+ 381 64 33 65 035
+ 381 64 33 65 035

Apartman A34 Vuk

Apartman A34 Vuk

Knez Mihajlova, Beograd

od centra: 0 km

OD

80€
REZERVIŠITE SADA

Garantovanost rezervacije

CENOVNIK

Dnevne cene po apartmanu (za 1-2 osobe)

1-2 noćenja

100€

3-4 noćenja

90€

5-6 noćenja

85€

7+ noćenja

80€

Noćenje za ekstra osobu

10€

Deca ispod 12 godina - BESPLATNO

Novogodišnji praznici (min 10 noć)

1000€
60 mkv

DIMENZIJE

2

BROJ OSOBA

1

BROJ SPAVAĆIH SOBA

2

BROJ KUPATILA

1

BROJ KREVETA

KRATAK OPIS APARTMANA


Jednosoban luksuzni apartman 60 m2, u ulici Vuka Karadžića, kod Srpske Akademije Nauka. Apartman se nalazi na prvom spratu, u zgradi sa liftom, izuzetno komforan i moderno uredjen. Poseduje veliki dnevni boravak sa udobnim trosedom, spavaću sobu sa velikim bračnim ležajem i kadom, kompletno opremljeno kupatilo sa tuš kabinom i moderno opremljenu kuhinju; trpezarija je deo luksuzno uređene dnevne sobe.


Apartman je uređen za dve 2 odrasle osobe, sadrži centralno grejanje, klima uredjaje, free wireless internet, LCD TV u obe sobe, digitalnu televiziju,  kuhinja je potpuno opremljena, aparat nespresso i kapsule, jednom rečju apsolutno sve što vam je potrebno. Gostima je na raspolaganju privatno parking mesto kao i garaža. Lakacija stana, pešačka zona, Kalemegdan i obližnji parkovi nezaobilazna okolina, mislimo na vas.

60 mkv

DIMENZIJE

2

BROJ OSOBA

1

BROJ SPAVAĆIH SOBA

2

BROJ KUPATILA

1

BROJ KREVETA

Apartmani Beograd - pozovite nas

POZOVITE NAS

+ 381 64 33 65 035

Moguće plaćanje elektronskim karticama

SADRŽAJ

APARTMANI BEOGRAD

U BLIZINI

APARTMANI BEOGRAD

parking: plaća se i rezerviše

garaža - plaća se i rezerviše (0.3 km)

od centra: 0 km

od autobuske stanice: 1.5 km

od reke: 8 km

od aerodroma: 16 km

Apartmani Beograd - Kontakt email

Želite više informacija?

ZNAMENITOSTI

  Srpska akademija nauka i umetnosti, greben Beograda, Saborna crka , Patrijaršija i konak Knjeginje Ljubice, staro lice  grada. Kalemegdan...

  Narodni Muzej, Narodno Pozorište i razvučeni Trg Republike živopisnim slikamana najlepši način otvaraju Teraziski plato koji povezuje dvorove Obrenovića i Karađorđevića.

  Trg Republike, Skadarlija dve suprotnosti i dva najznačajnija turistička centra u Beogradu. Nezaobilazne šetnje i pogledi vode vas u miran krajolik, kaldrmom popločan kvart, Skadarliju.

  Nalazite se u najužem centru Beograda, šetate ulicama kud su promicali naši velikani i uzdizali nas svojim radom i imenom. Potreba da se vide te ulice i znamenja, u Beograd dolaze.

  Dobrodošli i dobro nam došli!

OKOLINA

  Kolarčev narodni univerzitet i Studentski park, tiha i urbana obala starog Dorćola.

  Lakacija stana, Vuka Karadzića br. 4 pešačka zona i obližnji parkovi nezaobilazna okolina, misle na vas.

  Bočna veza - Knez Mihailova, Obilićevev venc i Studentski trg, Terazije i Kalemegdan sve zajedno odlična projekcija.

  Dobrodošli.

  Očekujemo vaše komentare.

  Apartmani Beograd - Luksuzni, centar, jeftino, stan, na dan, apartmani, smeštaj Rakoc.

BORAVIŠNA TAKSA

  Apartman A34 na savršenoj lokaciji, sasvim tih kutak Beograda koji izlazi na Studentski park. Sama zgrada lepo izgleda optočena poroznim prirodnim kamenom, nenaglašene fasade jednostavna i lepa.

  Kalemegdan, za svakog posetioca, nezaobilazna maršuta s kraja Knez Mihailove ulice. Apartman Vuk, sa dva francuska balkona, gleda pravo na rektorat Beogradskog univerziteta,

  Prodavnice: marketi, konditorske radnje, bakalnice, pekare i poslastičarnice, nedaleko su od zgrade gde boravite, vaš smeštaj u ovom stanu i na ovoj lokaciji je događaj.

  Dobrodošli.

  Luksuz, centar, stan na dan, apartmani Beograd, smeštaj Rakoc.

VELIČINA I BROJ LEŽAJEVA

  Jednosoban apartman, smeštaj na dan za dvoje u centru Beograda.  Srpska akademija nauka i zgrada Rektorata prve su slike stana sa prozora. Neposredna blizina Kalemegdana i okolni mir gde je stepen gradske vreve minimalan u ulici Vuka Karađića stan čini još osobenijim.

  Višespratna zgrada sa liftom, prvi sprat, izuzetno osvetljen jednosoban stan sa udobnim bračnim ležajem i kadom unutar spavaće sobe. Nedostatak stana ne postoji, dva kupatila, dva ogromana balkonska prozora koji osvetljavaju apartman. Podovi su urađeni od keramike u boji parketa i deluju potpuno prijatno.

  Apartmana A34 najekskluzivniji stan u ponudi Rakic. Izuzetno popularna lokacija kraj Delijske česme ili pored Akademskog platoa gde su smeštene najznačajnije naučne i kulturno istoriske institucije.  Gradski prevoz i saobraćaj udaljen je tri minute hoda. Gledano na drugi način, turističkim očima, veoma privlačna deo grada

  Dobrodošli. 

  U Beogradu, luksuzni, centar, na dan, apartmani, smeštaj Rakoc.

VAŠ KOMENTAR

APARTMANI BEOGRAD

SVI KOMENTARI

APARTMANI BEOGRAD