Pitanja i odgovori

Nije dovoljno samo primati goste i biti ljbazan, veoma je važno uspostaviti prijatnu i toplu komunikaciju, uputiti ih ili objasniti im sve što ih zanima, kako bi se lakše adaptirali na novu sredinu. Direktan kontakt sa gostom, daje svakom vlasniku apartmana mogućnost da oseti, sazna ili pita svoje goste koji su to potrebe, problemi ili želje kako bi im se učinio boravak što prijatnijim. Postavljena pitanja ili želje gostiju, vezano za apartmane u Beogradu ili bilo šta drugo, bogata je enciklopedija dilema, izmedju gosta i domaćina. Iskustveno, sve nedoumice vezane za dnevno izdavanje apartmana uglavnom su poznate, odnose se na: interesovanje gostiju za cene apartmana u Beogradu, opremljenost apartmana na dan, lokacija apartmana za izdavanje, kratkoročno i dugoročno prenoćište u Beogradu, jeftin smeštaj u Beogradu, Vrlo česta pitanja budu u vezi izlazaka, institucija, parkinga, prevoza, zdrastveih ustanova. Apartmani Beograd kao privatan smeštaj i domaćin kao vlasnik stanova, godinama rade na tome da odgovore na sve vaše zahteve i potrebe a da na najbolji način pomognu oko snalaženja u gradu i oko izbora apartmana na dan. Navešćemo često postavljana pitanja i dileme koje sve muče i odgovore na zadate teme. Apartmani Beograd uvek sa vama.

PITANJE:

Zanima me da li imate stan u Beogradu u blizini... zelimo da slavimo ili da se malo zabavimo, bićemo tihi i puštati malo glasniju muziku.

ODGOVOR:

Zabranjena su okupljanja i zabave u apartmanima, po bilo kom izgovoru. 

PITANJE:

Postoji li praksa, obzirom da dolazim u Beograd često,  da stalnim gostima odobravate izvestan popust i na koji način obavestava te korisnike?

ODGOVOR: 

Svakako imami visok stepen razumevanja za stare goste i redovno odobravamo popust, svim gostima bez razlike, nakon što borave u prvom navratu.

PITANJE:

Zanima nas boravak u vašim apartmanima. Na koji način ide rezervacija i uplata kako bi smo se osigurali da nas čeka upravo taj apartman? 

ODGOVOR:

Da bi smo vam poslali ponudu  za odredjeni apartman, neophodno je upisati datum i broj osoba i videti da li je stan slobodan, pošaljete rezervaciju i sve se time završava. Izabrani stan vas sigurno čeka.

PITANJE:

Zamoli bi smo za pomoc, potreban nam je smjestaj za tri osobe,  ukupno cetiri dana u blizini... da li u tom delu posedujete stan?

ODGOVOR:

Šaljemo vam lokacije i linkove apartmana u blizini, a ulice možete videti na mapi imožete da vidite koliko je svaki  apartman udaljen od Trga republike.

PITANJE:

Zanima vas da li je slobodan apartman A4 u naznačenom periodu, od - do.

ODGOVOR:

Apartman A4 je zauzet za trazeni period, što se lako može videti iz kalendara koji se redovno ažurira.

PITANJE:

Dobra zamena uvek postoji ako je apartman A11 zauzet da li preporučujete slične slobodne apartmane u navedenom periodu?

ODGOVOR:

Naravno to je u zajedničkom interesu pogotovo ako ste stari gost. Uvek umesto apartmana A11 ponudimo sličan ili bolji npr. A22, A35, A5 i druge

PITANJE:

Kakva su pravila kada su u pitanju cigarete. Da li je dozvoljeno pusenje i na koji način se održava higijena?

ODGOVOR:

U svim našim apartmanima zabranjeno je pušenje, eventualno se može pušiti na terasi. Opušci cigareta moraju biti van stana, ksko se neprijatni miris ne bi zadržavao.

PITANJE:

Koliko unapred treba zakupiti apartman u centru Beograda,  stim da mi preporučite jetin apartman za 2 osobe?

ODGOVOR:

Svi naši apartmani smešteni su u samom centru Beograda, izuzetno su lepo namešteni i komforni. Za dve osobe preporučujemo apartman A13.

