Stan na dan Beograd centar, jedinstvena ponuda, povoljan vid ktatkoročnog izdavanja stanova. Rakoc stan na dan, kvalitet, sigurnost i lična usluga ključni su za vaš ugodan boravak. Stan na dan Beograd, savršen način da se opustite i provedete najlepše dane u Beogradu. Zanimljivi ljudi, neobična arhitektura, novo tržište, dobar provod, to su samo neki delovi u slagalici uživanja. Stan na dan Beograd centar, sadržajem mnoštva stanova koji se iznajmljuju na kraći period, nudi jedinstven i pristupačan smeštaj i po cenama i po kvalitetu. Stan u centru grada pravi je izbor za Vas.

Stan na dan Beograd centar

Pogledajte apartmane

Stan na dan Beograd centar

STAN NA DAN BEOGRAD CENTAR

Stan na dan Beograd centar najbolji način da sebi obezbedite stan u Beogradu, kako bi ste upoznali retko vidjen grad i ljude. Speciičnost grada je u mikro ambijentalnim celinama, arhitekturi,  i u onome što gosti rado pamte, srdačni i gostoljubivi ljudi, kao i sve drugo što čini zabavu i dobar provod. Naša ponuda stan na dan Beograd centar sadrži retku ponudu stanova koji se mogu iznajmiti samo od jednogh vlasnika na duži ili kraći period po povoljnim cenama. Predlažemo da barem na kratko posetite grad i osetite atmosveru grada, ljudsku dokolicu i naš smeštaj u centru grada, verujte nam ne možete pogrešiti.


Stan na dan Beograd centar - Stan na dan centar - Stan na dan centar Beograd

Jednom gost uvek gost obično se tako kaže, nesvakidašnja slika dokolice na ulicama Beogradai privlači i neverne i znatiželjne, grad koji sve budi iz letargije i nije šala svi se ponovo vrate u Beograd. Mnogi lokaliteti i znamenitosti kojima Beograd obiluje ništa manje ne privlače pažnju, svakako sve zajedno čini da je garad na listi medju vrlo poželjne na turističkoj mapi Evrope. Beograd zaboravljen vekovima polako zauzima pravo mesto medju značajnim gradovima Evrope. Balkanska raskrsnica kulture, Srbija znanjem, i drugim čini zajednicu koja je poželjna i kao prijatejl, i kao sused, i kao potpora. Širimo ruke, otvorite oči mi smo tu za sve vas. Dobrodošli u naš dom. Stan na dan Beograd centar.


Mnogo je razloga da smo poželjni i traženi za smeštaj u Beogradu; otvoreni, srdačni, naročito povoljni, najbolja lokacija tu je za vas, sam centar grada. Planirate da posetite Beograd, želite da ostvarite prijateljstvo, prijateljsku ruku pružiće vam ponuda, stan na dan Beograd centar, jeftino i povoljno. Nenametljivo, udobno i konforno, bez razlike da li ste sami  ili sa porodicom, možete iznajmiti od nas na odličnim lokacijama manji ili veći stan: trideset kvadrata studio, jednosoban ili dvosoban, trosoban, pa i četvorosoban. Luksuzno opremljeni izuzetno udobni stanovi, nećete napraviti grešku, ako izaberete upravo nas, mi smo najbolji za kraći ili duži boravak. Proverite. Dobro nam došli.


Različiti su rolazite kada neko dolazi u Beograd, želja ima na pretek, sigurno svaka promena dobro dodje. Nije potrebno posebno nagašavati da zadržavanje i na kratko u samom centru svrha je po sebi,  centar grada je centar svega. Stan na dan u centru Beograda, kada se odlučite čeka vas veliki izbor stanova koji se nalaze u strogom gradskom jezgru,  iznajmiti pritom stan po povoljnoj ceni nije nevažno. Činjenica da centar Beograda poseti veliki broj ljudi, svako iz svog razloga, neopisiva je lepota demografskog šarenila, kada na kratko čujete bogastvo žagora na mnogim jezicima. Usluga izdavanja stan na dan, nadomestila je veliku prazninu u hotelijerstvu, nedostatak smeštajnog kapaciteta, i pokazala se kao dobra opcija iz više razloga: toplina, privatnost, konfor, sloboda, ogroman izbor lokacija, i na kraju treba izdvojiti ogroman novac za smeštaj u hotelu, nemojmo zanemariti i tu činenicu. Deset i više godina postojanja smeštajne ponude stan na dan kao sigurne i povoljne usluge utrlo je medjusobno poverenje izmedju korisnika i vlasnika. Poverenje je ključna opcija kako bi se gradila dalja budućnost i na taj način se vraćali jedni drugima. Nadamo se da ćemo opravdati vaše poverenje, učinićemo sve da budete zadovoljan gost. Ne sumnjamo da ćete napraviti dobar izbor i da je stan na dan u centru najbolja opcija po Vašoj meri.


