+ 381 64 33 65 035
+ 381 64 33 65 035

Apartman A6

Apartman A6

Kalemegdan, Beograd

od centra: 0.3 km

OD

40€
REZERVIŠITE SADA

Garantovanost rezervacije

CENOVNIK

Dnevne cene po apartmanu (za 1-2 osobe)

1-2 noćenja

60€

3-4 noćenja

50€

5-6 noćenja

45€

7+ noćenja

40€

Noćenje za ekstra osobu

10€

Deca ispod 12 godina - BESPLATNO

Novogodišnji praznici (min 10 noć)

500€
40 mkv

DIMENZIJE

4

BROJ OSOBA

1

BROJ SPAVAĆIH SOBA

1

BROJ KUPATILA

2

BROJ KREVETA

KRATAK OPIS APARTMANA


Jednosoban stan - apartman A6, novo opremljen u strogom centru, pored Kalemegdana i Knez Mihailove ulice. Apartman je veoma funkcionalan, komforan i prijatan, u mirnoj ulici dalje od saobracaja. Poseduje moderan dnevni boravak sa dvosedom koji se rasklapa u ležaj za jednu odraslu osobu, spavaću sobu sa bračnim ležajem, kuhinju sa trpezarijom i kompletno opremljeno kupatilo, kao i veliku terasu koja gleda na dvorište.Stan je idealan za boravak dve odrasle osobe, mogu da borave maksimalno 3 osobe. Stan sadrži klimu luksuzno uređenu i opremljenu, u kojoj je manja trpezarija sa izlazom na terasu. Dnevni prostor stana je vezan i sa kuhinjom i sa trpezarijom i zajedno čine prijatnu atmosveru u stanu. Klime, pristup brzom internetu, 2x LCD TV, kompletnu kuhinjsku i kupatilsku opremu. Apartman A6 u Cara Uroša izlazi na tržni centar u Rajićevoj

40 mkv

DIMENZIJE

4

BROJ OSOBA

1

BROJ SPAVAĆIH SOBA

1

BROJ KUPATILA

2

BROJ KREVETA

Apartmani Beograd - pozovite nas

POZOVITE NAS

+ 381 64 33 65 035

Moguće plaćanje elektronskim karticama

SADRŽAJ

APARTMANI BEOGRAD

U BLIZINI

APARTMANI BEOGRAD

parking: plaća se i rezerviše

garaža - plaća se i rezerviše (0.7 km)

od centra: 0.3 km

od autobuske stanice: 1.5 km

od reke: 0.5 km

od aerodroma: 16 km

Apartmani Beograd - Kontakt email

Želite više informacija?

ZNAMENITOSTI


  Ulica Cara Uroša, rub Kalemegdana gde je u neposrednoj blizini Trg Republike, Narodno pozorište i i Narodni muzej sa kultnom figurom Knez Mihaila.

  Kalemegdan, istorija starih i teških vremena, Nebojšina kula i sećanja na Rigu od Fere i Turske gajtane i još mnoge ispisane biografija; Kalemegdan nosi ka tajne velom obavijene.

  Rektorat, Etnografski muzej i Narodni Kolarčev univerzitet sa Studentskim trgom, centar su kulturnih i obrazovnih dešavanja.

  Dobrodošli.

  Apartmani Beograd - Luksuzni, centar, jeftino, stan, na dan, apartmani  Rakoc.

OKOLINA

  Apartman je na pešačkoj udaljenosti do svih atrakcija: Kalemegdana, Knez Mihajlove ulice, Trga Republike, Studentskog trga, Narodnog pozorišta, Kolarčevog narodnog univerziteta.

  Ulica Cara Uroša u kojoj je smešten apartman A6 ulica je muzeja Galerije fresaka, a kroz Rajićev tržni centar biće direktna komunikacija sa Knez Mihailovom ulicom.

  Kalemegdan i ZOO vrt druga je strana ambijentalne celine stana, sjedne strane odmor i uživanje za roditelje i decu, a na drugoj Dunav i panorama Novog Beograda.

  Dorćol i Silikonska dolina , za svaku su preporuki, restorani i kafei prepuni mladih u večernjim časovima. Predah i uživanje, specifično je  iskustvo u ulici Strahinjića Bana.

  Dobrodošli.


BORAVIŠNA TAKSA


  Apartman A6 iza zgrade Etnografskog muzeja, deo Beograda okrenut Kalemegdanu i Knez Mihailovoj ulici, pruža gostu lakoću kretanja, kada je reč o razgledanju istoriskih i kulturnih spomenika.

  Dorćol, osunčana padina, svakodnevna je razglednica života mladih beograđana. Kafei, bašte i cvetne oazerestorana sastavni su deo uliciCara Uroša.

  Prodavnice: marketi, radnje, bakalnice, pekare sve u krugu zgrade gde je vaš stan, vaš smeštaj na ovoj lokaciji ačunajte kao dobar izbor.

  Dobrodošli.

  Luksuz, centar, jeftino, stan na dan, apartmani smeštaj Rakoc.

VELIČINA I BROJ LEŽAJEVA


  Apartman kao smeštaj za kratkoročni najam u strogom centru zahteva razumevanje i jedne i druge strane, vlasnik mora shvatiti gosta i obrnuto.

  Razumevanje predstavlja, uspostavljen odnos u vidu: iskrenog i tačnog informisana gosta o svim nedostacima i prednostima stana. Pokušavamo da umanjimo ili otklonimo svaki nedostatak u stanu ako je u našoj moći. Apartmani Rakoc, naša otvorenost vaše je poverenje.

  Nedostatak apartmana A6 je mala trpezarija koja krijse krije u kutku prema terasi. Apartman je udaljen u tišini Kalemegdana od gradske vreve.

  Dobrodošli. 

  U Beograd, luksuzni, centar, jeftino, apartmani, na dan, smeštaj Rakoc.

VAŠ KOMENTAR

APARTMANI BEOGRAD

SVI KOMENTARI

APARTMANI BEOGRAD