PITANJE:

Potrebno nam je prenoćište u Beogradu, zanima nas da li je moguće iznajmiti apartman na jedan dan?

ODGOVOR:

Svima kojima je potrebno prenoćište u Beogradu rado izlazimo u susret. Naše iskustvo je, da gosti borave znatno duže i po više nedelja. Svakako i za jednu noć moguć je boravak u apartman, izdavanje apartmana na jedan dan ili mesec dana kod nas možete iznajmiti apartman na bilo koji vremenski period.

PITANJE:

Postoji li mogućnost povraćaja novca  ukoliko ranije želim da napustim smeštaj u apartmanu?

ODGOVOR:

Jedinstveni smo u Beogradu, bez obzira što ste prilikom ulaska u apartman platili ukupnu cenu smeštaja u apartman za rezervisani period, ukoliko ranije napustite apartman i obavestili ste nas 48h pre izlaska, sav preostali novac će Vam se vratiti bez razlike, iako ste napustili smeštaj ili apartman ranije u odnosu na planirano vreme.

PITANJE:

Medju najčešćim pitanjima je kakvo je grejanje u stanu, ne zelimo da iznajmimo stan u Beogradu ako je u njemu hladno. Interesuje nas da li su vaši stanovi topli i kakvo je grejanje?

ODGOVOR:

Stanovi koje izdajemo na dan poseduju centralno grejanje, to jest svi su vezani na gradski toplovod. Opšte je poznato da Beogradske toplane izuzetno dobro zagrevaju stanove. Vaš dolazak u Beograd u zimskom periodu, u stanu koji iznajmite od nas biće izuzetno prijatan.

PITANJE:

Došao bi smo avionom u Beograd, dali imate organizovan prevoz do apartmanskog smeštaja?

ODGOVOR:

Svim gostima obezbedjujemo prevoz do naših apartmana ukoliko to žele. Postoji osoba koja vas sačeka na aerodromu, pomogne vam oko prtljaga i doveze na adresu stana, pomogne oko prtljaga po veoma povoljnoj ceni.

PITANJE:

Želeli bi smo da iznajmimo apartman A7 postoji li mogućnost da dobijemo još jedan dodatni ležaj?

ODGOVOR:

Apartman A7 je kompletno i komforno opremljen kao stan za kratkoročno izdavanje. Ukoliko fizički postoji mogućnost  za pomoćni ležaj veoma brzo i lako organizujemo dodatni ležaj, pa tako i za apartman A7.

PITANJE:

Iznajmio bih apartman na petnaest dana, da li moguće dobiti neki popust ako ostanem tako dugo u apartmanu?

ODGOVOR:

Nudimo izuzetno luksuzan smeštaj u Beogradu po vrlo povoljnim cenama. Skroman popust na zakupa apartmana možemo odobriti uglavnom na ukupnu sumu za duži period ili za naše stalne goste. Apartmani  Beograd.

PITANJE:

Da li postoji mogućnost da produžim boravak u apartmanu?

ODGOVOR:

Potrudićemo se da Vam nađemo odgovarajući apartman, svakako možete produžiti boravak u istom ili sličnom apartmanu, imamo veliki broj apartmana u ličnoj režiji, koji će sigurno zadovoljiti Vaše potrebe.

PITANJE:

Kako rezervisati apartman za Novu godinu na vreme?

ODGOVOR:

Ogromna potražnja i naše iskustvo govore da se apartmani rezervišu najmanje mesec ili dva rezervišu ranije. Zauzetost apartmana tokom Novogodišnjih praznika je ogromna, zato nemojte čekati rezervišete apartman na vreme.

PITANJE:

Zašto je smeštaj po stanovima povoljniji od hotelskog smeštaja?

ODGOVOR:

Apartmani u Beogradu pružaju izuzetan konfor, mogu primiti veći broj ljudi za istu cenu, zato su apartmani mnogo konkurentniji od hotelskog smeštaja. Cene su te koje govore sve jezike sveta.

PITANJE:

Potreban mi je smeštaj u Beogradu, koga preporučujete?

ODGOVOR:

Porodična smo firma i nemamo kontakt sa drugima. Posedujemo kvalitetne i komforne apartmane, neumesno je sebe preporučivati, spadamo u retku privatnu ponudu apartmana za smeštaj u Beogradu.