Stan na dan Knez Mihailova, pešačka zona žila kucavica grada, ko će biti srećnik da sebi nadje stan u samom centru Beograda? Knez Mihailova istoriski i kulturni ponos Beograda. Mnogi gradovi imaju tako nešto kao, turistički marker, zaštićenu gradsku celinu od prvorazrednog značaja.Reč je o najekskluzivnijoj lokaciji u gradu, sve čega se dotaknete ili pogledate ima istorisku vrednost. Naravno zato su stanovi uKnez Mihailovoj ulici najtraženiji. Prednost ili ne kad je reč o prenoćištu ove stanove prati žagor do kasno u noć.


Razmislite ukoliko imate želju za stan u centru grada, Knez Mihailova predstvlja veliki izazov.


Ulica Obilićev venac nova pešačka zona u centru Beograda,  paralelna sa Knez Mihailovom ulicom sve do Kalemegdana. Obilićev venac, bleda slika Knez mihailove ulica spada u ulice sa velikim brojem tržnih centara, kafea i rastorana sa živom muzikom, uredjen je prostor od značaja za grad. Vijugava pešačka zona koja se završava palatom Tanjug kljičnim objektok ove ulice predstvalja na najbolji način urbani Beograd. Šetnju naravno svi počinju sa Trga republike, Knez Mihailovom ulicom i zavire u Obilićev Venc a zatvore Kalemegdanom.


Stan na dan Obilićev venac jedna je od redjih ulica gde se gostima pruža potpuno miran ambijent za odmor. Jedna od izuzetno traženih lokacija, stanovi smešteni na ovoj lokaciji u samom centru grada nisu česta pojava za izdavanje.


Stan na dan Dorćol

Stan na dan Dorćol atraktivna ponudu privatnog smeštaja za iznajmljivanje izmedj Skadarlije i Kalemegdanana. Dorćol ispreplatan mirnim ulicama sa bezbroj kafea i restorana, predstavlja jedan od zanimljivijih delova Beograda. Najznačajnije za Dorćol predstavlja dogadjaj kod Čukur česme, koji je inspirisao početak pobune za nezavisnost gradova Srbije. Popularnost naselju daju mnogi muzeji, prkovi, fakulteti... mesto je na kome svi žele da borave. Poznat kao dolina restorana Dorćol će uvek biti aktuelno i mondensko mesto za izlazak.


Prestižna lokacija za sve goste kojima je neophodan stan na dan Dorćol. Skromnu ponudu, izdvojili smo za vas, moderno i luksuzno opremljenih stanova, koji se mogu iznajmiti po danu znatno povoljno. Luksuzna ponuda, mirni stanovi, na raspolaganju stoje svima a naročito porodičnim ljudima. Stanova na dan od jednog vlasnika najbolje su rešenje za smeštaj. Naš portal sadrži  stanove različite strukture: studio za 2 osobe, dvosoban stan za 4 osoba, ili trosoban stan za više osoba. Svi naši tanovi su smešteni oko Knez Mihailove ulice, Trga republike i nedaleko od Kalemegdana. laganom šetnjom bez prevoza se brzo i lako stiže do Skadarlije, Terazija pa čak i do Beograda na vodi.


Stan na dan Skadarlija

Skadarlija znamen stara, ulica popločana kaldrmom, poznata kao turistički biser u samom centru Beograda. Popularna Skadarlija pronosi ime Beograda, zabavom, pesmom i muzikom, ulica mnogih pre svega manje poznatih a nakon toga boema, svirača, pevača, pesnika, slikara i glumaca. Skadarlija danas predstavlja omiljeno mesto ručavanja i senzacionalnih očekivanja turista, koji naiđu u Beograd. Tiha imirna okolina Skadarlije, u pozadini svojoj krije "Dorćol plac", gde je nakada bila  Beogradska pivnica, danas je bezbroj malih klubova za mlade. Nadaleko čuveni restorani Skadarlije: Tri šešira, Dva goluba, Zlatan bokal, Ima dana... svi oni na svoj način daju značaj toj ulici.


