+ 381 64 33 65 035
+ 381 64 33 65 035

Apartman A8

Apartman A8

Savamala, Beograd

od centra: 0.8 km

OD

45€
REZERVIŠITE SADA

Garantovanost rezervacije

CENOVNIK

Dnevne cene po apartmanu (za 1-2 osobe)

1-2 noćenja

65€

3-4 noćenja

55€

5-6 noćenja

50€

7+ noćenja

45€

Noćenje za ekstra osobu

10€

Deca ispod 12 godina - BESPLATNO

Novogodišnji praznici (min 10 noć)

750€
100 mkv

DIMENZIJE

8

BROJ OSOBA

2

BROJ SPAVAĆIH SOBA

1

BROJ KUPATILA

5

BROJ KREVETA

KRATAK OPIS APARTMANA


Nov dvosoban luksuzno opremljen apartman - stan, 100 m2, u ulici Balkanska, pored zgrade Vlade Republike Srbije. Apartman se nalazi na drugom spratu, u zgradi sa liftom, izuzetno komforan i moderno uredjen. Poseduje veliki dnevni boravak sa dvosedom i foteljama na izvlačenje, dve spavaće sobe sa velikim bračnim ležajima,  Moderna trpezarija sa kuhinjom i kupatilo sa tuš kabinom.


Stan renoviran i sve je u njemu novo osim unutrašnjih vrata, konforan apartman u kome mogu boraviti 6 odraslih osoba. Terazije ili strogi centar 5 minuta hoda od vešeg smeštaja. Stan takodje sadrži centralno grejanje, klima uredjaje, free wireless internet, LCD TV u obe sobe, digitalnu televiziju. Gostima je na raspolaganju privatno parking mesto u zatvorenom dvorištu preko puta stana.

100 mkv

DIMENZIJE

8

BROJ OSOBA

2

BROJ SPAVAĆIH SOBA

1

BROJ KUPATILA

5

BROJ KREVETA

Apartmani Beograd - pozovite nas

POZOVITE NAS

+ 381 64 33 65 035

Moguće plaćanje elektronskim karticama

SADRŽAJ

APARTMANI BEOGRAD

U BLIZINI

APARTMANI BEOGRAD

parking: plaća se i rezerviše

garaža - plaća se i rezerviše (0.6 km)

od centra: 0.8 km

od autobuske stanice: 0.2 km

od reke: 0.5 km

od aerodroma: 16 km

Apartmani Beograd - Kontakt email

Želite više informacija?

ZNAMENITOSTI

  Železnička stanica ili Savamala zapušten kraj, budući Beograd na vodi, izrasta u pešačku promenadu savskog pristaništa. Klubovi i restorani vrhunski provod zabava i uživanje, splavovi sve isčekuje vas.

  Jugoslovensko dramsko pozorište, Cvetni trg i Palata Beograđanka, trougao mikro lokasija na Vračaru, najbliži našim apartmanima. Ulica kralja Milana sa Slavije izvor je bogasrtva u smeru prema Trgu Republike.

  Palata Terazije i, Teraziska česma, simbol lepote, trg Nikole Pašića sve do Vukovog spomenika spomenik do spomenika, aleja stoletnog dvoreda i arhitekture starog Beograda.

  Dobrodošli.

  Apartmani Beograd - Centar, apartmani, stan, na dan, luksuzni smeštaj, Rakoc apartmani.

OKOLINA

  Balkanska ulica u svom okruženju sa velikom naseljenošću i brojnim parkovima: Pionirski park, Manjež, Finansiski park..., gde su u neposrednoj blizini Stari i Novi dvor.

  Naravno Savamala i bizina reke Save, 500m do Savskog keja gde ćete najverovatnije naći svoj mir;  šarmantne stare ulice odišu nekadašnjom patinom.

  U kraju hotel Beograd,  gde niču drugi hoteli, kafići i restorani. Autobuska i Glavna železnička stanica je u bližem okruženju, ako želite brz prevoz na pravom ste mestu.

  Dobrodošli, apartmani Beograd

BORAVIŠNA TAKSA

  Smeštaj na dan, apartman A8 Balkanska 49, Terazije, Trg Republike i Skadarlija, sve na par koraka od stana, zanimljiva i pre svega ekskluzivna lokacija u strogom centru. Sve vama na dlanu.

  Trg Republike i Terazije, svakako najbliže kordinate stana, ogromna pešačka zona i bezbroj restorana i kafiterija, rezervišite stan i Skadarlija i druge značajne tačke na turističkoj mapi, sve bukvalno sve vam je pred očima

  Prodavnice: marketi, konditorske radnje, bakalnice, pekare i poslastičarnice sve u krugu zgrade gde boravite, vaš smeštaj apartmani na dan.

  Dobrodošli.

  Luksuzni, centar, stan na dan, apartmani, smeštaj Rakoc.

VELIČINA I BROJ LEŽAJEVA

  Trosoban stan A8 po želji svakog gosta,  Savski Trg - Savamala, najjeftiniji deo Beograda, kultno i istorisko mesto, istoriska baština i kulturni hepening. Turistički sadržaj,  Beograd na vodi, splavovi, Savski kej, Kalemegdan, ogledalo Beograda.

  Izražen nedostatak stana je Blizina Šelezničke stanice i Balkanske ulice koja je vrlo prometna, promenom kompletne stolarije sveli smo buku na minimum. Svaki drugi nedostatak stana samo estetske prirode, moglo je i ovako. Apartmani Rakoc, direktan kontakt 7/24.

  Nedostatak apartmana A8 je što nije u strogom centru za isti novac.. Spavaće sobe su ogromne i relativno tihe, stim što neznatno jutarnji gradski prevoz doprinosi toj relativnosti.

  Dobrodošli. 

  U Beograd, luksuzni, centar, jeftino, na dan, apartmani, smeštaj Rakoc.

VAŠ KOMENTAR

APARTMANI BEOGRAD

SVI KOMENTARI

APARTMANI BEOGRAD