Skadarlija Skadarska ulica Turistički biser Beograda Apartmani Beograd Skadarlija snovalica boema neponovljivi Beograd

Apartmani Beograd Skadarlija zanimljiva ulica, snovalica boema Skadarlija Beograd. Istorija ostavlja trag koji se oseća i dan danas. Skadarlija je autentično kaldrmisana kao stare beogradske ulice nekada. Skadarlija; restorani i kafane, pesma i svirači, sa repertoarom tradicionalne narodne muzike i starogradskih pesama. Skadarlija, turistički biser Beograda, neponovljivo iskustvo. Uživajte, Skadarlija apartmani Beograd.

Apartmani Beograd Skadarlija

Pogledajte apartmane

apartmani Skadarlija

Apartmani Beograd Skadarlija - Skadarska ulica, ili Skadarlija kako je Beograđani zovu, je boemska četvrt grada već 150 godina.

Posle predstave u Narodnom pozorištu, glumci su morali negde da se opuste i prizalogaje tako da je Skadarlija skupljala najzanimljiviji krug umetnika, novinara i mislioca Beograda.

Ta istorija je ostavila traga i oseća se i dan danas. Ulica je autentično kaldrmisana kao stare beogradske ulice i prepuna je tradicionalnih restorana i kafana gde uz sjajan obrok možete slušati svirače sa repertoarom tradicionalne narodne muzike i starogradskih pesama.

Sem toga imate i izbor modernih barova i klubova. Svaki restoran i bar preliva svoju atmosferu na Skadarliju niz koju uvek prolaze nasmejani ljudi. Boemskom šarmu doprinose i spomenici starim pesnicima, uličini svirači, prodavci cveća, zanatskih proizvoda i ručnih radinosti.

Ako prolazite danju, na dnu ulice možete izaći na Bajloni pijacu koja je sa svojim svežim voćem i povrćem doživljaj sam po sebi. Paralelno sa Skadarskom ulicom je Cetnjska ulica gde vas čeka konglomerat modernih barova i klubova za piće i noćni život.

Nezaboravno iskustvo Skadarlija, apartmani u Skadarskoj ulici.

apartmani Skadarlija


Dobro Došli vaš dom
Smeštaj Rakoc

Apartmani Beograd, stan na dan, najbolje zgrade, savršene lokacije, moderno renovirani stanovi, usluga najvišeg nivoa i prepoznatljiv lični pečat. Jedinstven smeštaj u Beogradu, apartmani u rukama jednog vlasnika, predanost i lična odgovornost, garantovana sigurnost, vrhunski kvalitet, Stan na dan Beograd. Naglašavamo, naši gosti su uvek naši gosti, u tom pravcu osigurali smo značajnu reputaciju. Dočekujemo svakog s dobrodošlicom. Briga o gostu je naše najbolje poslovno ulaganje; luksuzni apartmani, stan na dan Vaš jeftin smeštaj u Beogradu. Apartmani Beograd, ekskluzivni smeštaj u strogom centru, jeftino boravi cela porodica; konfor, udobnost, urednost, oprema, iznajmite stan na dan u Beogradu.

Apartmani Beograd jedinstvena ponuda Beograd stan na dan

Apartmani Beograd, direktan kontakt, samo jedan vlasnik, diskrecija, konfor, ključ za prijatan boravak apartmani Beograd. Stan na dan, Beograd apartmani, srdačan domaćin apartmanibeograd.com smeštaj ravan hotelu, dobro došli, apartmani u Beogradu.

Stan na dan Beograd brendirana oprema besprekorni apartmani

Besprekorno čisti apartmani, naš servis obuhvata: doček i ispraćanje svakog gosta na adresi stana, prijava, čišćenje, zamena posteljine i peškira. Stan na dan, apartmani u Beogradu, birani klijenti i lokacije, rezultat; luksuzni apartmani Beograd.

Smještaj u Beogradu apartmani 24/7 samo strogi centar

Beograd apartmani, naći ćete nas, Knez Mihailova 21. Vaša pitanja +38164 336 50 35Poseta velikim gradovima, planirana ili ne, nije jednostavna; svi pravci vode u strogi centar, tako nas možete naći, apartmani Beograd. Vama na usluzi, brzo i lako apartmani Beograd.

Email Facebook
Tweet Pinterest
LinkedIn Google +
Digg StumbleUpon
Tumblr Reddit
Adfty Allvoices
Amazon Wishlist Arto
AT&T Baidu
Blinklist Blip
Blogmarks Blogger
BuddyMarks Buffer
Care2 chiq
CiteULike Corkboard
Dealspl.us Delicious
Diigo DZone
Edmodo Embed.ly
Evernote Fark
Fashiolista Flipboard
folkd.com FoodLve
Fresqui FriendFeed
Funp fwisp
Google Bookmarks
Google Reader Google Translate
Hatena Instapaper
Jumptags Kaboodle
Kik linkaGoGo
LiveJournal mail.ru
Meneame Messenger
Mr Wong moShare
MySpace N4G
Netlog Netvouz
Newsvine NUjij
Odnoklassniki Oknotizie
Pocket Print
Raise Your Voice Segnalo
ShareThis Sina
Sonico Startaid
Startlap Stumpedia
TypePad Viadeo
Vkontakte VOXopolis
Virb WhatsApp
We Heart It WordPress
Xerpi Yammer