Stan na dan Skadarlija, kamena i strma ulica, slikom pronaći smeštaj nimalo nije laka stvar, utoliti žedj i nije neka stvar. Budite naš gost.


Zeleni venac stan na dan

Stan na dan Beograd centar, šta je Zeleni venac, naselje ili samo pijaca u centru Beograda. Izuzetna gradska vreva oko Zelenog venca, živ saobraćaj automobila i pešaka, najuočljiviji presek sociološke slike Beograda, za oči promatrača.          Gradska pijaca sačuvanog izgleda iz davnina veoma je posećena. Gotovo sva kretanja za sve pravce počinju sa Zelenog venca, ovde se nalazi ogroman broj autobuskih stanica, kao i taxsi vozila. Zelenog venca kompas gradskog prevoza možete stići u sve krajeve Beograda: Novom Beogradu i Zemun, Sajmu, Adi Ciganliji , aerodromu, Zemun, Borču...


Stan na dan Zeleni venac, smeštaj u blizini Terazija, Knez Mihailove, Beograda na vodi i Kalemegdanske tvrđave. Zeleni venac preko Brankovog mosta, za sve koji vole tržni centar Ušće ili zemunski kej,  stan na dan Manah idealn je smeštaj. 


Stan na dan Beograd centar, poželjno i jasno

Utakmica ko će ponuditi pravi smeštaja turistima tokom posete jednom gradu predstavlja najvažniji zadatak. Pronaći adekvatan smeštaj nije nimalo lak zadatak, Sadržaj koji čini dobar smeštaj nije mali: navažnije pretpostavke su da stab bude, tih, svetao, komforan, čist, siguran, u blizini svih dešavanja, odnosno što bliže centru, nije bez značaja da li je stan jetin. Nekada cene mogu predstavljati veliku poteškoću u odabiru stanova. Pomoć vama sa naše strane ogleda se u izuzetno kvalitetnom smeštaju na na lokacijama isključivo vezanim za sam centar grada, i u odnosu na sve to pošteno formirane cene, kako bi vaš boravak u Beogradu imao još smisleniji sadržaj. Sve to nije moguće bez jasne prezentacije  stanova koje smo izdvojili za Vas. Stan na dan Beograd centar iznajmljuje se na duži ili kraći period. Vaš pravi izbor, naša smeštajna ponuda:

Apartman A5 - luksuzan trosoban stan idealan za smeštaj do pet ljudi. Ovaj stan lociran je na Topličinom vencu u samom centru grada, na domak Kalemegdana. Najniža cena stana je 55e po danu za dve osobe.

Apartman A21 - dovosobni stan lociran u strogom centru grada U Čika Ljubinoj ulici u samom centru Beograda. Nezamisliva lokacija sredina Knez Mihailove ulice ili preko puta Srpske akademije nauka. stan se može iznajmiti po ceni od 50 eura po danu za dve osobe.

Apartman A34 - savršena lokacija za sve koji žele sam centar Beograda, šta reći o ulici Vuka Karadjića ili  Knez Mihailovoj. Izuzetno luksuzan stan za dve osobe, a može se iznajmiti za 100 evra po danu.


Stan na dan Terazije

Terazije najlepša i najprometnija beogradska ulica, početak i kraja Knez Mihailove ulice, stan na dan Terazije. Kada sa znatiželjom pogledamo Terazijsku česmu i  hotela Moskvu, treba znati da su samo deo komplekas sa dvorovima dve dinastije. Terazije predstavljaju duhovni tas istoka i zapada, podelu mnogih Beograđana,  na vizantisko ili ritersko na misaono ili praktično, na ljubav ili razum. Nikada se to promeniti neće, turistima će ostati nepoznanica otkud ta nevidljiva razlika. Živeti od turizma na ovim prostorima i nije neka sreća, stanovi na dan Terazije, jednostavno, lakim i brzo do rezervacije, vama na usluzi apartmani beograd. Smešteni stan na dan  u porodičnoj ponudi ne može izostati kvalitet i sigurnost.


Premija Stan na dan Beograd centar.

Stan na dan Beograd centar, kvalitativno je van konkurencije u odnosu na veliki izbor stanova za iznajmljivanje koji se  periferno šire od centra grada. Utrošen novac za dizajn i opremanje stana, takodje nije merljiv u odnosu na kriterijume vrednosti kada se porede centar i drugi delovi grada, stanovi u centru uglavnom su veoma dobro opremljeni. Turistička polazna tačka grada je Trg republike, osećate i sami sve je u centru. Razne okolnosti utiču na cenu, želimo vam sreću da nadjete stana na dan Beograd centar, po vašoj meri.


