Apartmani Beograd Kalemegdan Smeštaj u Beogradu Stan na dan Kalemegdanski park panorama raja Ušće Save u Dunav

Apartmani Beograd Kalemegdan, vaš omiljeni deo Beograda, zanimljiva istorija, tvrdjava, park, zoo park, restorani, panorama ušće Save u Dunav. Mnoge turističke želje okrenute su Kalemegdanskoj tvrdjavi, Pobedniku, crkvama Ružici i Svetoj Petki i kalemegdanskoj terasi. Apartmani Beograd Kalemegdan, vaš omiljeni smeštaj apartmani Rakoc u Beogradu. Poestite najatraktivniji deo Beograda Kalemegdan.

Apartmani Beograd Kalemegdan

Pogledajte apartmane

apartmani Kalemegdan

Apartmani Beograd Kalemegdan - Nekada je Kalemegdan bio taktička lokacija čiju je tvrđavu držao svaki osvajač ovih prostora u zadnjih 2000 godina.

Danas Kalemegdanski park je najveća zelena površina Beograda kojom je milina šetati se. Ovde možete provesti ceo dan u obilasku, potrebno vam je samo lepo vreme. U Kalemegdanski park je najejdnostavnije ući tako što nastavite šetnju iz Knez Mihailove ulice.

Dok lutate prolazićete kroz stare kapije i zidine, videćete razne spomenike, stare topove, možete sedeti na klupicama ili u nekim od kafića, a ima i luksuzni restoran Kalemegdanska terasa ako ste za obrok.

Obiđite Vojni muzej sa svojom otvorenom izložbom tenkova i artiljerije iz Prvo i Drugog svetskog rata, Prirodnjački muzej, Rimski bunar, opservatoriju, Paviljon Cvijete Zuzarić, crkvice Ružica i Sveta Petka u okviru samih zidina, ili jednostavno istražujte ovu staru tvrđavu sa svim svojim zavijucima.

 Ako ste raspoloženi za rekreaciju dostupni su teniski tereni, košarkaški tereni, a donji deo Kalemegdana Beograđani koriste za džogiranje i razne vrste treninga na otvorenom. Porodice sa decom mogu da svrate do igrališta, luna parka, dino-parka ili zoo vrta.

Kako god se šetali nezaobilazna tačka je plato sa spomenikom Pobednik koji je simbol Beograda. Ovde ćete uživati u predivnom pogledu na ušće Save u Dunav.

Ako niste umorni od šetnje možete se spustiti do reke gde vas čeka lep kej sa ponudom kafića i restorana na vodi.

Kalemegdan ima i svoj noćni život, jer u toku letnjih meseci otvaraju se klubovi na otvorenom, a i često se organizuju manifestacije, festivali i koncerti.

Ako ste prvi put u Beogradu posvetite jedan dan za Kelemegdan, nezaboravno iskustvo,

apartmani uz Kalemegdan.

apartmani Kalemegdan


Dobro Došli vaš dom
Smeštaj Rakoc

Apartmani Beograd, stan na dan, najbolje zgrade, savršene lokacije, moderno renovirani stanovi, usluga najvišeg nivoa i prepoznatljiv lični pečat. Jedinstven smeštaj u Beogradu, apartmani u rukama jednog vlasnika, predanost i lična odgovornost, garantovana sigurnost, vrhunski kvalitet, Stan na dan Beograd. Naglašavamo, naši gosti su uvek naši gosti, u tom pravcu osigurali smo značajnu reputaciju. Dočekujemo svakog s dobrodošlicom. Briga o gostu je naše najbolje poslovno ulaganje; luksuzni apartmani, stan na dan Vaš jeftin smeštaj u Beogradu. Apartmani Beograd, ekskluzivni smeštaj u strogom centru, jeftino boravi cela porodica; konfor, udobnost, urednost, oprema, iznajmite stan na dan u Beogradu.

Apartmani Beograd jedinstvena ponuda Beograd stan na dan

Apartmani Beograd, direktan kontakt, samo jedan vlasnik, diskrecija, konfor, ključ za prijatan boravak apartmani Beograd. Stan na dan, Beograd apartmani, srdačan domaćin apartmanibeograd.com smeštaj ravan hotelu, dobro došli, apartmani u Beogradu.

Stan na dan Beograd brendirana oprema besprekorni apartmani

Besprekorno čisti apartmani, naš servis obuhvata: doček i ispraćanje svakog gosta na adresi stana, prijava, čišćenje, zamena posteljine i peškira. Stan na dan, apartmani u Beogradu, birani klijenti i lokacije, rezultat; luksuzni apartmani Beograd.

Smještaj u Beogradu apartmani 24/7 samo strogi centar

Beograd apartmani, naći ćete nas, Knez Mihailova 21. Vaša pitanja +38164 336 50 35Poseta velikim gradovima, planirana ili ne, nije jednostavna; svi pravci vode u strogi centar, tako nas možete naći, apartmani Beograd. Vama na usluzi, brzo i lako apartmani Beograd.

Email Facebook
Tweet Pinterest
LinkedIn Google +
Digg StumbleUpon
Tumblr Reddit
Adfty Allvoices
Amazon Wishlist Arto
AT&T Baidu
Blinklist Blip
Blogmarks Blogger
BuddyMarks Buffer
Care2 chiq
CiteULike Corkboard
Dealspl.us Delicious
Diigo DZone
Edmodo Embed.ly
Evernote Fark
Fashiolista Flipboard
folkd.com FoodLve
Fresqui FriendFeed
Funp fwisp
Google Bookmarks
Google Reader Google Translate
Hatena Instapaper
Jumptags Kaboodle
Kik linkaGoGo
LiveJournal mail.ru
Meneame Messenger
Mr Wong moShare
MySpace N4G
Netlog Netvouz
Newsvine NUjij
Odnoklassniki Oknotizie
Pocket Print
Raise Your Voice Segnalo
ShareThis Sina
Sonico Startaid
Startlap Stumpedia
TypePad Viadeo
Vkontakte VOXopolis
Virb WhatsApp
We Heart It WordPress
Xerpi Yammer