+ 381 64 33 65 035
+ 381 64 33 65 035

Apartman A35

Apartman A35

Stari grad, Beograd

od centra: 0 km

OD

70€
REZERVIŠITE SADA

Garantovanost rezervacije

CENOVNIK

Dnevne cene po apartmanu (za 1-2 osobe)

1-2 noćenja

90€

3-4 noćenja

80€

5-6 noćenja

75€

7+ noćenja

70€

Noćenje za ekstra osobu

10€

Deca ispod 12 godina - BESPLATNO

Novogodišnji praznici (min 10 noć)

0€
105 mkv

DIMENZIJE

4

BROJ OSOBA

3

BROJ SPAVAĆIH SOBA

2

BROJ KUPATILA

3

BROJ KREVETA

KRATAK OPIS APARTMANA


Četvorosoban stan apsolutno osvetljen sa svih strana u centru Beograda, u Kolarčevoj ulici, na par metara od Knez Mihajlove ulice na samom Trgu Republike. Novo sve, moderno opremljen na 5 spratu u zgradi sa liftom. Stan je izuzetno komforan i pruža potpunu sigurnost gostima. Ulazni deo stana i veliki dnevni boravak i trpezarija prva je slika kada se uđe. Tri spavaće sobe sa bračnim krevetima i dva mokra čvora retka je smeštajna ponuda.


Smeštaj za 6 osoba sa terasom, osvetljen i tih gleda na dvorište, potpuno svetao, visoki plafon, apartman salonskog tipa. Klime, internet i kablovska televizija. Parking je u delu dvorišta zgrade. Centar Beograda; Trg Republike, Skadarlija, Terazije, Knez Mihailova, podjrdnako su udaljeni od stana, najviše minut. Svoj novac i vrema utrošite na najbolji način. Apartmani na dan luksuzni i nesvakidašnji.

105 mkv

DIMENZIJE

4

BROJ OSOBA

3

BROJ SPAVAĆIH SOBA

2

BROJ KUPATILA

3

BROJ KREVETA

A35, stan na dan A35 Apartmani Beograd A35, Stan na dan Beograd jeftino A35, Stan na dan u Beogradu A35, Beograd stan na dan
Apartmani Beograd - pozovite nas

POZOVITE NAS

+ 381 64 33 65 035

Moguće plaćanje elektronskim karticama

SADRŽAJ

APARTMANI BEOGRAD

U BLIZINI

APARTMANI BEOGRAD

parking: plaća se i rezerviše

garaža - plaća se i rezerviše (0 km)

od centra: 0 km

od autobuske stanice: 0.8 km

od reke: 0.7 km

od aerodroma: 16 km

Apartmani Beograd - Kontakt email

Želite više informacija?

ZNAMENITOSTI

  Trg Republike i Terazije iz Kolarčeve ulaznica je turističke mape Beograda. Narodno pozorište i Narodni muzej  trg i trag neimarstva i bogastva.

  Kulturni centar Beograda i Dvorana kulturnog centra obiluju kino prestavama i izložbama, stara sećanja Beograda; nezaboravna i turistima i domaćinima.

  Palata Terazije, prvi neboder na Balkanu, Teraziska česma, simbol slobode, ulica Kralja Milana sve doSlavije spomenik do spomenika, aleja plata i dvorova starog Beograda.

  Dobrodošli.

  Apartmani Beograd - Luksuzni, centar, apartmani, stan, na dan, smeštaj Rakoc.

OKOLINA

  Dečanska ulica u kojoj je smešten apartman A33  i Dom omladine, sused je muzičke škole Mokranjac. Skadarlija i Trg Nikole Pašića predstavljaju najbliže okruženje.

  Skadarlija, nadaleko poznata četvrt Beograda, sa nacionalnom i obilnom kuhinjom mnogima je meta, restorani starim kućercama pružaju utisak starih vremena.

  Narodna Skupština  ponos arhitekture stare parlamentarne Srbije, institucija na rubu Pionirskog parka. Skulpture, Igrali se konji vrani, Tome Rosandića: koliko snage nam treba?

  Terazije, Igumanova palata i ulicom Kralja Milana: spomenik do spomenika za svakog su sećanje i opomena, predah i počast herojima i žrtvama.

  Dobrodošli u raširene ruke.BORAVIŠNA TAKSA

  Smeštaj na dan, apartman A35 Kolarčeva 5, Terazije, Trg Republike i Skadarlija, sve na par koraka od stana, zanimljiva i pre svega ekskluzivna lokacija u strogom centru. Sve vama na dlanu.

  Trg Republike i Terazije, svakako najbliže kordinate stana, ogromna pešačka zona i bezbroj restorana i kafiterija, rezervišite stan i Skadarlija i druge značajne tačke na turističkoj mapi, sve bukvalno sve vam je pred očima

  Prodavnice: marketi, konditorske radnje, bakalnice, pekare i poslastičarnice sve u krugu zgrade gde boravite, vaš smeštaj apartmani na dan.

  Dobrodošli.

  Luksuzni, centar, stan na dan, apartmani, smeštaj Rakoc.

VELIČINA I BROJ LEŽAJEVA

  Četvorosoban stan A35 po želji svakog gosta, sam Trg Republike, najtraženiji deo Beograda, kulturna i istoriska baština Srbije, dostupna svakom gostu. Turistički sadržaj,  svakako istorisko jezgro grada, Narodni muzej i Narodno pozorište biser starog grada, oči našeg Beograd.

  Izraženim osećajem pokušavamo da ukažemo na svaki nedostatak stana i otklonimo ga u što kraćem roku ako je u našoj moći. Apartmani Rakoc, naša otvorenost vaše je poverenje, direktan kontakt 7/24.

  Nedostatak apartmana A33 je manji dnevni boravak i trpezarija sa kuhinjomu koja je izdvojena od dnevne sobe. Spavaće sobe su ogromne i relativno tihe, stim što neznatno jutarnji gradski prevoz doprinosi toj relativnosti.

  Dobrodošli. 

  U Beograd, luksuzni, centar, jeftino, na dan, apartmani, smeštaj Rakoc.

VAŠ KOMENTAR

APARTMANI BEOGRAD

SVI KOMENTARI

APARTMANI BEOGRAD

SLIČNI APARTMANI