PITANJE:

Kako naći jeftino prenoćište, cene prenoćišta kao izazov?

ODGOVOR:

Apartmani su luksuzno opremljeni, poseduju garažna i parking mesta, cene takvog prenoćišta ne mogu biti jeftinije ni na jednom drugom mestu. Ukoliko imate bilo kakva pitanja u vezi smeštaja, kontaktirajte nas   064 336 50 35

PITANJE

Da li je uputno lobirati za jeftine apartmane u Beogradu

ODGOVOR:

Jeftini apartmani u Beogradu svi zadovoljni; manje konfora i ulaganja,  manje udobnosti jeftinija oprema, dobijete se pristojnu čistoću i urednost. Ostvarićemo cilj ako preferiramo apartmane sa jeftinim cenama, možemo se pohvaliti da smo izuzetno dobro prošli prilikom smeštaja.

PITANJE:

Ima li razlike u cena apartmana za jednu ili dve osobe?

ODGOVOR:

Cene apartmana u Beogradu formirane su na dnevnom najmu apartmana. Na sajtu, u ponudi iskazana je nominalna cena apartmana za izdavanje. Cena zakupa apartmana odnosi na dve osobe, istu cenu plaća i samo jedna osoba za boravak u apartman.

PITANJE:

Interesuje me da li treba poneti: peglu i peškire, ili ću to imati fen u apartmanu za iznajmljivanje?

ODGOVOR:

Svi do jednog iznajmljeni apartman poseduje peškire, peglu, fen i drugo, tako da nema potrebe da nosite svoje.

PITANJE:

Da li je teško obezbediti apartman u blizini Knez Mihailove ulice?

ODGOVOR:

Gotovo svi naši apartmani su locirani u centru Beograda, odnosno u blizini Knez Mihailove ulice i Trg Republike. Apartmani su smešteni u neposrednoj blizini i svi su u samom centru.

PITANJE:

Ima li internet u apartmanu i Kakva je brzina?

ODGOVOR

Apartmani u našoj ponudi svi imaju brz internet. Apartmani na dan u našoj ponudi, kompletno su opremljeni svim neophodnim uređajima: internet, kablovska program, CG grejanje, klima uređaje.

PITANJE:

Kako je organizovano čišćenja apartmana, dok u njemu boravimo?

ODGOVOR:

Čišćenje apartmana, prilikom boravka i vašeg prisustva u apartmanu je moguće, to se mora naglasiti prilikom rezervacije apartmana. Sedmično čišćenja apartmana podrazumeva uslugubesplatnog čišćenja.

PITANJE:

Da li apartmani za izdavanje poseduju udobne bračne krevete ili isto takve trosede na rasklapanje?

ODGOVOR:

Jednoobrazna ponuda opreme, apartmani Beograd imaju isti kvalitet dušeka i druge opreme, gde je za svaki apartman pojedinačno prikazan potpun opis apartmana.

PITANJE:

Da li se zahteva avans prilikom rezervisanja apartmana?

ODGOVOR:

Prilikom rezervacije apartmana treba da popunite samo formu u koju ćete uneti podatke koji su neophodni za rezervaciju apartmana, datum dolaska u apartman i datum odlaska iz apartmana. Avans kod nas nije potreban, osim za rezervacije koje datuju za mesec dana ili dva.

PITANJE:

Gde se koji apartman tačno nalazi?

ODGOVOR:

Apartman koji se nalaze na našem portalu isključivo su u samom centru grada, U blizini Knez Mihailove ulice i u blizini Beograda na vodi.

PITANJE:

Plaćanje zakupa, da li jemoguće platiti na kraju, prilikom izlaska iz apartmana?

Pitanje postavio : Miloš Zečević

Zakup apartmana se plaća uglavnom prilikom ulaska u apartman. Predavanjem ključeve apartman je vaš, dužni ste da u tom trenutku izvrši isplatu zakupa apartmana. Naravno iz objektivnih razloga sve se može pomeriti za dan dva.

PITANJE:

Posedujete li apartman u centru za više od šest osoba?

ODGOVOR:

Apartmani u centru Beograda, imamo takav smeštaj za više od šest osoba u dva stana.

PITANJE:

Kiliko su sigurna parking mesta i da li apartmani poseduju sopstveno parking mesto?

