Predstavljamo Apartman

Dvosoban moderno opremljen apartman na Konjarniku, na istočnoj kapiji Beograda, na 6 spratu. Komforan i svetao. Poseduje 2 spavaće sobe sa bračnim ležajevima, veliki ...

Apartmani u Beogradu

Apartman Beograd Zvezdara - FLM085

Beograd Zvezdara - FLM085
Jednosoban apartman - stan u centru Beograda na Zvezdari, 46 m2, na 6 spratu u novoj zgradi sa liftom. Stan je moderan, izuzetno funkcionalan i predviđen je za do 5 odraslih osoba. Poseduje spavaću sobu, prostrani dnevni boravak sa 2 kauča na rasklapanje za po 2 osobe, kuhinjom i kupatilo. Stan sadrži centralno grejanje, kablovski internet i televiziju, LCD TV i kompjuter.
Kod:
FLM085

Apartman Beograd Zvezdara - FLS039

Beograd Zvezdara - FLS039
Apartman garsonjera u Beogradu, 30 m2, na 6 spratu u novoj zgradi sa liftom u Jedrenskoj ulici na Zvezdari i nalazi se u neposrednoj blizini Đeram pijace. Garsonjera je lepo osvetljena, izuzetno funkcionalna i komforna. Apartman je idealan za boravak 3 odrasle osobe. Sadrži centralno grejanje, klima uređaj, internet, LCD, kompjuter.
Kod:
FLS039

Apartman Beograd Konjarnik - FLL007

Beograd Konjarnik - FLL007
Dvosoban moderno opremljen apartman na Konjarniku, na istočnoj kapiji Beograda, na 6 spratu. Komforan i svetao. Poseduje 2 spavaće sobe sa bračnim ležajevima, veliki dnevni boravak sa trosedom na rasklapanje za 2 odrasle osobe, odvojenu kuhinju, i terasu. Može boraviti do 6 odraslih osoba. Sadrži centralno grejanje, klima uredjaj, wireless internet i kablovsku televiziju. U dvorištu zgrade se nalazi park sa igralištima i slobodni parking prostori.
Kod:
FLL007