Lokacija je jedna, stan na dan Beograd centar.

Centar Beograda obuhvata uglavnom sve značajne istoriske i kulturne vrednosti grada. Nezamisliv je istorijski presek urbanih celina i simbola bez osvrta na ognjište, centar svih dešavanja. Stan na dan Beograd centar, iznajmite sebi dom samo gde je centar:


Dorćol

Kalemegdan

Knez Mihailova

Terazije

Skadarlija

Beograd na vodi


Domaća kuhinja u centru Beograda

Stan na dan Beograd centar, velika ponuda privatnog smeštaja u hotele. U privatnom smeštaju možete imati vrhunsku opremu kada je reč o kuhinji gde možete sami pripremati hranu i dočekati veliki broj prijatelja po ma kom povodu. Sami ste sebi gazda, sami pripremate obroke i uživati u izabranom društvu. Naravno preporučićemo vam nekoliko izvrsnih restorana u Beogradu:


Restoran Bastion - Restoran sa jedinstvenim receptima sa akcentom na svežu morsku ribu, izvanrednu čorbi i mnoštvo priloga. Restoran je mešten ulici Braće Ribnikar 40.

Restoran Vuk - U ponudi jela, čega sve nema, priprema gurmanske specijalitete tradicionalne narodne kuhinje, restoran je smešten u centru grada u ulici Vuka Karadjića 12.

Restoran Šaran - Restoran ribljih specijaliteta slatkovodne ribe u Zemunu. Zaljubljenici reka ovde mogu naći sebe uz muziku i riblje specijalitete. Restoran je smešten na obali Dunava, Kej oslobodjenja 53.

Restoran Caruso - Smešten osmom spratu zgrade Terazije 23, ovo je mesto koje ostavlja posetioce bez daha, ničim Domaća kuhinja i svi drugi specijaliteti, prilog fantastična panorama. 

Restoran Kalemegdanska terasa - Dunav tiho plovi, kalemegdanske terase i restoran na njoj nigde lepši pogled. Prepoznatljivi su po vrhunskim specijalitetima tradicionalne italijanske kuhinje. Adresa Mali Kalemegdan bb. 

 Puno je drugih restorana za preporuku: Madera, Klub književnika, Grafičar, Mitologija...


Parking u centru Beograda

Dolazak autom za vas neće predstavljati problem, stan na dan Beograd centar usluga je smeštaja na zavidnom nivou. Veliki gradovi imaju poteškoća sa slobodnim prostorom za parkiranje, rezervacija naših stanova podrazumeva i parking za vaš aotomobil. Slobodno parking mesto u centru grada vrlo je teško naći, pritom vremenski je ograničeno. Posedovanje privatne garaže ili parking mesta, sebi smo zadali kao jedan od preduslova za posao kojim se bavimo.  Javne garaže za parkiranje, jesu zgodan način gde gotovo uvek možete pronaći slobodno parking mesto.


Javne garaže i parking mesta u centru Beograda su:


javna garaža Obilićev venac ulica Obilićev venac 14

javna garaža Pionirski park ulica Dragoslava Jovanovića 12

parking Donji grad ulica Karađorđeva

parking Politika ulica Makedonska


Demografsko šarenilo Beograda

Beograd naseljavaju i grade zadnih godina veliki broj izbeglih iz raznih ex republika. Uvećano stanovništvo u velikom broj zaslužno je za brži razvoj i širenje Beograda kao i stanovnika. Posmatran statistički, broj stanovnika se nije značajno uvećao, teritorijalno i novo izgradjenim objektima jeste. Kapital koji je sve to omogućio dobrim delom je od srpske migranske populacije a jednim delomod stranih investicija. Zahvaljujući i jednima i drugima u Beograd godišnje doputuje veliki broj poslovnih ljudi kao i porodice i pojedinci koji su napustili ove prostore iz razno raznih razloga. Primetan trend dlaska ljudi iz raznih država uglavnom u centar grada. Ogroman pritisak na sam centar Beograda otvorio je izraženo poslovnu mogućnost izdavanja stanova. Stan na dan Beograd Centar sve više iznajmljuju i strani turisti, koji dolaze u razgledanje Beograd, nisu isključene ni razne zabave ili svadbe. Dobrodošli, čekamo na sve vas.


