+ 381 64 33 65 035
+ 381 64 33 65 035

Apartman A0 primo

Apartman A0 primo

Savamala, Beograd

od centra: 0.8 km

OD

20€
REZERVIŠITE SADA

Garantovanost rezervacije

CENOVNIK

Dnevne cene po apartmanu (za 1-2 osobe)

1-2 noćenja

35€

3-4 noćenja

30€

5-6 noćenja

25€

7+ noćenja

20€

Noćenje za ekstra osobu

10€

Deca ispod 12 godina - BESPLATNO

Novogodišnji praznici (min 10 noć)

0€
40 mkv

DIMENZIJE

4

BROJ OSOBA

1

BROJ SPAVAĆIH SOBA

1

BROJ KUPATILA

2

BROJ KREVETA

KRATAK OPIS APARTMANA


Apartman u Suterenu 40 m2 uz tihu i povremenu buku, jeftin i odlično opremljen apartman za 4 osobe. Centar poslovnog i zdravstvenog života Beograda. Stan je slabije osvetljen, udoban i uređen smeštaj. Autobuska stanica i hotel Moskva su leva i desna strana apartmana. Adresa Stana: Milovana Milovanovića. Apartman A0 sadrži: dnevni boravak i trpezariju, spavaću sobu za dve osobe i kupatilo.


Odaberite apartman u blizini Splavova i Ade Ciganlije ako želite dobru bazu i jeftin smeštaj u centru Beograda. Apartman se nalazi u mirnoj jednosmernoj ulici u Beogradu. Balkanska ulica vodi vas na Terazije. Apartman A0 primo ima sve potrebno: veš mašinu, WiFi, mikrotalasnu peć, toster, peškire, peglu, klimu, kablovsku TV mrežu, centralno grejanje. Apartman  ima svoje parkirno mesto.

40 mkv

DIMENZIJE

4

BROJ OSOBA

1

BROJ SPAVAĆIH SOBA

1

BROJ KUPATILA

2

BROJ KREVETA

Apartmani Beograd - pozovite nas

POZOVITE NAS

+ 381 64 33 65 035

Moguće plaćanje elektronskim karticama

SADRŽAJ

APARTMANI BEOGRAD

U BLIZINI

APARTMANI BEOGRAD

parking: plaća se i rezerviše

garaža - plaća se i rezerviše (0.5 km)

od centra: 0.8 km

od autobuske stanice: 0.2 km

od reke: 0.3 km

od aerodroma: 16 km

Apartmani Beograd - Kontakt email

Želite više informacija?

ZNAMENITOSTI

  beograđanka prvi neboder na Balkanu u starom rhu čeka novu svetlost, još jedna značajna institucija arhitektonskog umeća u ulici kraljeva.

  Ministarstvo finansija Vlada Republike Srbije i Jugoslovensko dramsko pozorište, razvučen je trougao i živopisna slika gde se nalazi i sam apartman. Teraziski plato i dvorovi Obrenovića i Karađorđevića zatvaraju krug te slike.

  Sava i savski kej dve linije i dva put,rečni i put šetača, vrlo posećen deo Beograda u Savamala kvartu. Balkanskom šetnja, vodi vas u miran krajolik kućica, kaldrmom popločan.

  Nalazite se u centru Beograda, Balkanskom ulicom šetnjom do Terazija Vi ste na platou ulica, kud promiču i pešaci i automobili, žureći na svoja radna mesta. Doputujte i vidite te ulice i ljudi, Beograd čeka na vas.

  Dobrodošli i dobro nam došli!

OKOLINA

  Apartman A0 prim preko puta Železnicke stanice, Savsko pristanište, Savski kej i nebrojano klubova i splavova. Okolina apartmana Stari dvor, Skupština, Terazije, Zeleni venac. Trg Republike i Terazije udaljeni su 5 min hoda.

  Balkanska raskrsnica na kojoj je smešten apartman A0 primo  i Terazije kao jedini smer, put je u strogi centar i Trg Republike. Trg Nikole Pašića i Narodna skupština, najbliže su okruženje stana.

  Skadarlija poznata četvrt Beograda, nezaobilazni restorani nacionalne kuhinje, stare gradske pesame, duh Srbije u jednoj ulici. Naš apartmanski smeštaj, Savamala.

  Terazije, Igumanova palata i ulica Kralja Milana, neposredna su okolina apartmana. Balkanska ulica je direktna veza sa stanom, jeftin smeštaj, Savamala.

  Dobrodošli u raširene ruke.

BORAVIŠNA TAKSA

  Smeštaj u stan A0 prim pored Glavne železničke stanice i Vaznesenske crkve, na par koraka ispod Teraziskog platoa, zanimljiva i pre svega lokacija idealna za gradski prevoz ako je potreban.

  Trg Republike, svakako je najbliža, odrednica svih koji rezervišu stan. Skadarlija druga značajna ruta na turističkoj mapi, Cvetne mikro oaze i restorani pružaju potpunu sliku o delu grada gde se nalazi ovaj apartman.

  Prodavnice: marketi, konditorske radnje, bakalnice, pekare i poslastičarnice sve u krugu zgrade gde boravite, vaš smeštaj na ovoj lokaciji ptvrđujedobar izbor.

  Dobrodošli.

  Luksuz, centar, jeftino, stan na dan, apartmani smeštaj Rakoc.

VELIČINA I BROJ LEŽAJEVA

  Stan A0 prim po želji, Terazije, Trg Republike ili Skadarlija, najtraženiji delovi Beograda, svakom gostu pružaju lakoću u komunikaciji i kretanju, dostupni su vam biseri lepote starog grada,  apartmani Rakoc.

  Pokušavamo da  na svaki način istaknemo nedostatke stana i otklonimo svaki trenutni kvar u što kraćem roku ako je u našoj moći. Apartmani Rakoc, naša otvorenost i poverenje, direktan kontakt 7/24.

  Nedostatak apartmana A0 prim SUTEREN i delimična osvetljenost. Dnevni boravak i trpezarija sa kuhinjomu koja je izdvojena od spavaće sobe ima tu delimičnu svetlost. Spavaća soba je relativno tihe, stim što u ranim jutarnjim časovima rad u lokalu doprinosi toj relativnosti.

  Dobrodošli. 

  U Beograd, luksuzni, centar, jeftino, na dan, apartmani, smeštaj Rakoc.

VAŠ KOMENTAR

APARTMANI BEOGRAD

SVI KOMENTARI

APARTMANI BEOGRAD