+ 381 64 33 65 035
+ 381 64 33 65 035

Apartman A32

Apartman A32

Kalemegdan, Beograd

od centra: 0.3 km

OD

45€
REZERVIŠITE SADA

Garantovanost rezervacije

CENOVNIK

Dnevne cene po apartmanu (za 1-2 osobe)

1-2 noćenja

65€

3-4 noćenja

55€

5-6 noćenja

50€

7+ noćenja

45€

Noćenje za ekstra osobu

10€

Deca ispod 12 godina - BESPLATNO

Novogodišnji praznici (min 10 noć)

650€
60 mkv

DIMENZIJE

3

BROJ OSOBA

1

BROJ SPAVAĆIH SOBA

1

BROJ KUPATILA

1

BROJ KREVETA

KRATAK OPIS APARTMANA


Jednosoban 51m2 Stan A32 u centru Beograda, Kalemegdan, par koraka od Knez Mihailove ulice. Lux namešten, na prvom spratu u zgradi sa liftom.  Stan je  izuzetno funkcionalan i komforan, soba za spevanje je u potpunoj tošini dvorišnog dela zgrade. Poseduje 1 spavaću sobu, dnevni boravak sa trpezarijom, kuhinju, kupatilo. Francuski balkon, pogledom na park, najlepši deo stana.


U stanu komotno mogu boraviti 3 odrasle osobe. Norveški radijarori, klima uređaj, pristup brzom internetu i kablovska TV funkcionalni su delovi stana. Kalemegdanski park i Knez Mihailova ulica, privilegija pešačke zone prvorazredne lepote. Apartman u novoj zgradi u kome je sve novo i uredno, vaš smeštaj, jedinstvena mogućnost; vrlo je malo stanova u Beogradu sa direktnim pogledom na Kalemegdan.

60 mkv

DIMENZIJE

3

BROJ OSOBA

1

BROJ SPAVAĆIH SOBA

1

BROJ KUPATILA

1

BROJ KREVETA

Apartmani Beograd - pozovite nas

POZOVITE NAS

+ 381 64 33 65 035

Moguće plaćanje elektronskim karticama

SADRŽAJ

APARTMANI BEOGRAD

U BLIZINI

APARTMANI BEOGRAD

parking: plaća se i rezerviše

garaža - plaća se i rezerviše (0.3 km)

od centra: 0.3 km

od autobuske stanice: 0.8 km

od reke: 0.4 km

od aerodroma: 16 km

Apartmani Beograd - Kontakt email

Želite više informacija?

ZNAMENITOSTI


  Pariska ulica, Gradska biblioteka sa Francuskom ambasadom deo su kvarta koji ponosno ulepšava Beograd. Kalemegdan, muzejski i prirodnjački kompleks, turistička ratglednica grada.

  Sam Kalemegdan, istoriska nepoznanica starih vremena, Avari,Skordisci, Huni, Kelti, Rimljani, Sloveni, Mađari, Turci, Srbi, svi zajedno utisnuli su pečat na Ušću podno Kalemegdana.

  Savska padina,klubovi, restorani, Beograd na vodi, nova ambijentalna celina na svoj način doprinosi ukupnom utisku jednog novog Beograda. Nezaboravimo splavove.

  Dobrodošli.

  Apartmani Beograd - Luksuzni, centar, jeftino, stan, na dan, apartmani, smeštaj Rakoc.

OKOLINA

  Stan za izdavanje nalazi se u strogom centru Beograda na korak od Kalemegdana gde se posetioci mogu opustiti i uživati u laganoj šetnji. Ako volite shopping, tu su na 200 metara do apartmana moderni dućani i poznati brendovi duz Knez Mihailove ulice. Za ljubitelje umetnosti, tu su pozorišta, muzeji i galerije, uključujući Narodni muzej Beograda i Narodno Pozoriste u blizini.

BORAVIŠNA TAKSA

  Apartman A32 iza zgrade Narodnog Muzeja, kutak Beograda zasenčen samom zgradom i Čika Ljubinom ulicom, pruža svakom gostu lakoću kretanja, nogu pred nogu, kada je reč o razgledanju istoriskih i kulturnih institucija.

  Trg Republike, osunčan plato slikom posetilaca, svakodnevna je razglednica života beograđana. Kafei, bašte i cvetne oaze sastavni su deo stana u ulici Laze Pačua - Vasina br. 3, ukrug fasada Narodnog muzeja osenčena silueta novog izdanja.

  Prodavnice: veliki marketi, konditorske radnje, bakalnice, pekare i poslastičarnice sve u krugu zgrade gde boravite, vaš smeštaj na ovoj lokaciji prvorazrdni je događaj.

  Dobrodošli.

  Luksuz, centar, jeftino, stan na dan, apartmani smeštaj Rakoc.

VELIČINA I BROJ LEŽAJEVA

  Smeštaj u apartman A32 u strogom centru na rubu Kalemegdana svojevrsni je kuriozitet. Savršena turistička destinacija, odmor, razbibriga i uživanje i sve to u apsolutnoj tišini. Stepen gradskog prisustv saobraćajnice je tiho klizanje tranvaja savskom padinom.

  Pokušavamo da predstavimo i dobre i loše strane stana, uspostavljamo nov odnos u vidu komunikaciji, gost - vlasnikkako bi ostvarili kvaliteta više na obostrano zadovoljstvo. Istančanim sluhom pokušavamo da umanjimo svaki nedostatak stana. Vaše poverenje naša otvorenost, apartmani Rakoc,

  Nedostatak apartmana A32 je austriski tip gradnje, jedna linija ceo stan. Trpezarija koja se krije u uvučenom kutku dnevnog boravka. Spavaća soba na jednoj strani stana  a dnevna na drugom delu stana.

  Dobrodošli. 

  U Beograd, luksuzni, centar, jeftino, apartmani, na dan, smeštaj Rakoc.

VAŠ KOMENTAR

APARTMANI BEOGRAD

SVI KOMENTARI

APARTMANI BEOGRAD