Predstavljamo Apartman

Jednosoban apartman u strogom centru Beograda, 39 m2, u Čika Ljubinoj ulici, na 3 spratu u zgradi sa liftom. Veoma prijatnog izgleda i komforan ...

Apartmani u Beogradu

Stranice  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  >>> 

Apartman Beograd Centar - FLL029

Beograd Stari Grad - FLL029
Četvorosoban apartman u strogom centru Beograda, 110 m2, u Knez Mihajlovoj ulici. Poseduje 4 spavaće sobe, 2 sa bračnim krevetima i 2 sa singl krevetima, veliki dnevni boravak, kuhinju i kupatilo. U stanu komotno može boraviti do 6 odraslih osoba. Apartman sadrži centralno grejanje, klima uređaje, wireless internet i kablovsku LCD TV.
Kod:
FLL029

Apartman Beograd Vračar - FLL033

Beograd Vračar - FLL033
Trosoban, LUX apartman u centru Beograda na Vračaru, 104 m2, moderno uređen. Poseduje 3 spavaće sobe, veliki dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, kupatilo i terasu. U stanu komotno može boraviti do 6 odraslih osoba. Stan sadrži centralno grejanje, klima uredjaje, pristup internetu, kablovsku TV i sopstvenu garažu.
Kod:
FLL033

Apartman Beograd Centar - FLL005

Beograd Stari Grad - FLL005
Dvosoban, LUX apartman u centru Beograda, kod Tasmajdanskog parka 60 m2, moderno uređen. Poseduje dve spavaće sobe, dnevni boravak sa trpezarijom, kuhinju, kupatilo i terasu. U stanu komotno može boraviti do 4 odrasle osoba. Stan - apartman sadrži centralno grejanje, klima uredjaj, pristup internetu, LCD i kablovsku TV.
Kod:
FLL005

Apartman Beograd Centar - FLM028

Beograd Stari Grad - FLM028
Jednosoban apartman - stan u strogom centru Beograda, u ulici Kralja Petra, 50 m2, moderno opremljen i renoviran, na prvom spratu u zgradi sa liftom. Stan je izuzetno funkcionalan i komforan. Poseduje 1 spavaću sobu, veliki dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom i kompletno opremljeno kupatilo. Takodje sadrži centralno grejanje, klima uredjaj, brz internet i kablovsku TV.
Kod:
FLM028

Apartman Beograd Centar - FLM064

Beograd Stari Grad - FLM064
Apartman u centru Beograda, 40m2, u ulici 27. Marta, u prizemlju u novoj zgradi. Poseduje dnevni boravak u okviru koga je trosed na rasklapanje u ležaj za 2 osobe i jednosed na rasklapanje za 1 osobu, spavaću sobu sa velikim bračnim ležajem, kuhinju, kupatilo i lepu terasu/verandu. Predviđen za maksimalno 4 osobe. Apartman sadrži centralno grejanje, klima uredjaj, internet, kablovsku TV i LCD TV. Poseduje i sopstvenu garažu.
Kod:
FLM064

Apartman Beograd Centar - FLM044

Beograd Stari Grad - FLM044
Jednosoban apartman u strogom centru Beograd, 45m2, na 50 metara od Knez Mihajlove ulice, na 6 spratu u zgradi sa liftom. Izuzetno komforan i lepo namešten. Poseduje prijatnu dnevnu sobu, spavaću sobu, terasu sa pogledom na grad, kuhinju i kupatilo. U stanu mogu komotno boraviti do 3 odrasle osobe.
Kod:
FLM044

Apartman Beograd Centar - FLM110

Beograd Stari Grad - FLM110
Jednosoban lux apartman u strogom centru Beograda, 60 m2, u Knez Mihailovoj ulici, na 1. spratu u zgradi sa liftom. Veoma prijatnog izgleda i komforan za do 4 odrasle osobe. Sastoji se od dnevog boravka sa trosedom na rasklapanje, spavaće sobe sa bračnim krevetom, kuhinje sa trpezarijom, i kupatilo. Sadrži centralno grejanje, klima uređaj, free wireless internet, i kablovsku TV.
Kod:
FLM110

Apartman Beograd Centar - FLM091

Beograd Stari Grad - FLM091
Jednosoban lux apartman u strogom centru Beograda, 56 m2 u blizini Trga Republike na 1. spratu u zgradi sa liftom. Poseduje dnevni boravak sa sofom za 1 odraslu osobu i foteljom na razvlačenje za 1 osobu, spavaću sobu sa velikim bračnim krevetom, kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo i dve terase. Predviđen je za boravak do 4 osobe. Stan poseduje klima uređaj, wireless internet i kablovsku televiziju.
Kod:
FLM091

Apartman Beograd Novi Beograd - FLM104

Beograd Novi Beograd - FLM104
Moderno opremljen apartman na Novom Beogradu kod Fontane, 56 m2, blizu Starog Merkatora. Stan je izuzetno svetao i lepo uređen. Poseduje dnevni boravak, spavaću sobu, trpezariju, kuhinju, kompletno opremljeno kupatilo i terasu. Stan sadrži wireless internet, kablovsku TV i centralno grejanje. Predvidjen za boravak do 4 odrasle osobe.
Kod:
FLM104

Apartman Beograd Vračar - FLS035

Beograd Vračar - FLS035
Luks garsonjera u centru Beograda, 30 m2, na Vračaru, blizu Kalenić pijace. Apartman je izuzetno funkcionalan i komforan u potpuno novoj zgradi. Poseduje dnevni boravak sa trosedom na rasklapanje za dve 2 osobe, u produžetku prostorije kuhinju, kompletno opremljeno kupatilo i terasu. Apartman poseduje sopstvenu garažu za potrebe gostiju.
Kod:
FLS035
Stranice  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  >>>