+ 381 64 33 65 035
+ 381 64 33 65 035

Apartman A33

Apartman A33

Centar, Beograd

od centra: 0.1 km

OD

45€
REZERVIŠITE SADA

Garantovanost rezervacije

CENOVNIK

Dnevne cene po apartmanu (za 1-2 osobe)

1-2 noćenja

65€

3-4 noćenja

55€

5-6 noćenja

50€

7+ noćenja

45€

Noćenje za ekstra osobu

10€

Deca ispod 12 godina - BESPLATNO

Novogodišnji praznici (min 10 noć)

650€
90 mkv

DIMENZIJE

4

BROJ OSOBA

2

BROJ SPAVAĆIH SOBA

1

BROJ KUPATILA

3

BROJ KREVETA

KRATAK OPIS APARTMANA


Apartman A33 dvosoban stan u centru Beograda, u Dečanskoj ulici, na svega 100 metara od Knez Mihajlove ulice i Trga Republike. Moderno opremljen, nalazi se na 4 spratu u zgradi sa liftom. Stan je veoma komforan i pruža potpunu privatnost gostima. Poseduje veliki dnevni boravak sa trosedom na izvlačenje za udobno spavanje, dve spavaće sobe sa bračnim krevetima, kuhinju sa trpezarijom i kupatilo.


Smeštaj za 6 osoba, ima dve terase jedna na uličnoj strani druga gleda na dvorište. Potpuno svetao stan dvostrano orijentisan, visoki plafon, apartman salonskog tipa. Klima uređaj, internet i kablovska televizija. Parking je udaljen od stana 50 m. Centar Beograda; Trg Republike i Skadarlija podjrdnako su udaljeni od stana, najviše dva minuta. Potrošite svoj novac i vrema na najbolji način.

90 mkv

DIMENZIJE

4

BROJ OSOBA

2

BROJ SPAVAĆIH SOBA

1

BROJ KUPATILA

3

BROJ KREVETA

Apartmani Beograd - pozovite nas

POZOVITE NAS

+ 381 64 33 65 035

Moguće plaćanje elektronskim karticama

SADRŽAJ

APARTMANI BEOGRAD

U BLIZINI

APARTMANI BEOGRAD

parking: plaća se i rezerviše

garaža - plaća se i rezerviše (0.3 km)

od centra: 0.1 km

od autobuske stanice: 0.8 km

od reke: 1 km

od aerodroma: 16 km

Apartmani Beograd - Kontakt email

Želite više informacija?

ZNAMENITOSTI


  Uhvaćen Trg Republike sa Skadarlijom iz Dečanske ulice temelj je turističke posete Beogradu. Narodno Skupština i spomenik Ruskom Caru Nikolaju  tragovi su prijateljstva i sigurnosti.

  Trg Terazije, obala ravnice, stara sećanja, mladosti i snaga Beograda; turistima panorama Novog Beograda i Savske obale. Teraziski tunel skraja na kraj.

  Istoriski muzej i najlepši bulevar, bulevar Kralja Aleksandra, pored Tašmajdana sve do Vukovog spomenika aleja platana starog Beograda. Dečanska ulica ili prava linija smeštaja.

  Dobrodošli.

  Apartmani Beograd - Luksuzni, centar, jeftino, apartmani, stan, na dan, smeštaj Rakoc.

OKOLINA

  Dečanska ulica u kojoj je smešten apartman A33  i Dom omladine, sused je muzičke škole Mokranjac. Skadarlija i Trg Nikole Pašića predstavljaju najbliže okruženje.

  Skadarlija, nadaleko poznata četvrt Beograda, sa nacionalnom i obilnom kuhinjom mnogima je meta, restorani starim kućercama pružaju utisak starih vremena.

  Narodna Skupština  ponos arhitekture stare parlamentarne Srbije, institucija na rubu Pionirskog parka. Skulpture, Igrali se konji vrani, Tome Rosandića: koliko snage nam treba?

  Terazije, Igumanova palata i ulicom Kralja Milana: spomenik do spomenika za svakog su sećanje i opomena, predah i počast herojima i žrtvama.

  Dobrodošli u raširene ruke.BORAVIŠNA TAKSA

  Smeštaj u stan A33 Dečanskoj 7  pored tršnog centra Arkade i muzičke škole Mokranjac, na par koraka ispod Teraziskog tunela, zanimljiva i pre svega lokacija u strogom centru. Sve vam je nogu pred nogu, za blo šta.

  Trg Republike, svakako je najbliža, odrednica svih koji rezervišu stan. Skadarlija druga značajna ruta na turističkoj mapi, Cvetne mikro oaze i restorani pružaju potpunu sliku o delu grada gde se nalazi ovaj apartman.

  Prodavnice: marketi, konditorske radnje, bakalnice, pekare i poslastičarnice sve u krugu zgrade gde boravite, vaš smeštaj na ovoj lokaciji ptvrđujedobar izbor.

  Dobrodošli.

  Luksuz, centar, jeftino, stan na dan, apartmani smeštaj Rakoc.

VELIČINA I BROJ LEŽAJEVA

  Stan A33 po želji, Trg Republike ili Skadarlija, najtraženiji deo Beograda, kulturna infrastruktura, pruža svakom gostu lakoću snalaženja i kretanja, svakako jezgro, biseri lepote starog grada, gledamo očima domaćina, naš Beograd.

  Izraženim osećajem pokušavamo da ukažemo na svaki nedostatak stana i otklonimo ga u što kraćem roku ako je u našoj moći. Apartmani Rakoc, naša otvorenost vaše je poverenje, direktan kontakt 7/24.

  Nedostatak apartmana A33 je manji dnevni boravak i trpezarija sa kuhinjomu koja je izdvojena od dnevne sobe. Spavaće sobe su ogromne i relativno tihe, stim što neznatno jutarnji gradski prevoz doprinosi toj relativnosti.

  Dobrodošli. 

  U Beograd, luksuzni, centar, jeftino, na dan, apartmani, smeštaj Rakoc. 

VAŠ KOMENTAR

APARTMANI BEOGRAD

SVI KOMENTARI

APARTMANI BEOGRAD