Predstavljamo Apartman

Jednosoban apartman u centru Beograda, na svega 200 metara od Knez Mihajlove ulice, 30 m2, na 4. spratu. Stan je potpuno renoviran i moderno ...

Apartmani u Beogradu

Stranice  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  >>> 

Apartman Beograd Centar - FLL029

Beograd Stari Grad - FLL029
Četvorosoban apartman u strogom centru Beograda, 110 m2, u Knez Mihajlovoj ulici. Poseduje 4 spavaće sobe, 2 sa bračnim krevetima i 2 sa singl krevetima, veliki dnevni boravak, kuhinju i kupatilo. U stanu komotno može boraviti do 6 odraslih osoba. Apartman sadrži centralno grejanje, klima uređaje, wireless internet i kablovsku LCD TV.
Kod:
FLL029

Apartman Beograd Centar - FLM028

Beograd Stari Grad - FLM028
Jednosoban apartman - stan u strogom centru Beograda, u ulici Kralja Petra, 50 m2, moderno opremljen i renoviran, na prvom spratu u zgradi sa liftom. Stan je izuzetno funkcionalan i komforan. Poseduje 1 spavaću sobu, veliki dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom i kompletno opremljeno kupatilo. Takodje sadrži centralno grejanje, klima uredjaj, brz internet i kablovsku TV.
Kod:
FLM028

Apartman Beograd Centar - FLM064

Beograd Stari Grad - FLM064
Apartman u centru Beograda, 40m2, u ulici 27. Marta, u prizemlju u novoj zgradi. Poseduje dnevni boravak u okviru koga je trosed na rasklapanje u ležaj za 2 osobe i jednosed na rasklapanje za 1 osobu, spavaću sobu sa velikim bračnim ležajem, kuhinju, kupatilo i lepu terasu/verandu. Predviđen za maksimalno 4 osobe. Apartman sadrži centralno grejanje, klima uredjaj, internet, kablovsku TV i LCD TV. Poseduje i sopstvenu garažu.
Kod:
FLM064

Apartman Beograd Centar - FLM004

Beograd Stari Grad - FLM004
Jednosoban luksuzan apartman u strogom centru Beograda, 50 m2, na 100 metara od Trga Republike u blizini brojnih restorana, kafea i butika. Poseduje veliki dnevni boravak sa trosedom i trpezarijskim stolom, spavaću sobu sa dva velika singl lezaja, potpuno opremljenu kuhinju i kupatilo. Sadrži centralno grejanje, klima uredjaj, pristup brzom internetu i kablovsku televiziju.
Kod:
FLM004

Apartman Beograd Centar - FLM115

Beograd Stari Grad - FLM115
Jednosoban lux apartman u strogom centru Beograda, 40 m2, na 50 metara od Trga Republike u blizini brojnih restorana, kafea i butika. Poseduje veliki dnevni boravak sa trosedom na rasklapanje, spavaću sobu sa velikim bračnim ležajem, potpuno opremljenu kuhinju i kupatilo. Sadrži centralno grejanje, wireless internet, LCD TV i kablovsku televiziju.
Kod:
FLM115

Apartman Beograd Centar - FLM110

Beograd Stari Grad - FLM110
Jednosoban lux apartman u strogom centru Beograda, 60 m2, u Knez Mihailovoj ulici, na 1. spratu u zgradi sa liftom. Veoma prijatnog izgleda i komforan za do 4 odrasle osobe. Sastoji se od dnevog boravka sa trosedom na rasklapanje, spavaće sobe sa bračnim krevetom, kuhinje sa trpezarijom, i kupatilom. Sadrži centralno grejanje, klima uređaj, free wireless internet, i kablovsku TV.
Kod:
FLM110

Apartman Beograd Centar - FLM081

Beograd Stari Grad - FLM081
Jednosoban apartman u strogom centru Beograda, 39 m2, u Čika Ljubinoj ulici, na 3 spratu u zgradi sa liftom. Veoma prijatnog izgleda i komforan za do 4 odrasle osobe. Sastoji se od dnevog boravka sa kaučom na rasklapanje za 2 osobe, spavaće sobe sa bračnim krevetom, kuhinje sa trpezarijom u produžetku dnevne sobe, kao i kupatila. Sadrži centralno grejanje, klima uređaj, wireless internet, i kablovsku TV.
Kod:
FLM081

Apartman Beograd Centar - FLM091

Beograd Stari Grad - FLM091
Jednosoban lux apartman u strogom centru Beograda, 56 m2 u blizini Trga Republike na 1. spratu u zgradi sa liftom. Poseduje dnevni boravak sa sofom za 1 odraslu osobu i foteljom na razvlačenje za 1 osobu, spavaću sobu sa velikim bračnim krevetom, kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo i dve terase. Predviđen je za boravak do 4 osobe. Stan poseduje klima uređaj, wireless internet i kablovsku televiziju.
Kod:
FLM091

Apartman Beograd Centar - FLM044

Beograd Stari Grad - FLM044
Jednosoban apartman u strogom centru Beograd, 45m2, na 50 metara od Knez Mihajlove ulice, na 6 spratu u zgradi sa liftom. Izuzetno komforan i lepo namešten. Poseduje prijatnu dnevnu sobu, spavaću sobu, terasu sa pogledom na grad, kuhinju i kupatilo. U stanu mogu komotno boraviti do 3 odrasle osobe.
Kod:
FLM044

Apartman Beograd Centar - FLS004

Beograd Stari Grad - FLS004
Jednosoban apartman u centru Beograda, na svega 200 metara od Knez Mihajlove ulice, 30 m2, na 4. spratu. Stan je potpuno renoviran i moderno opremljen. Poseduje spavaću sobu koja ujedno predstavlja i dnevni boravak, izdvojenu kuhinju i kupatilo sa tuš kabinom. Idealan za boravak 3 odrasle osobe.
Kod:
FLS004
Stranice  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  >>>