+ 381 64 33 65 035
+ 381 64 33 65 035

Apartman A5

Apartman A5

Centar, Beograd

od centra: 0.8 km

OD

55€
REZERVIŠITE SADA

Garantovanost rezervacije

CENOVNIK

Dnevne cene po apartmanu (za 1-2 osobe)

1-2 noćenja

75€

3-4 noćenja

65€

5-6 noćenja

60€

7+ noćenja

55€

Noćenje za ekstra osobu

10€

Deca ispod 12 godina - BESPLATNO

Novogodišnji praznici (min 10 noć)

700€
70 mkv

DIMENZIJE

5

BROJ OSOBA

2

BROJ SPAVAĆIH SOBA

1

BROJ KUPATILA

3

BROJ KREVETA

KRATAK OPIS APARTMANA


Trosoban stan u centru Beograda, 70 m2, u ulici Marsala Birjuzova, pored hotela Palas. Poseduje dve spavaće sobe, veoma prostran dnevni boravak sa velikim trpezariskim stolom, kompletno opremljenu kuhinju, moderno kupatilo. U apartmanu komotno može boraviti pet osoba. Topličin venac i Saborna crkva deo su savske padine u potpunom miru i tišini, zato je stan A5 interesantan.


Stan u kome je apsolutno sve novo i izuzetnog kvaliteta, pruža svim gostima za jeftin i udoban smeštaj u strogom centru. Apartman adrži: tri klime, centralno grejanje, pristup internetu, kablovsku i satelitsku televiziju. Nesvakidašnje opremljen i uređen stan nema šta ne poseduje u stanu. Postoji i mogućnost iznajmljivanja parking mesta na tri minuta pešačenja od stana. Hotel a nije hotel, smeštaj Rakoc.

70 mkv

DIMENZIJE

5

BROJ OSOBA

2

BROJ SPAVAĆIH SOBA

1

BROJ KUPATILA

3

BROJ KREVETA

Apartmani Beograd - pozovite nas

POZOVITE NAS

+ 381 64 33 65 035

Moguće plaćanje elektronskim karticama

SADRŽAJ

APARTMANI BEOGRAD

U BLIZINI

APARTMANI BEOGRAD

parking: plaća se i rezerviše

garaža - plaća se i rezerviše (0.6 km)

od centra: 0.8 km

od autobuske stanice: 0.2 km

od reke: 0.3 km

od aerodroma: 16 km

Apartmani Beograd - Kontakt email

Želite više informacija?

ZNAMENITOSTI

  Kosančićev venac, Narodna biblioteka u ruševinama, Konak knjeginje Ljubice, Patrijaršija i sve prema Savi, nekada dvorski kompleks Obrenovića danas unčana strana Save.

  Saborna crkva i Francuska ambasada, građevine izuzetne lepote, svaka na svoj način doprinosi lepoti grada. Kalemegdan, kao zaštitnik i dalje boji sivi asvalt Beograda.

  Nalazite se u najužem centru, šetate ulicama kud su promicali i osvajači i branioci i uzdizali nas svojim ratom i odbranom. Šetnja i želja da se vide te ulice i znamenja dolaze iz unutrašnje potrebe.

  Savski splavovi, raznovrsni po kuhinji, muzici, tipu posetilaca, jesu svojevrsni događaj na vodi. Autentični mentalitet, atmosvera prisnosti i slobode još jedno su naše važno znamenje.

  Dobrodošli i dobro nam došli!

OKOLINA

  Apartman se nalazi u blizini Knez Mihailove ulice, na pešačkoj udaljenosti, u tišini malog parka i drevne Kalemegdan tvrđave, Gradska biblioteka čuvar ulaza tišine, nekada strašnog poprišta.

  Savska obala sa Topličinog venca još jednom, Narodna biblioteka, tišinom ruševina čuva obale Beograda. Sve sama tišina oko apartmana u Birjuzovoj ulici.

  Trg Republike samo sa druge strane za pet minuta uvodi vas u Skadarliju. Stara i sačuvana arhitektura u boemskoj ulici kazuje o počecim uzdizanja Srbije.

  Smestaj!

  Imate sve što Vam je potrebno. Savršeno mesto za odmor.

BORAVIŠNA TAKSA

  Smeštaj na dan, apartman A5 Birjuzova 49, tišina i samo tišina karakterišu stan.  Sve na par koraka od stana, zanimljiva i pre svega mirna lokacija u strogom centru.

  Trg Republike i Kalemegdan, svakako najbliže kordinate stana, ogromna pešačka zona ispred: Obilićev venac i Knez Mihailova ulica i bezbroj restorana i kafiterija,  sve bukvalno sve vam je pod nogama.

  Prodavnice: marketi, konditorske radnje, bakalnice, pekare i poslastičarnice sve u krugu zgrade gde boravite, vaš smeštaj, apartmani na dan.

  Dobrodošli.

  Luksuzni, centar, stan na dan, apartmani, smeštaj Rakoc.

VELIČINA I BROJ LEŽAJEVA

  Trosoban stan A5, san svakog gosta, sama oaza mira, najtiši deo Beograda, kutak Kosančićevog i Topličinog venca.  Brankovim mostom, šetnjom ispuniće vaša očekivanja Novi Beogrd.

  Nedostatak i osećaj da ste prevareni ostavlja utisak neurednosti parka i samog ulaza u zgradu. Pokušj da ukažemo na svaki nedostatak stana u ovomslučaju ne postojii.

  Apartmana A5 dnevni boravak i trpezarija sa kuhinjomu neverovatne lepote i konfora. Spavaće sobe dovoljne za namenu i potpuno tihe, gledaju na dvorište osenčeno drvećem.

  Dobrodošli. 

  Luksuzni, centar, stan na dan, apartmani, smeštaj Rakoc.

VAŠ KOMENTAR

APARTMANI BEOGRAD

SVI KOMENTARI

APARTMANI BEOGRAD