Stari grad strme ulice stare zgrade Apartmani Beograd Dorćol birana ponuda apartmani Dorćol

Stare zgrade strmim ulicama apartmani Beograd Dorcol. Stara gradska četvrt, istoriski i kulturoloski zanimljv deo grada. Veliki broj predratnih zaduzbina predstavljaju arhitektonske bisere Beograda. Dorcol je čuven i čuvan kao miran kraj, prijatnog ambijenta sa brojanim klubovima i restoranima. Izdvaja se kao zanimljiva mikro lokacija. Apartmani iz ponude na Dorcolu pružaju ono najvrednije iz naše ponude.

Apartmani Beograd Dorćol

Pogledajte apartmane

apartmani Dorćol

Apartmani Beograd Dorćol - Dorćol je potez Beograda nizbrdo od Ulice kneza Mihaila. Deli se na gornji i donji, a metaforički na stari i moderni. Gornji Dorćol čini mreža ulica sa starim zgradama u kojoj ćete se lako upecati.

Dok šetate uzduž i popreko od Skadarlije do Kalemegdana, naići ćete na restorane sa delikatesnim obrocima, institucije brze hrane koji se bore za titulu najboljeg u Beogradu, vinarije sa prijatnim ambijentom, ili kafiće i barove u kojima lako možete da dočekate ponoć časkajući sa lokalnim umetnicima.

Kada pređete Ulicu cara Dušana ušli ste u donji Dorćol i u drugi svet. Ova zona na prvi pogled može da deluje kao zbrka stambenih zgrada i industrijskih postrojenja, al za ljubitelje avanture i noćnog života ovde su nezaobilazne tačke. Ovde su skriveni moderni kafići sa specijalnim kafama i pivnice sa pićima koje same prave.

Postoji i nekoliko manjih klubova, ali i omladinski centar Dorćol plac gde su česti koncerti, festivali i kulturni sadržaji. Pored toga u zimskoj sezoni po napuštenim hangarima se organizuju velike žurke i koncerti.

Ako nastavite dalje i zaobiđete sve sadržaje Dorćola doći ćete do keja kraj Dunava gde možete da uživate u miru i prizoru. Sem šetališta na raspolaganju vam je i sportski centar i bazen 25. maj, a u blizini su i teniski i fudbalski tereni.

Pogledajte našu listu apartmani Dorćol u centru Beograda.

apartmani Dorćol


Dobro Došli vaš dom
Smeštaj Rakoc

Apartmani Beograd, stan na dan, najbolje zgrade, savršene lokacije, moderno renovirani stanovi, usluga najvišeg nivoa i prepoznatljiv lični pečat. Jedinstven smeštaj u Beogradu, apartmani u rukama jednog vlasnika, predanost i lična odgovornost, garantovana sigurnost, vrhunski kvalitet, Stan na dan Beograd. Naglašavamo, naši gosti su uvek naši gosti, u tom pravcu osigurali smo značajnu reputaciju. Dočekujemo svakog s dobrodošlicom. Briga o gostu je naše najbolje poslovno ulaganje; luksuzni apartmani, stan na dan Vaš jeftin smeštaj u Beogradu. Apartmani Beograd, ekskluzivni smeštaj u strogom centru, jeftino boravi cela porodica; konfor, udobnost, urednost, oprema, iznajmite stan na dan u Beogradu.

Apartmani Beograd jedinstvena ponuda Beograd stan na dan

Apartmani Beograd, direktan kontakt, samo jedan vlasnik, diskrecija, konfor, ključ za prijatan boravak apartmani Beograd. Stan na dan, Beograd apartmani, srdačan domaćin apartmanibeograd.com smeštaj ravan hotelu, dobro došli, apartmani u Beogradu.

Stan na dan Beograd brendirana oprema besprekorni apartmani

Besprekorno čisti apartmani, naš servis obuhvata: doček i ispraćanje svakog gosta na adresi stana, prijava, čišćenje, zamena posteljine i peškira. Stan na dan, apartmani u Beogradu, birani klijenti i lokacije, rezultat; luksuzni apartmani Beograd.

Smještaj u Beogradu apartmani 24/7 samo strogi centar

Beograd apartmani, naći ćete nas, Knez Mihailova 21. Vaša pitanja +38164 336 50 35Poseta velikim gradovima, planirana ili ne, nije jednostavna; svi pravci vode u strogi centar, tako nas možete naći, apartmani Beograd. Vama na usluzi, brzo i lako apartmani Beograd.

Email Facebook
Tweet Pinterest
LinkedIn Google +
Digg StumbleUpon
Tumblr Reddit
Adfty Allvoices
Amazon Wishlist Arto
AT&T Baidu
Blinklist Blip
Blogmarks Blogger
BuddyMarks Buffer
Care2 chiq
CiteULike Corkboard
Dealspl.us Delicious
Diigo DZone
Edmodo Embed.ly
Evernote Fark
Fashiolista Flipboard
folkd.com FoodLve
Fresqui FriendFeed
Funp fwisp
Google Bookmarks
Google Reader Google Translate
Hatena Instapaper
Jumptags Kaboodle
Kik linkaGoGo
LiveJournal mail.ru
Meneame Messenger
Mr Wong moShare
MySpace N4G
Netlog Netvouz
Newsvine NUjij
Odnoklassniki Oknotizie
Pocket Print
Raise Your Voice Segnalo
ShareThis Sina
Sonico Startaid
Startlap Stumpedia
TypePad Viadeo
Vkontakte VOXopolis
Virb WhatsApp
We Heart It WordPress
Xerpi Yammer