+ 381 64 33 65 035
+ 381 64 33 65 035

Apartman A29

Apartman A29

Dorćol, Beograd

od centra: 0 km

OD

50€
REZERVIŠITE SADA

Garantovanost rezervacije

CENOVNIK

Dnevne cene po apartmanu (za 1-2 osobe)

1-2 noćenja

70€

3-4 noćenja

60€

5-6 noćenja

55€

7+ noćenja

50€

Noćenje za ekstra osobu

10€

Deca ispod 12 godina - BESPLATNO

Novogodišnji praznici (min 10 noć)

0€
90 mkv

DIMENZIJE

5

BROJ OSOBA

2

BROJ SPAVAĆIH SOBA

1

BROJ KUPATILA

3

BROJ KREVETA

KRATAK OPIS APARTMANA


Dvosoban apartman u centru Beograda, 90 m2, Studentski Trg blizu Kalemegdana i Knez Mihailove ulice. Stan u kome je moderan dnevni boravak sa trosedom koji se rasklapa u ležaj za jednu odraslu osobu, dve spavaće sobe sa bračnim ležajevima, kuhinju sa trpezarijom, kupatilo i odvojen toalet. U apartmanu mogu boraviti 5 osoba. Stan na dan  opremljen sadržejem za tu namenu poseduje sve neophodno.


Stan je dvorišno orijentisan tako da su  spavaće sobe u apsolutnom miru, dnevni boravak sa oskudnim svetlok, jer ceo stan je dvorišno okrenut, osravlja zasenčenu sliku celog stana, trpezarija i kuhinja i suviše prostrane ostavljaju utisak komotnosti. Sadržaj u stanu: pegla, daska za peglanje, posteljina, peškiri, fen za kosu, mikrotalasna, mašina za pranje, toster, NESPRESSO aparat, kao i bade mantil, papuče, šamponi.

90 mkv

DIMENZIJE

5

BROJ OSOBA

2

BROJ SPAVAĆIH SOBA

1

BROJ KUPATILA

3

BROJ KREVETA

Apartmani Beograd - pozovite nas

POZOVITE NAS

+ 381 64 33 65 035

Moguće plaćanje elektronskim karticama

SADRŽAJ

APARTMANI BEOGRAD

U BLIZINI

APARTMANI BEOGRAD

parking: plaća se i rezerviše

garaža - plaća se i rezerviše (0.2 km)

od centra: 0 km

od autobuske stanice: 1.2 km

od reke: 0.7 km

od aerodroma: 16 km

Apartmani Beograd - Kontakt email

Želite više informacija?

ZNAMENITOSTI

  Rektorat, Kolaršev narodni univerzitet, Studentski park, Matematički fakultet, stožer Beograda, na padinama Dorćola pisana faktima istorija Srbije, Kalemegdan, stara vojna utvrda, omiljena panorama.

  Narodni Muzej, Narodno Pozorište, Trg Republike i Teraziski plato, postepena slika Evropske Srbije devetnaestog veka. Sećanje na generaciju velikana, ponos koji i danas drži naše glave pravo.

  Trg Republike, Skadarlija dve suprotnosti i dva najznačajnija turistička centra u Beogradu. Nezaobilazne šetnje i pogledi vode vas u miran krajolik, kaldrmom popločan kvart, Skadarliju.

  Najuži centar Beograda, ulice kuda su promicali naši velikani i opominju da se uzdignemo svojim radom i osnažimo ime. Potreba da zablistaju naša znamenja nije sama, uzdignimo i druge.

  Dobrodošli i dobro nam došli!

OKOLINA

  Centralna tačka Beograda, Dorćol, Studentski Trg, Akademski plato, Trg Republike, Knez Mihailova ulica.

  Rektorat, Kolarčev narodni univerzitet i Studentski park, tiha i urbana sredina, Dorćol.

  Studentski park, spomenik Njegošu centralni plato Filosofskog fakulteta - Knez Mihailova i Kalemegdan sve zajedno fenomenalna lokacija.

  Dobrodošli dragi gosti.

  Apartmani Beograd - Luksuzni, centar, jeftino, stan, na dan, apartmani, smeštaj Rakoc.

BORAVIŠNA TAKSA

  Apartman A29 u blizini Rektorata, kutak Beograda koji čuva sliku kraljevske Srbije, Vasinaulice, ulica Univerziteta Srbije, ulica Muzeja Srbije ulica Kinoteke Srbije.

  Terazije svakodnevna životna vizura beograđana. Borba nekada, borba danas, borba sutra. Nepresušno vrelo života. Terazije i Trg Nikole Pašića pogled za pamćenje ko se tu zatekne.

  Spomenici, pogubljeni carevi i veziri, velike seobe, neprekinuta nit sećanja, nepokorna svest i tradicija, sve na korad od našeg kolektivnog pamćenja, Stambol kapija, vaš nada može biti greška.

      Dobrodošli.

      Luksuz, centar, jeftino, stan na dan, apartmanski smeštaj Rakoc.

VELIČINA I BROJ LEŽAJEVA

  Smeštaj ili kratkoročni najam u strogom centru, Studentski trg, konfor, uštedu u vremenu, a sa druge strane i novac. Tišina parkova i ambijent Dorćola dodirne su tačke ovog apartmana. 

  Trosoban stan u mirnom delu Beograda, na najbolji način simbolizuje odnos cene i kvaliteta. Stalno nastojimo da otklonimo sve nedostatke na vreme, kako bi vam u svemu izašli u susret. Apartmani u Beogradu, vaš prijatelj i partner, Rakoc.

  Nedostatak apartmana A29 je to što je dvorišno orijentisan i nije potpuno renoviran sem kupatilo. Tišina i nedostatak svetla u stanu omoguava dobar san.

  Dobrodošli dragi gosti.

  U Beograd, lux, centar, jeftino, apartmani, na dan, smeštaj apartmani.

  Apartmani u Beogradu Rakoc.

VAŠ KOMENTAR

APARTMANI BEOGRAD

SVI KOMENTARI

APARTMANI BEOGRAD