ODGOVOR:

Apartmani iz naše gorovo svi poseduju parking mesto u neposrednoj blizini. Apartmani Beograd poseduju i garažna mesta u istoj organizaciji.

PITANJE:

Da li je zahtev za rezervaciju apartmana ujedno i potvrda rezervacije, odnosno kada ona postaje važeća?

ODGOVOR:

Rezervaciju apartmana možete izvršiti putem mejla, putem forme i telefonskim pozivo. Ukoliko želite da Vam rezervacija apartmana bude potvrđena, neophodno je da vam pošaljemo potvrdu putem mejla ili da nas kontaktirate putem telefona 064 336 50 35.

PITANJE:

Kakva je organizacija u kuhinji, da li je moguće pripremati, kuva jela, prilikom boravka u apartmanu?

ODGOVOR:

Prilikom boravka u svim našim apartmanima možete pripremati hranu. Kuhinja u svim našim apartman je kompletno opremljen i sve imaju rerne. Apartmani poseduju kompletnu opremu i sve neophodne uređajie za pripremanje hrane. 


PITANJE:

Pred Novogodišnji praznik česta su pitanja, da lije moguće  izdajmiti apartman na jednu noć za Novu godinu?

ODGOVOR:

Rezervaciju apartmana za Novu godinu nije moguća za jednu noć. Ukoliko želite da rezervišete privatan apartman to svakako mora biti za više dana, od 5 do 7 noćenja. --- ne podi

PITANJE:

Postoji li mogućnost ulaska u apartman na dan u ranim jutarnjim časovima?

ODGOVOR:

Gostima vrlo često izlazimo u susret, da  u apartman na dan u mogu ući vrlo rano. Takva situacija je moguća samo ukoliko je stan predhodne noći bio prazan.  Proverom vaša rezervacije apartmana na dan u večernjim časovima to će mo i potvrditi.

PITANJE:

Rezervacija apartmana koliko je validna ako nije stigao odgovor?

ODGOVOR:

Rezervacija apartmana koja nije potvrdjena nije sigurna. Ukoliko niste dobili odgovor, insistirajte na mejlu ili potvrdite rezervacij telefonom-- koji je zadužen za rezervaciju apartmana.

PITANJE:

Mogućnost da neko drugi preuzme ključeve rezervisanog apartmana?

ODGOVOR:

Svakako ključeve rezervisanog apartmana može preuzeti i neko drugo, time nam olakšavate naš posa, koga Vi ovlastite. Preuzimanjem ključeva rezervisanog apartmana, svi su dužno da izvrše plaćanje. Tako i umesto Vas platiće lice koje će ovlastili da preuzeme ključeve od stana.

PITANJE:

Nova godina sa cenama apartmana za višestruko da se uveća, da li je to tako?

ODGOVOR:

Uglavnom svi vlasnici apartmana podižu znatno cena za Novu godinu, spadamo u vrlo retke vlasnike koji tokom cele godine drže iste cene, bez obzira da li su praznici ili razni dogadjaji. Novogodišnja želja da rezervišete apartman kod nas treba i da vas sreća i posluži, Izaberite iz naše ponude apartman koji Vam odgovara za Novu godinu najmanje dva meseca unapred.

PITANJE:

Rezervisao sam stan, koji mi se pri ulasku nije svideo, šta u tom slučaju?

ODGOVOR:

Sve je jednostavno kod nas, ukoliko Vam se apartman koji ste iznajmili ne dopada, možemo Vam ponuditi adekvatnu zamenu, ne morate u krajnjem slučaju boraviti kod nas, mi ne uzimamo avans, takvih situacija skoro i da nemamo. Stanovi su apsolutno opremljeni i čekaju vas kao što su i na fotografijama.

PITANJE:

Kakve su mogućnosti da se iznajmi stan za četiri osobe na lokaciji Beograd na vodi? 

ODGOVOR:

Beograd na vodi polako počinje da unkcioniše i kao tržište za izdavanje apartmana na dnevnom nivou. Budući da je sve u izgradnji i novo kao ponuda, na našem portalu mogu se naći apartmani sasvim uz Beograd na vodi.  Nadamo se da ćemo u budućnosti imati i na toj lokaciji ponudu

PITANJE:

Često se postavlja pitanje da li je cena apartmana po osobi?

