Beograd prevoz najbolje informacije Prevoz u Beogradu javni gradski prevoz povolljno smeštaj Rakoc Stan na dan

Javni gradski prevoz u Beogradu. Gradski prevoz u Beogradu organizovan je kao autobuski, tranvajski i trolebuski. Nevažno koje prevozno sredstvo koristite, Bus Plus sistem karata je jedinstven, za sve i različite vrste vozila i različite prevoznike. Ukoliko se odlučite da koristite gradski prevoz, potrebno je da budete spremni. Za javni gradski prevoz karte možete kupiti na svakom kiosku ili u samom vozilu po višoj ceni.

Prevoz u Beogradu - Stan na dan Rakoc

Pogledajte apartmane

Prevoz u Beogradu


Postoje četiri vrste karata za prevoz: personalizovane, nepersonalizovane, dnevne karte i karte za jednu vožnju. Karte treba kupiti pre početka vožnje.

Putnik koji neposeduje kartu mora ući na prva vrata, pripremiti tačan iznos i kupiti kartu kod vozača. Sve se karte moraju očitati, osim karata kupljenih kod vozača, prilikom ulaska u vozilo. Kartu je moguće platiti i mobilnim telefonom.

Individualna karta za jednu vožnju koja se prodaje kod vozača. Putnik je u obavezi da pripremi tačan iznos koji je neophodan za kupovinu karte. Karte za jednu vožnju se ne očitavaju.

Dnevne beskontaktne smart kartice kupuju se na kiosku i važe od momenta kupovine 1, 3 ili 5 dana, osim u noćnom saobraćaju od 00 do 04h. Cena kartice je 40 dinara, na šta treba dodati cenu vremenske karte u zavisnosti od izabranog broja zona i perioda važenja.

Moraju se očitati prilikom ulaska u vozilo i pri svakom presedanju, kako bi bile ispravne prilikom kontrole.

Nepersonalizovani tip kartice predstavlja elektronski novčanik za vožnju u javnom prevozu. Kupuje se na kiosku. Pri ulasku u vozilo, korisnik očitava karticu za odabranu zonu ili više zona. 

Personalizovana beskontaktna smart kartica izdaje se na ime korisnika, sadrži lične podatke i fotografiju radi vizuelne kontrole i nije prenosiva na drugog korisnika.

Prevoz u Beogradu


Dobro Došli vaš dom
Smeštaj Rakoc

Apartmani u Beogradu, stan na dan, najbolje zgrade, savršene lokacije, moderno renovirani stanovi, usluga najvišeg nivoa i prepoznatljiv lični pečat. Jedinstven smeštaj u Beogradu, apartmani u rukama jednog vlasnika, predanost i lična odgovornost, garantovana sigurnost, vrhunski kvalitet, Stan na dan Beograd. Naglašavamo, naši gosti su uvek naši gosti, u tom pravcu osigurali smo značajnu reputaciju. Dočekujemo svakog s dobrodošlicom. Briga o gostu je naše najbolje poslovno ulaganje; luksuzni apartmani, stan na dan Vaš smeštaj u Beogradu Rakoc. Apartmani Beograd, ekskluzivni smeštaj u strogom centru, jeftino boravi cela porodica; konfor, udobnost, urednost, oprema, iznajmite stan na dan u Beogradu.

Luksuzni apartmani Beograd stan na dan jedinstvena ponuda

Apartmani Beograd, direktan kontakt, samo jedan vlasnik, diskrecija, konfor, ključ za prijatan boravak apartmani Rakoc. Stan na dan, Beograd apartmani, srdačan domaćin apartmanibeograd.com smeštaj ravan hotelu, dobro došli, apartmani u Beogradu.

Stan na dan Beograd brendirana ponuda besprekorni apartmani

Besprekorno čisti apartmani, naš servis obuhvata: doček i ispraćanje svakog gosta na adresi stana, prijava, čišćenje, zamena posteljine i peškira. Stan na dan, apartmani u Beogradu, birani klijenti i lokacije, rezultat; luksuzni apartmani Beograd.

Smještaj u Beogradu apartmani Rakoc 24/7 samo strogi centar

Beograd apartmani, naći ćete nas, Knez Mihailova 21. Vaša pitanja +38164 336 50 35Poseta velikim gradovima, planirana ili ne, nije jednostavna; svi pravci vode u strogi centar, tako nas možete naći, apartmani Rakoc. Vama na usluzi, brzo i lako apartmani Beograd.

Email Facebook
Tweet Pinterest
LinkedIn Google +
Digg StumbleUpon
Tumblr Reddit
Adfty Allvoices
Amazon Wishlist Arto
AT&T Baidu
Blinklist Blip
Blogmarks Blogger
BuddyMarks Buffer
Care2 chiq
CiteULike Corkboard
Dealspl.us Delicious
Diigo DZone
Edmodo Embed.ly
Evernote Fark
Fashiolista Flipboard
folkd.com FoodLve
Fresqui FriendFeed
Funp fwisp
Google Bookmarks
Google Reader Google Translate
Hatena Instapaper
Jumptags Kaboodle
Kik linkaGoGo
LiveJournal mail.ru
Meneame Messenger
Mr Wong moShare
MySpace N4G
Netlog Netvouz
Newsvine NUjij
Odnoklassniki Oknotizie
Pocket Print
Raise Your Voice Segnalo
ShareThis Sina
Sonico Startaid
Startlap Stumpedia
TypePad Viadeo
Vkontakte VOXopolis
Virb WhatsApp
We Heart It WordPress
Xerpi Yammer