+ 381 64 33 65 035
+ 381 64 33 65 035

Apartman A31

Apartman A31

Centar, Beograd

od centra: 0 km

OD

40€
REZERVIŠITE SADA

Garantovanost rezervacije

CENOVNIK

Dnevne cene po apartmanu (za 1-2 osobe)

1-2 noćenja

60€

3-4 noćenja

50€

5-6 noćenja

45€

7+ noćenja

40€

Noćenje za ekstra osobu

10€

Deca ispod 12 godina - BESPLATNO

Novogodišnji praznici (min 10 noć)

500€
45 mkv

DIMENZIJE

3

BROJ OSOBA

1

BROJ SPAVAĆIH SOBA

1

BROJ KUPATILA

3

BROJ KREVETA

KRATAK OPIS APARTMANA


Apartman - A31, Braće Jugovića 17, na IV spratu, 40 m2 u zgradi sa liftom. Dvostrano orijentisan lep pogled iz stana i najbitnija odlika je to što je u strogom centru Beograda. Ovaj smeštaj je sigurno zadovoljstvo svakom gostu. Ovde vam se nudi mogućnost da budete u neposrednoj blizini Skadarlije, koja je obeležje starih restorana i domaće kuhinje. Trg Republike  samo je još jedna niska mogućnosti.
Stan ima spavaću soba i kupatilo s tušem, dnevni boravak u kombinaciji s trpezarijom, i gledana na tihu Dositejevu ulicu. Sadržaj u stanu: TV, kablovski prograk, ViFi, klima, pegla, daska za peglanje, posteljina, peškiri, fen za kosu, mikrotalasna, mašina za pranje, toster, NESPRESSO aparat, kao i bade mantil, papuče, šamponi. Garaži je preko puta stana ili parking mesto u Kolarčevoj ulici.

45 mkv

DIMENZIJE

3

BROJ OSOBA

1

BROJ SPAVAĆIH SOBA

1

BROJ KUPATILA

3

BROJ KREVETA

spavaća soba lux spavaća soba soba smeštaj dvosoban stan
Apartmani Beograd - pozovite nas

POZOVITE NAS

+ 381 64 33 65 035

Moguće plaćanje elektronskim karticama

SADRŽAJ

APARTMANI BEOGRAD

U BLIZINI

APARTMANI BEOGRAD

parking: plaća se i rezerviše

garaža - plaća se i rezerviše (0 km)

od centra: 0 km

od autobuske stanice: 0.8 km

od reke: 1 km

od aerodroma: 16 km

Apartmani Beograd - Kontakt email

Želite više informacija?

ZNAMENITOSTI

  Ulica Braće Jugovića na Trgom Republike, temelj je Narodnog pozorišta,  Narodni Muzej i spomenik Knezu Mihailu smernica i nekadašnja kapija Beograda.

  Toponim starih i teških vremena, Trg Republike prepun mladosti i ispisana istorija Beograda; danas turistička panorama gradskog života  i  stanka u razgledanju.

  Dorćol i Skadarlija prepliću se i nadmeću po broju gostiju: restorani ili kafei, svako na svoj način deo su turističke ponude. Beograd sve izraženije stvara mikro ambijentalne celine toga tipa. 

  Dobrodošli.

  Apartmani Beograd - Luksuzni, centar, jeftino, stan, na dan, apartmani, smeštaj, Rakoc.

OKOLINA

  Smeštaj u apartman pored Narodnog pozorišta i Trga Republike svakako predstavlja svojevrsni događaj. Vi ste na samo 30 m od pešačke zone, Knez Mihailove i Skadarlije

  Skadarlija, boemija, restorani, puno vina i pesme u starim oronulim kućercima vraćaju vremena luda. Šetnja kaldrmom i osvrt a davno nestale i česme savršena je slika.

  Narodna Skupština i Pionirski park, dva kraljevska dvora dinastije Obrenović i Karađorđević, jeste ponos srpske države i naroda.

  Terazije, Kalemegdan, ulica Kralja Milana i Svetosavski plato smer je za svaku preporuku. Predah i uživanje uz fontanu na Slaviji  iskustvo zadovoljnog gosta.

  Dobrodošli.

BORAVIŠNA TAKSA

  Apartman A31 iza zgrade Narodnog pozorišta, kutak Beograda na domak Čukur česma zasenčen baštom Kluba književnika u Francuskoj ulici. Pažnju svakako privlači Skadarlija kao izdvojen segment za svakog gosta.

  Trg Republike sa cvetnim prstenom, svakodnevna životna biografija beograđana. Kafei, bašte, muzeji, galerije sastavni su deo okruženja stana. Terazije zasenšene i provetrene deluju osvežavajuće za ceo grad.

  Prodavnice, veliki marketi, konditorske radnje, bakalnice, pekare i mali restorani sve na korad od stana i zgrade gde boravite, vaš smeštaj na ovoj lokaciji ne može biti greška.

  Dobrodošli.

  Luksuz, centar, jeftino, stan na dan, apartmanski smeštaj Rakoc.

VELIČINA I BROJ LEŽAJEVA

  Stan na dan kao smeštaj ili kratkoročni najam u strogom centru, nudi uštedu u vremenu, konfor, ekskluzivnost a sa druge strane novac. Gradska vreva ne dodiruje ovaj apartman na uglu Dositejeve i Narodnog pozorišta. 

  Kvalitetno predstavljen stan, uspostavljen odnos poverenja u vidu cene i kvaliteta. Izraženim osećajem pokušavamo da otklonimo za svaki stan nedostatke i u svemu izađemo gostima u susret ako je u našoj moći. Apartmani u Beogradu vaš prijatelj i partner.

  Nedostatak apartmana A31 je to što nije veći. Spavaća soba je potpuno tiha, dnevna takođe, i u svoj toj tišini moguće je čuti poj ptica.

  Dobrodošli. 

  U Beograd, lux, centar, jeftino, apartmani, na dan, smeštaj apartmani Rakoc.

VAŠ KOMENTAR

APARTMANI BEOGRAD

SVI KOMENTARI

APARTMANI BEOGRAD