ODGOVOR:

Veliki broj vlasnika izdaju apartman na bazi dnevnog najma, izražena cena odnosi se na ceo stan. Naše cene su takodje zasnovane na dnevnom najmu apartmana, stim što treća osoba i svaka sledeća mora doplatiti simboličan iznos u odnosu kompletnu ponudu i amortizaciju stana. Na taj način apartmanski smeštaj spada u izuzetno povoljnije u odnosu na cene hotelskog smeštaja.

PITANJE:

Kako pronaći jeftin apartman u Beogradu ujedno i kvalitetan?

ODGOVOR:

Nije naročio teško naći jeftino apartman u Beogradu, velika ponuda vam to pruže, udaljenost od centra takodje i na kraju oduzmite malo od ličnog konfora i to je to. Ono što vam mi nudimo, apartmani Beograd jesu izuzetno luksuzni apartmani u samom centru grada i na taj načinparitetom dobijete jeftino izdavanje apartmana u Beogradu. Budite na našem portalu, pravo mesto za dobar i jeftin apartman.


Dobro Došli vaš dom
Smeštaj Rakoc

Apartmani Beograd, stan na dan, najbolje zgrade, savršene lokacije, moderno renovirani stanovi, usluga najvišeg nivoa i prepoznatljiv lični pečat. Jedinstven smeštaj u Beogradu, apartmani u rukama jednog vlasnika, predanost i lična odgovornost, garantovana sigurnost, vrhunski kvalitet, Stan na dan Beograd. Naglašavamo, naši gosti su uvek naši gosti, u tom pravcu osigurali smo značajnu reputaciju. Dočekujemo svakog s dobrodošlicom. Briga o gostu je naše najbolje poslovno ulaganje; luksuzni apartmani, stan na dan Vaš jeftin smeštaj u Beogradu. Apartmani Beograd, ekskluzivni smeštaj u strogom centru, jeftino boravi cela porodica; konfor, udobnost, urednost, oprema, iznajmite stan na dan u Beogradu.

Apartmani Beograd jedinstvena ponuda Beograd stan na dan

Apartmani Beograd, direktan kontakt, samo jedan vlasnik, diskrecija, konfor, ključ za prijatan boravak apartmani Beograd. Stan na dan, Beograd apartmani, srdačan domaćin apartmanibeograd.com smeštaj ravan hotelu, dobro došli, apartmani u Beogradu.

Stan na dan Beograd brendirana oprema besprekorni apartmani

Besprekorno čisti apartmani, naš servis obuhvata: doček i ispraćanje svakog gosta na adresi stana, prijava, čišćenje, zamena posteljine i peškira. Stan na dan, apartmani u Beogradu, birani klijenti i lokacije, rezultat; luksuzni apartmani Beograd.

Smještaj u Beogradu apartmani 24/7 samo strogi centar

Beograd apartmani, naći ćete nas, Knez Mihailova 21. Vaša pitanja +38164 336 50 35Poseta velikim gradovima, planirana ili ne, nije jednostavna; svi pravci vode u strogi centar, tako nas možete naći, apartmani Beograd. Vama na usluzi, brzo i lako apartmani Beograd.

Email Facebook
Tweet Pinterest
LinkedIn Google +
Digg StumbleUpon
Tumblr Reddit
Adfty Allvoices
Amazon Wishlist Arto
AT&T Baidu
Blinklist Blip
Blogmarks Blogger
BuddyMarks Buffer
Care2 chiq
CiteULike Corkboard
Dealspl.us Delicious
Diigo DZone
Edmodo Embed.ly
Evernote Fark
Fashiolista Flipboard
folkd.com FoodLve
Fresqui FriendFeed
Funp fwisp
Google Bookmarks
Google Reader Google Translate
Hatena Instapaper
Jumptags Kaboodle
Kik linkaGoGo
LiveJournal mail.ru
Meneame Messenger
Mr Wong moShare
MySpace N4G
Netlog Netvouz
Newsvine NUjij
Odnoklassniki Oknotizie
Pocket Print
Raise Your Voice Segnalo
ShareThis Sina
Sonico Startaid
Startlap Stumpedia
TypePad Viadeo
Vkontakte VOXopolis
Virb WhatsApp
We Heart It WordPress
Xerpi Yammer