Stan na dan Beograd mesto za vaš auto Apartmani Beograd sa parkingom usluga ravna hotelu Rakoc Smeštaj u Beogradu

Apartmani Beograd sa parkingom, nisu česta pojava u strogom centru Beograda. Trg Republike proširena pešačka zona, dodatno komplikuje parkiranje u samom centru. Apartmani sa parkingom u Kolarčevoj ulici predstavljajujednu od naših mogućnosti. Apartmani su koncentrisani uglavnom na korak jedan do drugoga, tako da svi stanovi imaju mogućnost parkiranja. Uverite se naša lista, Apartmani Beograd sa parkingom.

Apartmani Beograd sa parkingom

Pogledajte apartmane

Apartmani sa parkingom

Apartmani Beograd sa parkingom, izuzetno retka ponuda u strogom centru Beograda. Pritisak na sam centar grada je ogroman, kada je reč o automobilima, skoro je nemoguće naći parking mesto.

Pored gradskih garaža u strogom centru kojih ima u Beogradu: Obilićev venac, Tržni centar u Rajićevoj,  Zeleni venac, Pionirski park, potrudili smo se da obezbedimo za određene stanove parking mesta koja su daleko sigurnija u odnosu na javne garaže.

Pešačke zone, istoriske atrakcije, trgovi, strogi centar, sve su to ograničenja za jednostavno i sigurno parkiranje automobila.

Apartmani na dan u Beogradu, predstavljaju vrlo osmišljenu ponudu smeštaja sa parkingom u okviru dvorišnih celina zgrada, gde sa i nalaze stanovi. Neretko je cena višestruko niža na takvim mestima u odnosu na javne garaže, uverite se naša lista, Stan na dan Beograd sa parkingom.

Zasluženi odmor, uživajte apartmani Rakoc, apartmani Beograd sa parkingom.

Apartmani sa parkingom

Specijalna ponuda

10% popusta na rezervacije do 7 nocenja boravka


Dobro Došli vaš dom
Smeštaj Rakoc

Apartmani u Beogradu, stan na dan, najbolje zgrade, savršene lokacije, moderno renovirani stanovi, usluga najvišeg nivoa i prepoznatljiv lični pečat. Jedinstven smeštaj u Beogradu, apartmani u rukama jednog vlasnika, predanost i lična odgovornost, garantovana sigurnost, vrhunski kvalitet, Stan na dan Beograd. Naglašavamo, naši gosti su uvek naši gosti, u tom pravcu osigurali smo značajnu reputaciju. Dočekujemo svakog s dobrodošlicom. Briga o gostu je naše najbolje poslovno ulaganje; luksuzni apartmani, stan na dan Vaš smeštaj u Beogradu Rakoc. Apartmani Beograd, ekskluzivni smeštaj u strogom centru, jeftino boravi cela porodica; konfor, udobnost, urednost, oprema, iznajmite stan na dan u Beogradu.

Luksuzni apartmani Beograd stan na dan jedinstvena ponuda

Apartmani Beograd, direktan kontakt, samo jedan vlasnik, diskrecija, konfor, ključ za prijatan boravak apartmani Rakoc. Stan na dan, Beograd apartmani, srdačan domaćin apartmanibeograd.com smeštaj ravan hotelu, dobro došli, apartmani u Beogradu.

Stan na dan Beograd brendirana ponuda besprekorni apartmani

Besprekorno čisti apartmani, naš servis obuhvata: doček i ispraćanje svakog gosta na adresi stana, prijava, čišćenje, zamena posteljine i peškira. Stan na dan, apartmani u Beogradu, birani klijenti i lokacije, rezultat; luksuzni apartmani Beograd.

Smještaj u Beogradu apartmani Rakoc 24/7 samo strogi centar

Beograd apartmani, naći ćete nas, Knez Mihailova 21. Vaša pitanja +38164 336 50 35Poseta velikim gradovima, planirana ili ne, nije jednostavna; svi pravci vode u strogi centar, tako nas možete naći, apartmani Rakoc. Vama na usluzi, brzo i lako apartmani Beograd.

Email Facebook
Tweet Pinterest
LinkedIn Google +
Digg StumbleUpon
Tumblr Reddit
Adfty Allvoices
Amazon Wishlist Arto
AT&T Baidu
Blinklist Blip
Blogmarks Blogger
BuddyMarks Buffer
Care2 chiq
CiteULike Corkboard
Dealspl.us Delicious
Diigo DZone
Edmodo Embed.ly
Evernote Fark
Fashiolista Flipboard
folkd.com FoodLve
Fresqui FriendFeed
Funp fwisp
Google Bookmarks
Google Reader Google Translate
Hatena Instapaper
Jumptags Kaboodle
Kik linkaGoGo
LiveJournal mail.ru
Meneame Messenger
Mr Wong moShare
MySpace N4G
Netlog Netvouz
Newsvine NUjij
Odnoklassniki Oknotizie
Pocket Print
Raise Your Voice Segnalo
ShareThis Sina
Sonico Startaid
Startlap Stumpedia
TypePad Viadeo
Vkontakte VOXopolis
Virb WhatsApp
We Heart It WordPress
Xerpi Yammer