Centar Beograda i strukturea stanovništva

U centru Beograda više ne živi starija populacija, sve se više seli u druge gradove ili mirnija naselja. Centar Beograda postaje prilično skup za stanovnike starih sistema vrednosti. Razvojem tržišne ekonomije mnogi su ostali na rubu ekonomskih dešavanja. a sve manje mesto za takav život. Privatna inicijativa umesto državne dovodi do izraženog značaja novca umesto planirane ekonomije. Na izgled haotična slika mnoge je zbunila i paralisala. Višak stambenog prostora po osnovu ko ima taj može, u centru Beograda je sve više stanova na dan za iznajmljivanje, razvojem grada neophodna su parking i garažna mesta, sve to dovodi do takvih promena i razvoja na svim nivoima. Na taj način stan na dan Beograd Centar vrlo je popularan vid smeštaja od domaćih i stranih turista. apartmani beograd portaj dostupnih stanova na dan, prikaz je retko dobro uredjenih stanova u privatnoj režiji, smeštaj u Beogradu.


Poznate ulice u centru Beograda

Stan na dan Beograd Centar, to prvo pomislite kada vam je neophodan stan. Iznajmite stan u najpoznatijim ulicama u centru grada i nećete zažaliti. Ponuda koju mi nudimo oslanja se na sam centar grada u kom su ulice svaka za sebe pisana istorija Beograda. Da li je reč o Skadarliji, Terazijama, Trgu republike, Obilićevom vencu sve su to upečatljive ulice sa puno istoriskih činjenica, u šta god da se pogleda sve je od prvorazrednog značaja za Beograd. Anegdota koja ima smisla, zašto je Knez Mihailova ulica vijugava u odnosu na Slaviju, može da zahvali prijateljskom aberu političke elite i nosiocima kapitala. Danas je jedna od najstarijih ulica u Beogradu bez obzira na značaj tog dogadjaja. Nazivi ulica vezani su za srpske velikane, pa tako ulica Kralja Petra ni malo ne zaostaje po važnosti, Obrenovićima je to predstavljao put do dvora. Nije lako ostati ravnodušan šetajući se tom ulicom. Danas Beograda, šir svoje pešačke zona i trgove. Sam centar Beograda, Akademski plato sa raskršćem mnogobrojnihj ulica gde se nalazi Rektorat i sedište Beogradskog univerziteta neopisivo je lep i privlačan. Zamislite srećnu okolnos da u tim ulicama iznajmite stan na dan Beograd upravo kod nas.  Posedujemo izvanredne stanove, baš u tim uliama, koje možete rentirati na dan.

Obilićev venac Topličin venac Kosančićev venac

Obilićev venac i padina prema Topličinom vencu nekada čuvena Varoš kapija sa Novog Beograda pedstavlja ulaz u Knez Mihailovu ulicu. Sav taj prostor uredjen je u izvanrednu pešačku zonu koja se naslanja na park i vojvodu Vuka. Zgrada Tanjuga je prava lepotica ove ulice s jedne stane, a red zgrada počev od nkada slavne kafane Ruski car s druge starne, na najbolji način ističu ulicu Obilićev venac u vrlo značajne za Grad Beograd. Ulica Maršala Birjuzova i Topličin venac uvode nas u jednu od lepših panorama Savske promenade, Beograda na vodi i Novog Beograda. Kosančićev venac deo je pešačke zone u centru grada popločan kaldrmom i podseća na Skadarliju bez muzike i pesme. Stan na dan Beograd centar ponuda sa našeg sajta u savršenom je skladu sa opisanom okolinom. Radujemo se vašoj poseti!


Stan na dan Beograd centar - Stan na dan centar - Stan na dan centar Beograd. Ovim redom svi gosti koji posete Beograd, grad koji se uvek voli, biraju na portalu reči i odlučuju se da makar i na kratko posete i doživeo ono što gotovo svi od usta do usta prepričavaju: radosti, oduševljenja, ljubavi, terevenke, utiske koji su trajno urezani u sećanja. Mnoge promene i kulturna dešavanja kojima se Beograd može ponositi; bogato istorijsko nasleđe, sve to privlači sve veći broj znatiželjnih i onih redovnih - svi oni makar i na trenutak požele da se vrate u Beograd. Osnažen ljudima i događajima Beograd predstavlja  iznimnu destinaciju. Stan na dan Beograd, jedinstvena i vrlo povoljna ponuda, ktatkoročno izdavanje. stan na dan centar, uveriti se iz prve ruke, sigurnost, jedan vlasnik za sve stanove.

