Sajam u Beogradu dobro došli na svoje Beogradski sajam Vidjen predstavljen zadovoljan Rakoc Apartmani Beograd

Izložbeni prostor promotivnog karaktera Sajam u Beogradu. Beogradski sajam predstavlja instituciju sajamskih manifestacija najrazličitijeg sadržaja. Raznovrsni izlagači i brojni posetioci Beogradski sajam čine privlačnom manifestacijom. Predstavljanje roba, usluga i drugih dogadjaja od velikog je značaja za mnoge izlagače. Medjunarodni sajm knjiga u Beogradu, prestižna sajamska manifestacija knjige. Sajam u Beogradu.

Sajam u Beogradu - Beograd sajam

Pogledajte apartmane

Sajam u Beogradu


Sajam u Beogradu. Početak sajamske aktivnosti u Beogradu vezuje se za izgradnju Mosta kralja Aleksandra. Leva obala Save 1937 godine dobija novu zgradu to jest izgradjen je sajamski kompleks. Danas je to deo grada poznat kao Staro sajmište. Prvi Beogradski sajam otvoren je 11 septembra 1937 godine. 

Prvi Beogradski sajam automobila koji se i danas održava, održan je od 5.  do 15. marta 1938. godine.

Novo vreme, zahteva novi sajamski kompleks, koji je sagradjen 1957. godine na desnoj obali Save, gde se nalazi i danas. Manifestacija sajam tehnike svečano otvara 23. avgusta novi sajma u Beogradu

Prvi sajam tehnike u novoj zgradi posetilo je 1.115.000 posetilaca.  

Danas Beogradski sajam predstavlja instituciju  i organizator je brojnih  sajamskih manifestacija na državnom, regionalnom i medjunarodnom nivou ko i drugih dogadjaja sa ogromnim brojem učesnika i posetilaca. Najstarija sajamska manifestacija je sajam automobila koji se održava u kontinuitetu. 

Sajam u Beogradu


Dobro Došli vaš dom
Smeštaj Rakoc

Apartmani u Beogradu, stan na dan, najbolje zgrade, savršene lokacije, moderno renovirani stanovi, usluga najvišeg nivoa i prepoznatljiv lični pečat. Jedinstven smeštaj u Beogradu, apartmani u rukama jednog vlasnika, predanost i lična odgovornost, garantovana sigurnost, vrhunski kvalitet, Stan na dan Beograd. Naglašavamo, naši gosti su uvek naši gosti, u tom pravcu osigurali smo značajnu reputaciju. Dočekujemo svakog s dobrodošlicom. Briga o gostu je naše najbolje poslovno ulaganje; luksuzni apartmani, stan na dan Vaš smeštaj u Beogradu Rakoc. Apartmani Beograd, ekskluzivni smeštaj u strogom centru, jeftino boravi cela porodica; konfor, udobnost, urednost, oprema, iznajmite stan na dan u Beogradu.

Luksuzni apartmani Beograd stan na dan jedinstvena ponuda

Apartmani Beograd, direktan kontakt, samo jedan vlasnik, diskrecija, konfor, ključ za prijatan boravak apartmani Rakoc. Stan na dan, Beograd apartmani, srdačan domaćin apartmanibeograd.com smeštaj ravan hotelu, dobro došli, apartmani u Beogradu.

Stan na dan Beograd brendirana ponuda besprekorni apartmani

Besprekorno čisti apartmani, naš servis obuhvata: doček i ispraćanje svakog gosta na adresi stana, prijava, čišćenje, zamena posteljine i peškira. Stan na dan, apartmani u Beogradu, birani klijenti i lokacije, rezultat; luksuzni apartmani Beograd.

Smještaj u Beogradu apartmani Rakoc 24/7 samo strogi centar

Beograd apartmani, naći ćete nas, Knez Mihailova 21. Vaša pitanja +38164 336 50 35Poseta velikim gradovima, planirana ili ne, nije jednostavna; svi pravci vode u strogi centar, tako nas možete naći, apartmani Rakoc. Vama na usluzi, brzo i lako apartmani Beograd.

Email Facebook
Tweet Pinterest
LinkedIn Google +
Digg StumbleUpon
Tumblr Reddit
Adfty Allvoices
Amazon Wishlist Arto
AT&T Baidu
Blinklist Blip
Blogmarks Blogger
BuddyMarks Buffer
Care2 chiq
CiteULike Corkboard
Dealspl.us Delicious
Diigo DZone
Edmodo Embed.ly
Evernote Fark
Fashiolista Flipboard
folkd.com FoodLve
Fresqui FriendFeed
Funp fwisp
Google Bookmarks
Google Reader Google Translate
Hatena Instapaper
Jumptags Kaboodle
Kik linkaGoGo
LiveJournal mail.ru
Meneame Messenger
Mr Wong moShare
MySpace N4G
Netlog Netvouz
Newsvine NUjij
Odnoklassniki Oknotizie
Pocket Print
Raise Your Voice Segnalo
ShareThis Sina
Sonico Startaid
Startlap Stumpedia
TypePad Viadeo
Vkontakte VOXopolis
Virb WhatsApp
We Heart It WordPress
Xerpi Yammer