Apartmani Beograd Savamala stan na dan Beograd na vodi sadržaj modernog grada klubovi hoteli noćni život Beograda

Beograd na vodi, arhitektonska predstava savršen deo grada, za uživanje i odmor. Apartmani na vodi u velikoj meri predstavljaju vrlo retku ali ekskluzivnu ponudu smestaja . Beograd na vodi postepeno izrasta u značajan centar Beograda, kada se završi što je osmišljeno kao

Apartmani Beograd - Beograd na vodi

Pogledajte apartmane

apartmani Beograd na vodi

Beograd na vodi - Savamala, nekada lučka četvrt, radničko naselje. Dolaskom Karađorđevića na vlast, Savamala postaje centralni i najživlji deo Beograda.

Beograd na vodi obnavlja vrevu i šarenilo života Savamale, četvrti koja je izgubila draž sredinom 20 veka. Danas je Beograd na vodi glavna atrakcija Beograda; savska promenada, salonski restorani, šetnje, izlasci i okupljanja mladih ljudi u velikom broju, polako postaje turističko središte, kao Skadarlija ili Kalemegdan. U izgradnji Beograd na vodi predstavlja lepši deo grada, Beograd na vodi lagano postaje najcentralniji i najvažniji deo Beograda

Obnovljena vreva i šarenilo života Savamale, novo lice Beograda sa širokim bulevarima, trgovima i ulicama, sa vizurom plavetnih reka, postaje kultno središte turističkog zbivanja Beograda.

Odavde laganim hodom možete doći do Beogradskog sajma i Ade Cignalije u jednom pravcu, ili do Kalemegadan i šetališta 25. maj u drugom pravcu

Beograd na vodi predstavlja savršen deo grada i za odmor, naša ponuda stanova sa liste pravo je produženo uživanje.

apartmani Beograd na vodi

Specijalna ponuda

10% popusta na rezervacije do 7 nocenja boravka


Dobro Došli vaš dom
Smeštaj Rakoc

Apartmani u Beogradu, stan na dan, najbolje zgrade, savršene lokacije, moderno renovirani stanovi, usluga najvišeg nivoa i prepoznatljiv lični pečat. Jedinstven smeštaj u Beogradu, apartmani u rukama jednog vlasnika, predanost i lična odgovornost, garantovana sigurnost, vrhunski kvalitet, Stan na dan Beograd. Naglašavamo, naši gosti su uvek naši gosti, u tom pravcu osigurali smo značajnu reputaciju. Dočekujemo svakog s dobrodošlicom. Briga o gostu je naše najbolje poslovno ulaganje; luksuzni apartmani, stan na dan Vaš smeštaj u Beogradu Rakoc. Apartmani Beograd, ekskluzivni smeštaj u strogom centru, jeftino boravi cela porodica; konfor, udobnost, urednost, oprema, iznajmite stan na dan u Beogradu.

Luksuzni apartmani Beograd stan na dan jedinstvena ponuda

Apartmani Beograd, direktan kontakt, samo jedan vlasnik, diskrecija, konfor, ključ za prijatan boravak apartmani Rakoc. Stan na dan, Beograd apartmani, srdačan domaćin apartmanibeograd.com smeštaj ravan hotelu, dobro došli, apartmani u Beogradu.

Stan na dan Beograd brendirana ponuda besprekorni apartmani

Besprekorno čisti apartmani, naš servis obuhvata: doček i ispraćanje svakog gosta na adresi stana, prijava, čišćenje, zamena posteljine i peškira. Stan na dan, apartmani u Beogradu, birani klijenti i lokacije, rezultat; luksuzni apartmani Beograd.

Smještaj u Beogradu apartmani Rakoc 24/7 samo strogi centar

Beograd apartmani, naći ćete nas, Knez Mihailova 21. Vaša pitanja +38164 336 50 35Poseta velikim gradovima, planirana ili ne, nije jednostavna; svi pravci vode u strogi centar, tako nas možete naći, apartmani Rakoc. Vama na usluzi, brzo i lako apartmani Beograd.

Email Facebook
Tweet Pinterest
LinkedIn Google +
Digg StumbleUpon
Tumblr Reddit
Adfty Allvoices
Amazon Wishlist Arto
AT&T Baidu
Blinklist Blip
Blogmarks Blogger
BuddyMarks Buffer
Care2 chiq
CiteULike Corkboard
Dealspl.us Delicious
Diigo DZone
Edmodo Embed.ly
Evernote Fark
Fashiolista Flipboard
folkd.com FoodLve
Fresqui FriendFeed
Funp fwisp
Google Bookmarks
Google Reader Google Translate
Hatena Instapaper
Jumptags Kaboodle
Kik linkaGoGo
LiveJournal mail.ru
Meneame Messenger
Mr Wong moShare
MySpace N4G
Netlog Netvouz
Newsvine NUjij
Odnoklassniki Oknotizie
Pocket Print
Raise Your Voice Segnalo
ShareThis Sina
Sonico Startaid
Startlap Stumpedia
TypePad Viadeo
Vkontakte VOXopolis
Virb WhatsApp
We Heart It WordPress
Xerpi Yammer