stolarija nameštaj ipak se oseća prisustvo saobraćaja. Balkanska ulica i njena kaldrma smer je poznatih koji su oplemenili Beograd. Budite deo te maršute.

  Nedostatak apartmana A28  raskrsnica ulica Balkanska, Admirala Geprata i Gavrila Principa sada je to nepopularan kraj grada Savamala.  Gradski prevoz i uopšte saobraćaj intezivan je u tom delu grada, veoma privlačna mogućnost brze dislokacije.

  Dobrodošli. 

  U Beograd, jeftino, centar, na dan, apartmani, smeštaj Rakoc.

VAŠ KOMENTAR

APARTMANI BEOGRAD

SVI KOMENTARI

APARTMANI BEOGRAD