Zamislite takav grad, upoznati takve ljude, dozvolite sebi ostvarenje želita i upamtite sve lepote. Nema boljeg načina za to, boravite u samom centru, sva važna dešavanja nudi centar glavnog grada. Stan na dan u centru Beograda široka je  lepeza  stanova koji se nalaze u samom srcu grada, nezaboravite, imajte na umu da iznajmljujete stan po najpovoljnijim cenama.

Trg Republike, centar Beograda poseti veliki broj poslovnih ljudi, dobar broj dolaze iz zdavstvenih razloga, mnogi žele barem na kratko da se zadrže u našem gradu. Nagla popularnost izdavanja stanova, po principu stan na dan, pokazala se kao neophodnost i dobro rešenje za neveliku sumu novca koju biste inače znatno više potrošili u hotelu. Teško je naći siguran, kvalitetan i povoljan stan, pogotovo u glavnom gradu i u strogom centru. Godinama sticano iskustvo i održavano poverenje izdvojilo nas je u sam vrh smeštajne ponude.  Slogan "Dočekujemo svakog gosta s dobrodošlicom i da je briga o klijentima naše najbolje poslovno ulaganje"  potvrda je da ćete i vi biti naš zadovoljni gost. Stan na dan u centru jedna je od boljih opcija za Vas.

Stan na dan Beograd centar


Dobro Došli vaš dom
Smeštaj Rakoc

Apartmani Beograd, stan na dan, najbolje zgrade, savršene lokacije, moderno renovirani stanovi, usluga najvišeg nivoa i prepoznatljiv lični pečat. Jedinstven smeštaj u Beogradu, apartmani u rukama jednog vlasnika, predanost i lična odgovornost, garantovana sigurnost, vrhunski kvalitet, Stan na dan Beograd. Naglašavamo, naši gosti su uvek naši gosti, u tom pravcu osigurali smo značajnu reputaciju. Dočekujemo svakog s dobrodošlicom. Briga o gostu je naše najbolje poslovno ulaganje; luksuzni apartmani, stan na dan Vaš jeftin smeštaj u Beogradu. Apartmani Beograd, ekskluzivni smeštaj u strogom centru, jeftino boravi cela porodica; konfor, udobnost, urednost, oprema, iznajmite stan na dan u Beogradu.

Apartmani Beograd jedinstvena ponuda Beograd stan na dan

Apartmani Beograd, direktan kontakt, samo jedan vlasnik, diskrecija, konfor, ključ za prijatan boravak apartmani Beograd. Stan na dan, Beograd apartmani, srdačan domaćin apartmanibeograd.com smeštaj ravan hotelu, dobro došli, apartmani u Beogradu.

Stan na dan Beograd brendirana oprema besprekorni apartmani

Besprekorno čisti apartmani, naš servis obuhvata: doček i ispraćanje svakog gosta na adresi stana, prijava, čišćenje, zamena posteljine i peškira. Stan na dan, apartmani u Beogradu, birani klijenti i lokacije, rezultat; luksuzni apartmani Beograd.

Smještaj u Beogradu apartmani 24/7 samo strogi centar

Beograd apartmani, naći ćete nas, Knez Mihailova 21. Vaša pitanja +38164 336 50 35Poseta velikim gradovima, planirana ili ne, nije jednostavna; svi pravci vode u strogi centar, tako nas možete naći, apartmani Beograd. Vama na usluzi, brzo i lako apartmani Beograd.

Email Facebook
Tweet Pinterest
LinkedIn Google +
Digg StumbleUpon
Tumblr Reddit
Adfty Allvoices
Amazon Wishlist Arto
AT&T Baidu
Blinklist Blip
Blogmarks Blogger
BuddyMarks Buffer
Care2 chiq
CiteULike Corkboard
Dealspl.us Delicious
Diigo DZone
Edmodo Embed.ly
Evernote Fark
Fashiolista Flipboard
folkd.com FoodLve
Fresqui FriendFeed
Funp fwisp
Google Bookmarks
Google Reader Google Translate
Hatena Instapaper
Jumptags Kaboodle
Kik linkaGoGo
LiveJournal mail.ru
Meneame Messenger
Mr Wong moShare
MySpace N4G
Netlog Netvouz
Newsvine NUjij
Odnoklassniki Oknotizie
Pocket Print
Raise Your Voice Segnalo
ShareThis Sina
Sonico Startaid
Startlap Stumpedia
TypePad Viadeo
Vkontakte VOXopolis
Virb WhatsApp
We Heart It WordPress
Xerpi Yammer