+ 381 64 33 65 035
+ 381 64 33 65 035

Apartman A2

Apartman A2

Savamala, Beograd

od centra: 0.8 km

OD

20€
REZERVIŠITE SADA

Garantovanost rezervacije

CENOVNIK

Dnevne cene po apartmanu (za 1-2 osobe)

1-2 noćenja

35€

3-4 noćenja

30€

5-6 noćenja

25€

7+ noćenja

20€

Noćenje za ekstra osobu

10€

Deca ispod 12 godina - BESPLATNO

Novogodišnji praznici (min 10 noć)

250€
25 mkv

DIMENZIJE

2

BROJ OSOBA

0

BROJ SPAVAĆIH SOBA

1

BROJ KUPATILA

1

BROJ KREVETA

KRATAK OPIS APARTMANA


Novouređen studio za dvoje. U istom prostoru, dnevna soba, kuhinja, trpezarija i potpuno otvoreno kupatilo. Ležaj 160×200, mali prostor za trpezarijski sto, dnevna i spavaća soba za dvoje, kao i kuhinja, čine jedinstvenu celinu stana i odvojeno kupatilo. Apartman na petom spratu sa liftom, osvetljen kao da je ogroman stan, gleda na ulicu. Jeftino rešenje smeštaj u centru grada, Železnička stanica.


Apartman sadrži sve potrebno i neophodno za kratkoročni smeštaj: TV, kablovski program, besplatan WiFi, kvalitetnu opremu: posteljinu, peškire, peglu i dasku za peglanje, fen za kosu, mikrotalasnu, mašinu za pranje, toster. Apartman ima svoje parkig mesto u zajedniškom delu dvorišta zgrade, gde će vaš automobil biti savršeno siguran. Prijatno rešenje za kratkočočni boravak.

25 mkv

DIMENZIJE

2

BROJ OSOBA

0

BROJ SPAVAĆIH SOBA

1

BROJ KUPATILA

1

BROJ KREVETA

Apartmani Beograd - pozovite nas

POZOVITE NAS

+ 381 64 33 65 035

Moguće plaćanje elektronskim karticama

SADRŽAJ

APARTMANI BEOGRAD

U BLIZINI

APARTMANI BEOGRAD

parking: plaća se i rezerviše

garaža - plaća se i rezerviše (0.5 km)

od centra: 0.8 km

od autobuske stanice: 0.3 km

od reke: 1 km

od aerodroma: 16 km

Apartmani Beograd - Kontakt email

Želite više informacija?

ZNAMENITOSTI


  Ulica Milovana Milovanovića,  Savski trg i Železnička stanica i u novije vreme Beograd na vodi  sa rekom Savom na najbolji način predstavljaju Savamalu.

  Stari i Novi dvor dinastije Obrenović i Karađorđević,  optočeni sa dve skupštine i Carskim očima, predstavljaju simbol snage i lepote post Otomanske Srbije.

  Ambasade, politička sedišta i najlepše vile, deo su ambijentalne celine za turističke konzumente, panorama za odmor i uživanje sa početka Knez Miloševe ulice.

  Dobrodošli.

  Apartmani Beograd - Luksuzni, centar, jeftino, stan, na dan, apartmani, smeštaj Rakoc.

OKOLINA

  Apartman se nalazi na uglu s Balkanskom ulicom, u neposrednoj blizini trga Terazije. Balkanska ulica u starom oronulom ruhu na svoj način tiho dočekuje prolaznike.

  Nedaleko je spomenik Miloša Obrenovića u Finansiskom parku, u parku dalje su Stari i Novi dvor. Savsko pristanište i Savski kej novoa pešačka zona Beograda.

  Železnička i Autobuska stanica dve žile kucavice saobraćajnog čvorišta u Beogradu kao i jednostavna veza sa aerodromom Nikola tesla, sve je u blizini kao poručeno.

  Beogradski sajam, znamenita Ada ciganlija i mnogi splavovi, neostavljaju nikoga ravnodušnim. Savsko jezero letnja oaza za neverovtan broj posetilaca.

  Dobrodošli.

BORAVIŠNA TAKSA

  Apartman A2 Savski trg, Železnička stanica, najtranzitniji deo Beograda, putna mreža za sve delove sveta, pruža svakom gostu lakoću kretanja. Savsko jezero i Savski kej biseri lepote, gledano i očima domaćina i očima gostiju, naš je Beograd.

  Savamala i Savski kej prepuni Kafea i trošnih kućica, cvetnih bašti i kaldrmisanih ulica oaza je koja izumire, sastavni su deo stana i ulice koja izlazi na Savski trg. Iščekujući novo ruho Beograda na vodi,  svi zajedno uživajmo u posleratnim ostacima.

  Restorani nacionalne kuhinje, mali marketi, bakalnice, pekare sve u krugu zgrade gde boravite. Smeštaj na ovoj lokaciji u blizini Ade ciganlije može biti povod za dobar odmor.

  Dobrodošli.

  Centar, jeftino, stan na dan, apartmani, smeštaj Rakoc.

VELIČINA I BROJ LEŽAJEVA

  Apartman - Studio, smeštaj za kratkoročni najam uređen za dvoje u centru Beograda.  Železnička i Autobuska stanica su u neposrednoj blizini gde je stepen gradske vreve koji je prisutan u ulici Milovana Milovanovića sveden na minimum, naročito zbog spratna visine.

  Višespratna zgrada sa liftom, peti sprat, izuzetno osvetljen studio sa udobnim bračnim ležajem. Nedostatak stana je komotno kupatilo u kome je ogroman neprozirni prozor koji odaje tu sliku. Podovi su urađeni od keramike u boji parketa i kao takvi deluju potpuno prijatno.

  Nedostatak apartmana A2 je za sada nepopularan kraj grada Savamala gde su smeštene Železnička i Autobuska stanica.  Gradski prevoz i uopšte saobraćaj najintezivniji je u tom delu, naravno to je gledano na drugi način veoma privlačna mogućnost brze dislokacije u poslovnom smislu.

  Dobrodošli. 

  U Beograd, luksuzni, centar, jeftino, na dan, apartmani, smeštaj Rakoc.

VAŠ KOMENTAR

APARTMANI BEOGRAD

SVI KOMENTARI

APARTMANI BEOGRAD