Beograd na vodi stan na dan, novi deo grada i nova ponuda, sve polako oživljava davno zaboravljenu Savu i njenu obalu. Sasvim nova slika Beograda, Kalemegdan, Savska promenada, Savski trg, Balkanska ulica zajedno sa Knez Mihailovom biće najatraktivniji krug pešačke zone. U neposrednoj blizini navedenih lokacija možete pronaći na našem sajtu luksuznu ponudu stanova na dan sa parkingom. Beograd na vodi je novoizgrađeno naselje pored reke Save sa uređenom obalom, najlepše gradsko šetalište sve do ispod Kalemegdana. Restorani, splavove koji se nalaze na desnoj obali još jedan su turistički izazov u Beogradu.

Beograd na vodi stan na dan

Pogledajte apartmane

Beograd na vodi stan na dan


Beograd na vodi stan na dan, nova lokacija u Beogradu, izgradnju novog kompleksa, Beograd na vodi biser savske obale i turistički raj. Stan na dan biće tražen upravo ovde u najluksuznijoj zoni Beograda, zgrada koje su već podignute nalaze se na prvom mestu po izboru smeštaja. Grad za sebe Beograd na vodi najlepša panorama grada sa brojnim sadržajima: blizina reke, promenada, biciklistička staza, igrališta za decu, Beton hala i veliki broj restorana i kafića, deo su sadržaja ovog dela grada. Zato ne čudi što veliki broj gostiju traži smeštaj upravo u Beograd na vodi. Sve što je izgrađeno i opremljeno zazumljivo da je novo, stanovi su uredjeni i gledaju na reku, a lokacija kao što je i predstavljena, deo koji Beogradu daje novo ruho.

Dva veka nedosanjani snovi, Beograd na vodi polako se realizuju, povezivanje dve obale izazov arhitektonske struke, koliko će to rešenje dati Beogradu novo lice? Izbor stanova ili apartmana u ovom delu Beograda  jeste i biće prestižno u kratkoročnij ponudi stan na dan Beograd.

Provesti godišnji odmor, ne postoji bolja opcija, nego Beograd na vodi, stan na dan u ovom novom delu grada. Možete pronaći na našem portalu  Apartmani Beograd, brojne stanove na lokaciji Beograd na vodi. Pogled koji oduzima dah, ambijent koji opušta, ušće dvaju reka i Kalemegdan zaustavljena slika istorije Beograda. Zgrade oko Beograda na vodi i leva obala Save daju novo odelo Beogradu. Apartmani u ovom delu grada uredjeni su tako da se gosti i turisti koji dolaze osećaju potpuno konforno. Uređen kompleks, bogat sadržaja, povezanost novog i starog, čini Beograd na vodi veom atraktivnim. Priključeni, rubni delovi BEOGRADA NA VODI dobili si na veoma značaju i ukoliko želite bar na jedan dan sebi da obezbedite luksuzan odmor koji ćete pamtiti, naš portal je pravo mesto da iznajmite stan na dan u okolini kompleksa Beograd na vodi.


Poredična firma i servis, dostupni smo 24/7 kontaktirajte nas direktno putem telefona, maila ili društvenih mreža, mi smo tu da vam pružimo svaku pomoć, naravno i da pronadjete stan na dan koji vam odgovara. Dovoljno je samo da nam na portalu unesete želje i šta treba da sadrži apartman koji iznajmljujete, i mi ćemo vam poslati ponudu apartman koja najviše odgovara vašem opisu. Ukoliko iz ponude apartmana Beograd na vodi ne pronađete smeštaj ili apartman, predlažićemo vam da pogledate stranici Stan na dan Beograd centar, koja ima širi izbor apartmana.

 

Beograd na vodi - Top lokacija

Beograd na vodi je deo Svamale, danas taj deo predstavlja naselje Beograda modernijeg tipa. Poslovni i stambeni bjekti. hoteli i tržni centri i sve drugo čini ovaj kompleks izuzetno privlačnim pa i za stanovnike Beograda. Osmišljen kao manji grad Beograd na vodi ima organizovanu prodaju i kupovinu stanova, ovo naselje u izgradnji počelo je da razvija svoju ponudu i kada je reč o izdavanju apartmana. Planirano vreme za odmor u Beogradu tokom odmora ili jednog leta, više dana ili samo za jedan dan mžete provesti kod nas i priuštiti sebi idealan smeštaj iz kategorije apartmani Beograd na vodi. Naša ponude smeštaja u krugu samog naselja, ubedljivo prednjači u odnosu na druge: ne toliko zbog same lokacija koliko zbog blizine i povezanosti sa glavnim gradskim jezgrom. Smešten u uskom centru Beograda, novi ambijentalni prostor veliki je izazov za ljubitelje raeka, a idealan za sve ostale. Ko je taj, koji ne želi i na kratko vreme da upozna Beograd sa reka. Najvažnije i najbliže lokacije u blizini Beograda na vodi:

