Predstavljamo Apartman

Jednosoban lux apartman u strogom centru Beograda, 56 m2 u blizini Trga Republike na 1. spratu u zgradi sa liftom. Poseduje dnevni boravak sa ...

Apartmani u Beogradu

Apartman Beograd Centar - FLM081

Beograd Stari Grad - FLM081
Jednosoban apartman u strogom centru Beograda, 39 m2, u Čika Ljubinoj ulici, na 3 spratu u zgradi sa liftom. Veoma prijatnog izgleda i komforan za do 4 odrasle osobe. Sastoji se od dnevog boravka sa kaučom na rasklapanje za 2 osobe, spavaće sobe sa bračnim krevetom, kuhinje sa trpezarijom u produžetku dnevne sobe, kao i kupatila. Sadrži centralno grejanje, klima uređaj, wireless internet, i kablovsku TV.
Kod:
FLM081

Apartman Beograd Centar - FLM091

Beograd Stari Grad - FLM091
Jednosoban lux apartman u strogom centru Beograda, 56 m2 u blizini Trga Republike na 1. spratu u zgradi sa liftom. Poseduje dnevni boravak sa sofom za 1 odraslu osobu i foteljom na razvlačenje za 1 osobu, spavaću sobu sa velikim bračnim krevetom, kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo i dve terase. Predviđen je za boravak do 4 osobe. Stan poseduje klima uređaj, wireless internet i kablovsku televiziju.
Kod:
FLM091

Apartman Beograd Centar - FLM064

Beograd Stari Grad - FLM064
Apartman u centru Beograda, 40m2, u ulici 27. Marta, u prizemlju u novoj zgradi. Poseduje dnevni boravak u okviru koga je trosed na rasklapanje u ležaj za 2 osobe i jednosed na rasklapanje za 1 osobu, spavaću sobu sa velikim bračnim ležajem, kuhinju, kupatilo i lepu terasu/verandu. Predviđen za maksimalno 4 osobe. Apartman sadrži centralno grejanje, klima uredjaj, internet, kablovsku TV i LCD TV. Poseduje i sopstvenu garažu.
Kod:
FLM064

Apartman Beograd Centar - FLM007

Beograd Vračar - FLM007
Jednosoban, moderno uredjen apartman - stan, 40m2, u Beogradu u ulici Cara Nikolaja, na Vračaru, pored Kalenić pijace, i u blizini Hrama Svetog Save. Poseduje dnevnu sobu sa kuhinjom, 1 spavaću sobu, kupatilo i prostranu terasu. Kompletno opremljen, sadrži klimatizaciju, centralno grejanje, pristup internetu, i kablovsku televiziju. Poseduje sopstvenu garažu u okviru zgrade.
Kod:
FLM007

Apartman Beograd Zvezdara - FLM085

Beograd Zvezdara - FLM085
Jednosoban apartman - stan u centru Beograda na Zvezdari, 46 m2, na 6 spratu u novoj zgradi sa liftom. Stan je moderan, izuzetno funkcionalan i predviđen je za do 5 odraslih osoba. Poseduje spavaću sobu, prostrani dnevni boravak sa 2 kauča na rasklapanje za po 2 osobe, kuhinjom i kupatilo. Stan sadrži centralno grejanje, kablovski internet i televiziju, LCD TV i kompjuter.
Kod:
FLM085

Apartman Beograd Zvezdara - FLS039

Beograd Zvezdara - FLS039
Apartman garsonjera u Beogradu, 30 m2, na 6 spratu u novoj zgradi sa liftom u Jedrenskoj ulici na Zvezdari i nalazi se u neposrednoj blizini Đeram pijace. Garsonjera je lepo osvetljena, izuzetno funkcionalna i komforna. Apartman je idealan za boravak 3 odrasle osobe. Sadrži centralno grejanje, klima uređaj, internet, LCD, kompjuter.
Kod:
FLS039

Apartman Beograd Konjarnik - FLL007

Beograd Konjarnik - FLL007
Dvosoban moderno opremljen apartman na Konjarniku, na istočnoj kapiji Beograda, na 6 spratu. Komforan i svetao. Poseduje 2 spavaće sobe sa bračnim ležajevima, veliki dnevni boravak sa trosedom na rasklapanje za 2 odrasle osobe, odvojenu kuhinju, i terasu. Može boraviti do 6 odraslih osoba. Sadrži centralno grejanje, klima uredjaj, wireless internet i kablovsku televiziju. U dvorištu zgrade se nalazi park sa igralištima i slobodni parking prostori.
Kod:
FLL007

Apartman Beograd Centar - FLM029

Beograd Stari Grad - FLM029
Jednosoban apartman u strogom centru Beograda, 65 m2, u ulici Strahinjića Bana gde se nalaze najpoznatiji restorani, kafei i klubovi. Poseduje dnevni boravak sa pomoćnim ležajem za 2 osobe, spavaću sobu sa bračnim i singl ležajem, kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo, veliku i malu terasu. U apartmanu može komotno boraviti do 5 odraslih osoba. Sadrži centralno grejanje, klima uredjaj, internet, kablovsku TV, DVD i LCD. Garažu na zahtev 15e po danu.
Kod:
FLM029