Stan na dan smeštaj Apartmani Beograd Knez Mihailova Knez pešačka zona strogi centar u Beogradu povoljno apartmani

Apartmani Beograd Knez Mihailova, za turiste ova lokacija predstavlja obaveznu rutu. Trgove, parkove, klubove, restorane, arhitektonska zdanja, sve je to kratkim ulicama povezano sa Knez Mihailovom štraftom. Apartmani u ovoj ulici po pravilu su dobro uredjeni i prilično skupi. Studentski trg, Obilićev venac, Kalemegdan i Terazije, medjusobno povezani ovu ulicu čine izuzetno atraktivnom. Knez Miahilova, turistički biser Beograda.

Apartmani Beograd Knez Mihailova

Pogledajte apartmane

apartmani Knez Mihailova

Ulica Kneza Mihaila, ili samo ,,Knez'' kako je lokalci zovu, spojena je sa Trgom Republike i zajedno sa svojim sporednim ulicama čini glavnu pešačku zonu Beograda.

Sa jedne strane je krasi Palata Terazije, a sa druge je pozdravlja Kalemegdanski park, a sve između je užitak. Uvek je načičkana ljudima, ali nikad nije gužva i zbrka jer ljudi ovde dođu da se opuste i prošetaju.

Brojni su kafići i restorani gde možete sjesti da popričate uz piće il okrepite ukusnim obrokom, a leti sladoled je na svakom koraku. Ako ste planirali kupovinu ovde možete naći nekoliko prodavnica robne marke, 2 tržna centra, velike knjižare kao i bazar Katapult gde možete kupiti antikvitete i unikatne suvenire.

Znate da ste na sredini Knez Mihailove ulice kad naiđete na Delijsku česmu u čijoj okolini nastupaju ulični izvođači ili leno sede ulični umetnici sa svojim eksponatima. Ovo je ujedno i neka vrsta akademskog centra grada jer na samo nekoliko koraka nalaze se brojne akademske i kulturne institucije.

Možete obići izložbe il predavanja u okviru Servantes instituta, Francuskog kulturnog centra ili Gete instituta. U krugu od stotinak metara nalaze se i brojni fakulteti sa čuvenim platoom gde se studenti rado druže ili protestuju, a po koji ide na predavanja.

U samoj Knez Mihailovoj je i galerija ULUSA, a u blizini je i Zadužbina Ilije Kolarca sa repertoarom klasične muzike. Ne možete da kažete da ste bili u Beogradu, ako se niste prošetali Knez Mihailovom.

Zasluženi odmor, uživajte apartmani Rakoc uz Knez Mihailovu ulicu.

apartmani Knez Mihailova


Dobro Došli vaš dom
Smeštaj Rakoc

Apartmani Beograd, stan na dan, najbolje zgrade, savršene lokacije, moderno renovirani stanovi, usluga najvišeg nivoa i prepoznatljiv lični pečat. Jedinstven smeštaj u Beogradu, apartmani u rukama jednog vlasnika, predanost i lična odgovornost, garantovana sigurnost, vrhunski kvalitet, Stan na dan Beograd. Naglašavamo, naši gosti su uvek naši gosti, u tom pravcu osigurali smo značajnu reputaciju. Dočekujemo svakog s dobrodošlicom. Briga o gostu je naše najbolje poslovno ulaganje; luksuzni apartmani, stan na dan Vaš smeštaj u Beogradu Rakoc. Apartmani Beograd, ekskluzivni smeštaj u strogom centru, jeftino boravi cela porodica; konfor, udobnost, urednost, oprema, iznajmite stan na dan u Beogradu.

Apartmani Beograd jedinstvena ponuda Beograd stan na dan

Apartmani Beograd, direktan kontakt, samo jedan vlasnik, diskrecija, konfor, ključ za prijatan boravak apartmani Rakoc. Stan na dan, Beograd apartmani, srdačan domaćin apartmanibeograd.com smeštaj ravan hotelu, dobro došli, apartmani u Beogradu.

Stan na dan Beograd brendirana oprema besprekorni apartmani

Besprekorno čisti apartmani, naš servis obuhvata: doček i ispraćanje svakog gosta na adresi stana, prijava, čišćenje, zamena posteljine i peškira. Stan na dan, apartmani u Beogradu, birani klijenti i lokacije, rezultat; luksuzni apartmani Beograd.

Smještaj u Beogradu apartmani Rakoc 24/7 samo strogi centar

Beograd apartmani, naći ćete nas, Knez Mihailova 21. Vaša pitanja +38164 336 50 35Poseta velikim gradovima, planirana ili ne, nije jednostavna; svi pravci vode u strogi centar, tako nas možete naći, apartmani Rakoc. Vama na usluzi, brzo i lako apartmani Beograd.

Email Facebook
Tweet Pinterest
LinkedIn Google +
Digg StumbleUpon
Tumblr Reddit
Adfty Allvoices
Amazon Wishlist Arto
AT&T Baidu
Blinklist Blip
Blogmarks Blogger
BuddyMarks Buffer
Care2 chiq
CiteULike Corkboard
Dealspl.us Delicious
Diigo DZone
Edmodo Embed.ly
Evernote Fark
Fashiolista Flipboard
folkd.com FoodLve
Fresqui FriendFeed
Funp fwisp
Google Bookmarks
Google Reader Google Translate
Hatena Instapaper
Jumptags Kaboodle
Kik linkaGoGo
LiveJournal mail.ru
Meneame Messenger
Mr Wong moShare
MySpace N4G
Netlog Netvouz
Newsvine NUjij
Odnoklassniki Oknotizie
Pocket Print
Raise Your Voice Segnalo
ShareThis Sina
Sonico Startaid
Startlap Stumpedia
TypePad Viadeo
Vkontakte VOXopolis
Virb WhatsApp
We Heart It WordPress
Xerpi Yammer