Predstavljamo Apartman

Dvosoban LUX apartman u centru Beograda pored Skadarlije, 95 m2, moderno uređen. Poseduje dve spavaće sobe, veliki dnevni boravak, kuhinju, trpezariju, kupatilo i terasu. ...

Apartmani u Beogradu

Stranice  1  2  3  >>> 

Apartman Beograd Centar - FLL004

Beograd Stari Grad - FLL004
Dvosoban LUX apartman u centru Beograda pored Skadarlije, 95 m2, moderno uređen. Poseduje dve spavaće sobe, veliki dnevni boravak, kuhinju, trpezariju, kupatilo i terasu. U stanu komotno može boraviti 5 odraslih osoba. Stan - apartman sadrži centralno grejanje, klima uredjaj, pristup internetu i kablovsku TV.
Kod:
FLL004

Apartman Beograd Centar - FLM081

Beograd Stari Grad - FLM081
Jednosoban apartman u strogom centru Beograda, 39 m2, u Čika Ljubinoj ulici, na 3 spratu u zgradi sa liftom. Veoma prijatnog izgleda i komforan za do 4 odrasle osobe. Sastoji se od dnevog boravka sa kaučom na rasklapanje za 2 osobe, spavaće sobe sa bračnim krevetom, kuhinje sa trpezarijom u produžetku dnevne sobe, kao i kupatila. Sadrži centralno grejanje, klima uređaj, wireless internet, i kablovsku TV.
Kod:
FLM081

Apartman Beograd Centar - FLM084

Beograd Stari Grad - FLM084
Jednosoban apartman u strogom centru Beograda, 50m2, u Skadarskoj ulici, na 4 spratu u zgradi sa liftom. Renoviran i prijatnog izgleda, komforan za do 4 odrasle osobe. Sastoji se od dnevog boravka sa kaučem na rasklapanje za 2 osobe, spavaće sobe sa bračnim krevetom , kuhinje i kupatila. Sadrži centralno grejanje, klima uređaje, wireless internet, digitalnu TV na plazma ekranu i parking mesto.
Kod:
FLM084

Apartman Beograd Centar - FLM091

Beograd Stari Grad - FLM091
Jednosoban lux apartman u strogom centru Beograda, 56 m2 u blizini Trga Republike na 1. spratu u zgradi sa liftom. Poseduje dnevni boravak sa sofom za 1 odraslu osobu i foteljom na razvlačenje za 1 osobu, spavaću sobu sa velikim bračnim krevetom, kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo i dve terase. Predviđen je za boravak do 4 osobe. Stan poseduje klima uređaj, wireless internet i kablovsku televiziju.
Kod:
FLM091

Apartman Beograd Centar - FLM064

Beograd Stari Grad - FLM064
Apartman u centru Beograda, 40m2, u ulici 27. Marta, u prizemlju u novoj zgradi. Poseduje dnevni boravak u okviru koga je trosed na rasklapanje u ležaj za 2 osobe i jednosed na rasklapanje za 1 osobu, spavaću sobu sa velikim bračnim ležajem, kuhinju, kupatilo i lepu terasu/verandu. Predviđen za maksimalno 4 osobe. Apartman sadrži centralno grejanje, klima uredjaj, internet, kablovsku TV i LCD TV. Poseduje i sopstvenu garažu.
Kod:
FLM064

Apartman Beograd Centar - FLM003

Beograd Palilula - FLM003
Jednosoban LUX apartman - stan, 60 m2, u ulici Draže Pavlovića, kod Botaničke bašte. Poseduje veliki dnevni boravak sa dva troseda na rasklapanje, izdvojenu kuhinju sa trpezarijom, spavaću sobu sa bračnim ležajem i kompletno opremljeno kupatilo. Stan poseduje privatno parking mesto za potrebe gostiju.
Kod:
FLM003

Apartman Beograd Zvezdara - FLM085

Beograd Zvezdara - FLM085
Jednosoban apartman - stan u centru Beograda na Zvezdari, 46 m2, na 6 spratu u novoj zgradi sa liftom. Stan je moderan, izuzetno funkcionalan i predviđen je za do 5 odraslih osoba. Poseduje spavaću sobu, prostrani dnevni boravak sa 2 kauča na rasklapanje za po 2 osobe, kuhinjom i kupatilo. Stan sadrži centralno grejanje, kablovski internet i televiziju, LCD TV i kompjuter.
Kod:
FLM085

Apartman Beograd Centar - FLS017

Beograd Palilula - FLS017
Luks apartman-garsonjera u centru Beograda, 30 m2, na Paliluli, blizu tržnog centra Zira. Apartman je izuzetno funkcionalan i komforan. Poseduje dnevni boravak sa trosedom na rasklapanje za dve 2 osobe, kuhinju, kompletno opremljeno kupatilo i terasu. Stan ima sopstvenu garažu za potrebe gostiju.
Kod:
FLS017

Apartman Beograd Zvezdara - FLS039

Beograd Zvezdara - FLS039
Apartman garsonjera u Beogradu, 30 m2, na 6 spratu u novoj zgradi sa liftom u Jedrenskoj ulici na Zvezdari i nalazi se u neposrednoj blizini Đeram pijace. Garsonjera je lepo osvetljena, izuzetno funkcionalna i komforna. Apartman je idealan za boravak 3 odrasle osobe. Sadrži centralno grejanje, klima uređaj, internet, LCD, kompjuter.
Kod:
FLS039

Apartman Beograd Centar - FLL039

Beograd Stari Grad - FLL039
Lux dvosoban apartman u strogom centru Beograda, 70 m2, na trećem spratu, nalazi se u ulici Kralja Milana, na Terazijama. Stan je moderno uređen, izuzetno funkcionalan i komforan. Poseduje prostrani dnevni boravak, dve spavaće sobe, kuhinju sa trpezarijom, kupatilo, WC i veliku terasu.
Kod:
FLL039
Stranice  1  2  3  >>>