+ 381 64 33 65 035
+ 381 64 33 65 035

Apartman A30

Apartman A30

Centar, Beograd

od centra: 0.7 km

OD

35€
REZERVIŠITE SADA

Garantovanost rezervacije

CENOVNIK

Dnevne cene po apartmanu (za 1-2 osobe)

1-2 noćenja

55€

3-4 noćenja

45€

5-6 noćenja

40€

7+ noćenja

35€

Noćenje za ekstra osobu

10€

Deca ispod 12 godina - BESPLATNO

Novogodišnji praznici (min 10 noć)

0€
65 mkv

DIMENZIJE

5

BROJ OSOBA

1

BROJ SPAVAĆIH SOBA

1

BROJ KUPATILA

3

BROJ KREVETA

KRATAK OPIS APARTMANA


Apartman na V spratu 65m2 u zgradi sa liftom, centar Beograda. Apartman uz Vladu Republike Srbije pogodan za poslovne ljude, poslovnu posetu ili kratak boravak. Stan ima dve terase, dvostrano je orjentisan, u neposrednoj blizini je Finansijski park. Struktura stana: hodnik, dnevna soba, spavaća soba, odvojena trpezarija s kuhinjom, kupatila sa tuš kabinom i dve terase.  Osvetljen apartman sa puno tišine u Admirala Geprata.


Stan sa TV, kablovski i satelitski program u svim sobama, WiFi, stereo i DVD plejer u stanu. Stan je opremljen sa svim uređajima: fen za kosi, pegla, mikrotalasna, masina za suđe, masina za pranje, potpuno opremljena kuhinja. NESPRESSO aparat, posteljina, peškiri, bade mantili, papuče, šamponi, četkice i paste, kape za tuširanje.
Apartman takođe ima svoje parking mesto u unutašnjem delu dvorišta zgrade.

65 mkv

DIMENZIJE

5

BROJ OSOBA

1

BROJ SPAVAĆIH SOBA

1

BROJ KUPATILA

3

BROJ KREVETA

Apartmani Beograd - pozovite nas

POZOVITE NAS

+ 381 64 33 65 035

Moguće plaćanje elektronskim karticama

SADRŽAJ

APARTMANI BEOGRAD

U BLIZINI

APARTMANI BEOGRAD

parking: plaća se i rezerviše

garaža - plaća se i rezerviše (0 km)

od centra: 0.7 km

od autobuske stanice: 0.3 km

od reke: 0.3 km

od aerodroma: 16 km

Apartmani Beograd - Kontakt email

Želite više informacija?

ZNAMENITOSTI

  Stari Dvor, Novi Dvor, Savski trg i Železnička stanica, tako različito a vezan, i do dvora treba stići, na najbolji način predstavljaju Beograd.

  Terazije, ulica Kralja Milana i Kneza Miloša, ambasade i ministarstva, predstavljaju i simbolizuju političku snagu i lepotu Srbije. Ambijent stana A30.

  Balkanska ulica i Vaznesenska crkva, deo su Savamale. Beograd na vodi i Karađorđeva ulica deo su ambijentalne celine Savske obale. Uživanje i odmor.


  Dobrodošli.

  Apartmani Beograd - Luksuzni, centar, jeftino, stan, na dan, apartmani, smeštaj Rakoc.

OKOLINA

  Apartman je u neposrednoj blizini Finansijskog Parka i ulice Kneza Miloša gde su Stari i Novi dvor, Vaznesenjska crkv i restoran Monjument, nedaleko je i Klinički centar Srbije.

  Savamala deo grada gde su smeštene Železnička i Autobuska stanica, nepopularna lokacija u strogom centru, nekada radnički basen, danas Beograd na vodi.

  Terazije i Slavija na podjednakoj su udaljenosto, dve fontane jedna linija, sa panoramskim pogledo na Svetosavski plato, gde se gnjezde Narodna biblioteka i Hram Svetog Save.

  Dobrodošli. 

  U Beograd, luksuzni, centar, jeftino, na dan, apartmani, smeštaj Rakoc.

BORAVIŠNA TAKSA

  Apartman A30 u blizini Maršalata, kutak Beograda koji čuva sliku NATO agresije nad Srbijom, Nemanjine ulice, ulica Vlade Republike Srbije, ulica Ministarstva spoljnih poslova, ulica svih Vladinih ministarstava.

  Svakodnevna životna vizura beograđana. Borba nekada, borba danas, borba sutra. Egzodus nepresušna tragedija, sastavni su deo okruženja. Terazije senčene i provetrene peščanikom skulpture, opominju ceo grad.

  Spomenici, pogubljeni carevi, velike seobe, kordinate na kojima učimo. Nepokorna svest, tradicija, sve na korad od našeg kolektivnog pamćenja, vaš nada može biti greška.

  Dobrodošli.

  Luksuz, centar, jeftino, stan na dan, apartmanski smeštaj Rakoc.

VELIČINA I BROJ LEŽAJEVA

  Apartman A30, smeštaj za kratkoročni najam uređen i za pet osoba u centru Beograda.  Železnička i Autobuska stanica su u neposrednoj blizini. Vlada republike Srbije i Finansiski park neposredno su okruženje stana. Gepratova ulica inače tiha, naročito zbog spratna visinestan je izuzetno tih.

  Višespratna zgrada sa liftom, peti sprat, izuzetno osvetljen stan sa dve terase i udobnim bračnim ležajem. Apartman nema nedostataka: komotno kupatilo, veliki ulazni antre, ogromna spavaća soba sa singl ležajem pride, kuhinja i trpezarija takođe prostrana prostorija kao i dnevna soba.

  Nedostatak apartmana nije na Trgu Republike ali jete u blizini dvorskog kompleksa. Blizina Železničke i Autobuske stanice nekada jesu mana a česti i nisu, naravno gledano na drugi način, veoma privlačna mogućnost brze dislokacije u poslovnom smislu.

  U Beograd, luksuzni, centar, jeftino, na dan, apartmani, smeštaj Rakoc.    Dobrodošli. 

VAŠ KOMENTAR

APARTMANI BEOGRAD

SVI KOMENTARI

APARTMANI BEOGRAD