Trg republike, knez Mihailova ulica i Kalemegdan

Ušće Save u Dunav, Zeleni venac, Beogradski sajam

Stan na dan Beograd centar - najbolje lokacije


Stan na dan kao vrednost, cena kao paritet - Beograd na vodi

Pored kvaliteta i lokacije smeštajnih jedinica, najvažnija odrednica prilikom iznajmljivanja stana je cena. Paritet ove tri kategorije formira odnos vrednosti smeštaja i tog uticaja na visinu cene koja utiče na konačni izbor turista. Top lokacije i ambijentalne celine kakva je Beograd na vodi,  sigurno u velikoj meri utiču na cenu, za takve lokacije potrebno je izdvojiti nešto više novca, kako bi ste tu iznajmili smeštaj. Naravno oprema i površina stana kao i moderan dizajn koji su deo smeštajne ponude isto tako utiče na cenu. Kako bismo vam približili izgled celokupne ponude apartmani Beograd na vodi, iz naše ponude izdvojili smo nekoliko apartmana sa cenama zakupa po danu. 


Cene apartmana - Beograd na vodi  


Apartman A4 - idealan za dve osobe, 35 evra po danu - Savski trg 5

Apartman A28 - kapacitet 6 osoba. Cena iznajmljivanja je 35 evra po danu - Balkanska 38

Apartman A3 - dnevno cena 60 evra po danu - Savski trg 3

Prikazane cene apartmana, pokazuju koliko sve zavisi od mesta gde se stan nalazi. Apartmani Beograd na vodi neposredno uz Savski trg.


Beograd na vodi stan na dan


Dobro Došli vaš dom
Smeštaj Rakoc

Apartmani Beograd, stan na dan, najbolje zgrade, savršene lokacije, moderno renovirani stanovi, usluga najvišeg nivoa i prepoznatljiv lični pečat. Jedinstven smeštaj u Beogradu, apartmani u rukama jednog vlasnika, predanost i lična odgovornost, garantovana sigurnost, vrhunski kvalitet, Stan na dan Beograd. Naglašavamo, naši gosti su uvek naši gosti, u tom pravcu osigurali smo značajnu reputaciju. Dočekujemo svakog s dobrodošlicom. Briga o gostu je naše najbolje poslovno ulaganje; luksuzni apartmani, stan na dan Vaš jeftin smeštaj u Beogradu. Apartmani Beograd, ekskluzivni smeštaj u strogom centru, jeftino boravi cela porodica; konfor, udobnost, urednost, oprema, iznajmite stan na dan u Beogradu.

Apartmani Beograd jedinstvena ponuda Beograd stan na dan

Apartmani Beograd, direktan kontakt, samo jedan vlasnik, diskrecija, konfor, ključ za prijatan boravak apartmani Beograd. Stan na dan, Beograd apartmani, srdačan domaćin apartmanibeograd.com smeštaj ravan hotelu, dobro došli, apartmani u Beogradu.

Stan na dan Beograd brendirana oprema besprekorni apartmani

Besprekorno čisti apartmani, naš servis obuhvata: doček i ispraćanje svakog gosta na adresi stana, prijava, čišćenje, zamena posteljine i peškira. Stan na dan, apartmani u Beogradu, birani klijenti i lokacije, rezultat; luksuzni apartmani Beograd.

Smještaj u Beogradu apartmani 24/7 samo strogi centar

Beograd apartmani, naći ćete nas, Knez Mihailova 21. Vaša pitanja +38164 336 50 35Poseta velikim gradovima, planirana ili ne, nije jednostavna; svi pravci vode u strogi centar, tako nas možete naći, apartmani Beograd. Vama na usluzi, brzo i lako apartmani Beograd.

Email Facebook
Tweet Pinterest
LinkedIn Google +
Digg StumbleUpon
Tumblr Reddit
Adfty Allvoices
Amazon Wishlist Arto
AT&T Baidu
Blinklist Blip
Blogmarks Blogger
BuddyMarks Buffer
Care2 chiq
CiteULike Corkboard
Dealspl.us Delicious
Diigo DZone
Edmodo Embed.ly
Evernote Fark
Fashiolista Flipboard
folkd.com FoodLve
Fresqui FriendFeed
Funp fwisp
Google Bookmarks
Google Reader Google Translate
Hatena Instapaper
Jumptags Kaboodle
Kik linkaGoGo
LiveJournal mail.ru
Meneame Messenger
Mr Wong moShare
MySpace N4G
Netlog Netvouz
Newsvine NUjij
Odnoklassniki Oknotizie
Pocket Print
Raise Your Voice Segnalo
ShareThis Sina
Sonico Startaid
Startlap Stumpedia
TypePad Viadeo
Vkontakte VOXopolis
Virb WhatsApp
We Heart It WordPress
Xerpi Yammer